:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В ЦСКА очакват бум на интернет билети

Вицешампионите пратиха 500 пропуска за феновете на "Фулъм"
Дарко Цеферин
ЦСКА очаква продажбите на билети по интернет да отбележат ръст за двубоя срещу "Фулъм" на 17 септември и дербито срещу "Левски" 3 дни по-късно. По тази причина няма да се печатат твърде много пропуски за пласиране чрез касите. От понеделник билетите за мача с "Левски" могат да се намерят в клоновете на "Германос" и "Пикадили", както и чрез системата "Ивентим".

Тези за сблъсъка с "Фулъм" пък се пускат от днес. Цената на билетите за агитката на ЦСКА в сектор "Г" ще е 7 лв. За да се запълнят максимум седалки на ст. "Васил Левски", ще бъдат пуснати места и за "Б". Там ще има оградена буферна зона за английските запалянковци. Очаква се те да бъдат около 500. Поне толкова билети са изпратили от софийския клуб до лондонския. Те струват по 15 паунда (33 лева).

В ЦСКА кипи трескава подготовка, за да се спазят всички изисквания за домакинствата в Лига Европа. "Има много работа, но ще се справим", обявиха от клуба. Вчера на ст. "Българска армия" се получиха 108 топки, с които ще се играят мачовете за турнира. Пратката включва 60 летни и 48 зимни, всички безплатно, по линия на УЕФА. Зимните топки са нужни, ако има сняг в София на 16 декември. Тогава е последният мач от гр. "Е" - домакинството срещу "Рома".

Стана известен и съдията, който ще свири мача с "Фулъм". Това е най-добрият словенски рефер Дарко Цеферин. Той не е свирил досега на ЦСКА. Но от "Локо" (Пд) се оплакаха от него за загубата с 1:2 от "Болтън" през 2005 г. в турнира на УЕФА. През 2002 г. е свирил реванша "Левски" - "Щурм", загубен с дузпи от "сините", а през 2006-а - "Страсбург" - "Литекс" (0:0), 1/16-финал за купата на УЕФА. Води и мача "Ботев" - "Левски" (2:2) през 2007 г.
123
2473
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
123
 Видими 
09 Септември 2009 21:23
Браво на братчедите, най-после и те да готвят европейски мач.Донесли топки, това онова.Само да им дам един съвет.Ингилизите пият много бира.И съответно ще търсят къде да се облекчат.Построете някоя тоалетна бе, хора, все пак сме в 21 век.
09 Септември 2009 21:32
Да бе тоалетни, защо да се охарчват, то мача ще е на нац.стадиона, а там има къде да пишкат енгилизите...
09 Септември 2009 23:29
Сбърках.Простете ми.Забравих, че вече не е 1978 г.и цеца вече плаща наем за стадиона си.
10 Септември 2009 00:29
Няма проблем ЕКОлог, ама го давай по-внимателно с лепилото!

10 Септември 2009 00:56
Пратката включва 60 летни и 48 зимни, всички безплатно, по линия на УЕФА.
Сега остава да продадат половината за да позакърпят малко бюджета. А от УЕФА защо не са изпратили топката с която ще се рита на полуфинала??Може ли такова късогледство!!
10 Септември 2009 02:23
Глей кво нещо е простотията-необятна като вселената.Топки-мопки, ше ви лупаме като шкембе в тараби./дървена ограда/
Ще ви сцепим сцепленките.
10 Септември 2009 03:10
ще... ще... ще...
ще ни котразите с червената котрага по кутригурите.
10 Септември 2009 05:06
Да обобщим относно националите.Мъри беше извикан на пожар.Мъри е великан.Загуби едва 9 мач начело на националите.Срещу...световният шампион.Мъри заслужава да бъде треньор на националите/поне/в 2 цикъла, кат ристю занзибарски.Някой несъгласен каскет тъдява?
10 Септември 2009 07:17
/\eko!

Добре, да обобщим.
Обобщението обаче не е розово и показва, че тандема Сираков-Мъри действа успешно само в България и единствено в Уевски. Там единият се прави на треньор, а другия харчи шекелите на дядя Миша и урежда мачовете.
В национала, а и в Литекс се видя, че Мъди не става за треньор.
Казваш, че изгубил едва в 9 мач?
Истинският лузър губи веднъж, но точно тогава когато е фатално.
10 Септември 2009 07:43
Не искам да правя квалификации за Мурко "добър" - "лош". Но вчера той допусна сериозни грешки в състава. Очевидно намиращите се в отлична форма - Бл. Георгиев и Божинов бяха оставени на скамейката за сметка на един М. Петров например, който се намира в абсолютна дупка. И ако ние сме странични наблюдатели и виждаме тези неща едва по време на мача, треньорът е длъжен да се съобрази с тях още преди неговото начало, защото би трябвало най-добре да познава състоянието на играчите си.
Има и други резерви по отношение на състава - игра един Сърмов, който в мача срещу Дебрецен се видя, че също не е в форма.
Още нещо - защо през първото полувреме Манолев трябваше да оголва постоянно зоната си?Каква беше тази тактика? Все пак ние играхме срещу Италия, не срещу Грузия.
Иначе момчетата се раздадоха на терена, това трябва да им се признае.
Жалко че футболисти като Бербатов, Петрови, Бл. Георгиев, които така и не успяха да се реализират на голям футболен форум. Те вероятно ще излезнат в пенсия. А засега достойни замени не се виждат.

Редактирано от - Тънката лайсна на 10/9/2009 г/ 07:47:49

10 Септември 2009 07:46
аз се оттеглям в покоите си
Мури Стоилов и Нацко трябва да си хванат пътя и да оставят наци. отбора в ръцете на Ицо Стоичков
10 Септември 2009 08:46
Ха добро утро.За футбола не е много добро но за волейбола е страхотно Какво да коментираме мача.Италианците се поразмърдаха отначало, вкараха 2 гола и после си джиткаха, както им харесва.Това поколение смени 3-ма треньори и общо взето нищо не направи с изключение на първия път когато бяха още доста млади и успяха да се класират за европейско а тогава и Бала беше още на линия за част от мачовете.Явно е време вече и поколението да се сменя.Повече от 4-5 футболиста нетрябва да остават от сегашния отбор.За Мурко невиждам смисъл да коментираме.Така или иначе каквото са решили Перуката и тези около него това ще е, но все пак трябва да познаваш кои футболисти са във форма и кои не.А на Марто му личеше че не е във форма още на мача с Ч.гора.Всъщност каквото и решение да вземеше треньора то все щеше да е погрешно, защото мисията срещу Италия е невъзможна, питомното беше изпуснато в Грузия и после срещу Ейре в София, другото е лаф да става
10 Септември 2009 08:52
Гледам нашия отбор пак предизвиква голям интерес у колегите - няма лошо, нека и те се отъркат малко...
И аз мисля, че Манолев много бързо се взе за голема работа и започна да се изживява като Р.Карлуш, ама от дясно. Само дето Р.Карлуш успяваше и да се връща отзад. С Черна гора беше така, с Италия пак така. И двата гола в неговата зона. Ама не е от ЦСКА, та тоя путьо Мъри мълчи... останалите му грешки Лайсната ги каза. Т.е. какво излиза - сгреши всичко каквото можеше в най-решителния мач на отбора. И на фона на усилията които положиха момчетата, може и това да е било фатално...
Коловати и аз го псувах защо го е викнал, но беше на висота и двата мача...
10 Септември 2009 09:02
Сега нещо и по темата.Топките може и да са безплатни и от УЕФА ами за брат`чедите няма ли да има, или там няма значение с какво ще тренират, те все толкова си могат
Дано паузата в шампионата не е довела до отпускане, защото предстоят важни мачове и дори още този с Пирин няма да е лек.Да се надяваме че Любо си е свършил работата и всички ще са мотивирани и концентрирани и че ще направим един добър сезон
10 Септември 2009 09:03
Натиснете тук
10 Септември 2009 09:13
Добри утро. Хубаво е че решиха страхотния проблем в защитата в първия мач . Хубаво, мъжко и много професионално е, че го направиха пред всички вестници, радиа и сайтове по всичките земни кълбета . Слава богу взетите мерки дадоха резултат ('щото СС много я разбират тая игра ) и вчера в защита изглеждахме божествено. Още настръхвам . А Мури заслужава доверие поне до 2016. Хвала!
10 Септември 2009 09:25
Голем Венци, че и сладкодумен.
10 Септември 2009 09:26
Не, че харесвам Мъди, но Венци да ми говори за фейс......
10 Септември 2009 09:38
Добро утро! То к'во ли му е доброто де, ама айде... Разочарование, но не голямо. Все пак, това фиаско беше очаквано, от всеки който що годе вдява от футбол.

Хора на преклонна футболна възраст, дълбоки резерви, бичме играещо в Дуисбург и гламава треньорска двойка тръгнаха да обръщат Италия. В Торино. Котев не игра добре срещу Черна планина, ама не заслужаваше и гаварата, да го мъкнат до Торино и да не го включат, даже и в групата. Играл е на "Лаута" и със сигурност мога да кажа, че е МЪЖКО момче. Камбуров бележи гол след гол, но и той не принадлежи към групата на "правилните": тинейджера Тинка, големеца Сърмов, гърнето Янков, ача от Кюстендил... Докага личното отношение ще бъде определящо, при селектирането на играчите????

Иначе се видя, за ПОРЕДЕН път, че ако мразиш много някой отбор, трябва да му пожелаеш Мъри СтАилАв за треньор. Ако ненавиждаш, пожелай му го, без Сираков и ще гледаш как селекция за милиони е джаскана като "шкембе в дувар", от "гиганта" Пирин и от разни кАлхозники. Из Борисова...

P.s. Ако някой, има проблем с моето мнение да се обърне директно, а не да ме бута в един куп с ЦСКА-рите.... Както съм в хубаво настроение да направим тук едно "джамбуре"... Че гледам, хора които бяха подритвани преди, от кой ли не тук в тоя форум, и аз съм го правил, сега се вживяват в ролята на цензори и "форумни гурата"....

Дано сега, на феновете на "Левски" не им се налага да приживеят, някой долнопробен бойкот, по време на мача с ЦСКА. Щото тия двама "спецове", не обичат да се седят без работа... Да му мисли Гонзо!!!

Лек ден, ако може да бъде лек изобщо...
10 Септември 2009 09:49
" ...Този шестограм дори на снимка не става за национален селекционер, само го погледнете. Владо Домакина изглежда по-добре от него...."

10 Септември 2009 09:50
Buddy
10 Септември 2009 09:51
тука някой веке се е оакал Натиснете тук
10 Септември 2009 09:54
Венци може да е всякакъв (определено не съм му фен) но за Благой Георгиев е абсолютно прав. Не съм чувал да има проблем с физическата подготовка, което може да е единствената причина да не започне като титуляр. Сърмов?!? Откъде накъде. Единственото за което ( за нашите условия и манталитет) се сещам да го подготвят за навън. Стоилов едва ли има balls да набие канчето на Манолев и да му обясни че жабите и гьоловете са неделимо цяло...
10 Септември 2009 09:56
Пропуснах нещо, Марто определено заслужаваше почивка за този мач..
10 Септември 2009 10:02
интересно
дали другарите и Бъди, биха отговорили на простичкия въпрос?
С какъв състав щяхме да бием Италия?
10 Септември 2009 10:08
archi, централните защитници на ЦСКА- Иванов и Котев, ляв бек Йордан Минев! Вместо мартин и Янков, Божинов и Благо, Пелето и стенли-опорни. Берба зад Камбуров. И Манолев с Иванков.
10 Септември 2009 10:11
Божинов десно крило или десен халф слагаш?
дали ще си покрие зоната )
-
начи щехме да ги смачкаме тез талянци
10 Септември 2009 10:15
Божинов от ляво, като крило. Благо отдясно. Не знам, дали щяФми, да ги мачкаме, ама поне щяФми, да ги изпотим.
10 Септември 2009 10:16
Ех, дружина, паднахме!Обаче ако някаой е очаквал нещо друго, той си е мечтал, а мечтите са за всички ни.
Лайсната е направил добър анализ.На него се е опрял и BG, него ще използвам и аз.И ще добавя като аргумент:че при положението в което бяха нашите играчи, изхода се решаваше само и единствено от волята на италиянците.Защото те са:по-високи, по-бързи на спринт, по-бързи са при боравене с топката и са по-добри в пасовете и ударите по вратата.И двата гола ги отбелязаха след подавания зад гърба на крайните ни бранители, с много бързи подавания и точни и силни удари.
Наско казва, че нашите играли наивно????Бре, Наско, от футбол разбираш, кажи поне как се вкарва гол на италиянска защита?Дали с центрирания и то неточни като нашите?И спирам с въпросите, за да не питам и нещо за Мъри...
10 Септември 2009 10:17
ако и тренеря беше друг, например Еду, направо си ги мачкахме потни
10 Септември 2009 10:22
peshew, мисля че си използувал евфимизъм за Ефрем Димитров. Той или е на заплата при НС-СтСт за тази пламенна защита или е бил(и е) под въздействието на нещо.

"Факт е - червените не се посвениха да яхнат вълната на случайния си успех над Динамо, за да подчинят отново футболната конюнктура на себе си. Армейските андрешковци бързо се опитаха да осребрят намигването на късмета в условията на нестабилната ситуация във вътрешното първенство и представителния тим."

Какво повече да се коментира пасквила му. А и без да споменава титаничните (очевидно неслучайни) успехи довели до ранно класиране за Лига Европа, направо сочи пътя, синьо доминиран нац. отбор.

10 Септември 2009 10:23
archi, на Едо едно нещо не може да му се отрече: не е страхливец! За треньорските му качества, аз си имам моя преценка. Мумоко и хора от жълтата общност друга... Не искам да създавам излишни дискусии. Отношението ми към Мъри, не е отношение към "Левски". Но стига съм ви досаждал.

Редактирано от - Buddy на 10/9/2009 г/ 10:27:49

10 Септември 2009 10:24
Да разчиташ че в мача с Италия ще си оправяш класирането за световното, значи да си отписал класирането преди това Класирането го изтървахме многоооо преди това.Щом прекия конкурент Ейре неможем да бием, значи няма как да стане
10 Септември 2009 10:28
Да запазите един билет и за Майкъл Шийлдс, ей.
Че тъкмо го освободиха от английския затвор.
Време му е пак да разбие главата на някой местен барман.
Дали да не отворя нов бизнес - каски за бармани.
Ще ги продавам в заведения около стадионите.
Може пък да потръгне.
10 Септември 2009 10:30
Стоилов едва ли има balls да набие канчето на Манолев ......

Явно има щом го вика.......Това отговаря и на въпроса защо не вика Камбуров или И.Иванов.
А Благо и Божинов вярно влязоха много навити да се докажат, но те обикновено така започват. След първите 15-20мин. игра имат навика да стават незабележими.
Мъри взе всички мерки да се противопоставим на италианците.....и не успя. Когато загубим винаги има много ако....и може би.....
За мен проблем номер 1 е, че нямаме класни реализатори. Видя се, че пробваха много удари отблизо и далеч и ако имахме малко от късмета на Дебрецен например резултата и играта щяха да бъдат съвсем други.
10 Септември 2009 10:33
Дали още са останали идиоти, които вярват, че бъдещето на националния отбор и въобще на българския футбол са в добри ръце!?
Дали тандемът Перуката, Гея с Обичката и Правилния ще постигнат повече от пияното Бате!?
Снощи се видя, че Кирил Котев е единствената причина нац. отбор да не играе правилен футбол!
Снощи също се видя, че Стриптизьора с обичката, правилно работи с определени футболни мениджъри!
Снощи се видя, колко далече сме въобще от правилния футбол!
Снощи се видя, че има нужда не само от правилен селекционер, но и от нов конгрес!
10 Септември 2009 10:35
Аз го знам състава бе! Оня дето ще бие Италия Отзад Топчо. А отпред Бижутера на мястото на Марто и Пеньо на мястото на Бербо. Да се връщат още Вагнер и Томашич и спешни български тескерета за Чоко и Боко, ъхмм...пардон - Жо и Зе . Те тава е дрийм тим. А хората, които си дадоха оценката с празните трибуни на националния стадион, са "антибългари" . Освен това са "неправилни" .
10 Септември 2009 10:41
Ейййй голямо пенявене за тоя Котьо и Иванчо и Тунчо и Мунчо ......нали играе Бербатов. М.Петров и С.Петров.....или те вече не са от вашите .
10 Септември 2009 10:43
Данчо Тъча и Тошко Пумпала що ги нема?
а Принца на Пловдив?
10 Септември 2009 10:46
Не е въпроса в това кой играе, а защо и как играе!?
Окакакха от всякъде момчето заради мениджърски интереси...и комисионни...
10 Септември 2009 10:51
Котев и Иванов обичат да се правят на централни нападатели, трудно разбират, че трябва да изпълняват треньорските указания мота-мо.Снощи бързака Манолев беше надбягван, а какво ли остава за бързите като стар запорожец Котев и Иванов...Ама нейсе, нали трябва да се пише нещо.От друга страна един от нас заяви, че националният отбор вече не го интересува.Обаче продължава да се мотае между постовете ни и да се пеняви...Сигурно това е признак на мъжество и достоинство???
10 Септември 2009 10:52
Е хайде сега да не се каже лоша дума за момченцето. И Топчо и Коловати (да не говорим за Иванков и Петков) са оплювани къде къде повече. Сега с Манолев какво се случва. Футболистите са наясно, че всяка лоша игра ще им донесе критики. Бербатов го скъсаха от критики. Но сега нали треньор от Левски критикува играч на Цецека и всички на барикадата
10 Септември 2009 10:58
А дали имаше гол при удара на Ст. Петров? Буфон не изби ли топката от вътре
10 Септември 2009 10:59
Няма ЦСКА-ри - няма проблем. Нали? Нито настоящи, а аз лично предлагам и бивши. Само не знам защо се ядосвате. Искахте такъв отбор - имате го. Идва нов цикъл за който ми се виждат излишни Мартин, Стилян и Митко. Също така Благой, Рангелов, Божинов, Велизар, Тунчев, В Илиев - така ще има повече място за потенциала ...
10 Септември 2009 11:11
Котев и Иванов обичат да се правят на централни нападатели
Твирем, правят се на такива обикновено при статични положения, както централните нпадатели се правят на защитиници при статично положение пред нашата врата и изобщо това е нещо което се практикува от повечето отбори.Някой дори автоголове си вкарват Така че те го правят по указания на треньора, често това води до резултат, естествено си има и риск.Ако треньора изисква от тях да стоят отзад, едва ли ще си позволят да ходят напред.А това кой колко е бърз на нас не ни е съвсем ясно.Кишишев не е от най-бързите, но с рутина и опит стоеше по-добре на бека от Манолев, като бек.Като подкрепа за нападателите, Манолев върши повече работа.Така или иначе и двата гола дойдоха от неговата зона и италианците прекрасно са разучили кой какви навици има, за да ги използват.Но аз пак казвам, Стоилов който и да пуснеше все щеше да е грешно, защото на този етап мисията Италия е невъзможна за нас
10 Септември 2009 11:18
С тези футболисти толкова, а с този треньор и по-лошо ще става
10 Септември 2009 12:00
Пешев е реалист. С този треньор, с онзи треньор. Италия можеше да ги бием само с луд късмет - да бяха ни влезли две от положенията, техните да не влизат и после да се окопаем отзад и напред да разиграваме тактиката "хайде да си лягаме". Това не става всеки ден.
Иначе, като съвсем приличен мач срещу световния шампион. Жалко, че в други мачове не играхме така. Бербатов за пореден път пасивен. Янков ме изненада приятно, Благо също се включи добре. Стенли също направи мач, но към края остана без въздух. Коловати направи приличен мач.
10 Септември 2009 12:52
Харесаха ми момчетата вчера привсе загубата. Даже видях 2пъти Бербатов да тича с хъс да отнеме топкката и да помага. Това
Няхмахме достатъчно добър късмет да ни влязат положенията.
За тернера не ми се говори, че се сещам за мача на жабарите с Кипър как щяха да гризнат дървото
10 Септември 2009 13:18
... след като талянците спряха да играят второто полувреме - наще направиха "много" добър мач
ного е топре, че имаме нац.отбор та да мое некои наши загранични "звезди" да потренират и да поиграят... макар и нашенски /правилен/ футбол, какъвто там, в заграничните си отбори те не играят... а последно време на некои не им дават да играят изопщо
резултата от снощния мач - вълът сит : агнето цяло
10 Септември 2009 13:18
...Добър Ден...още след мача с Църна Гора казах, че с такава игра падаме от Италия с три гола разлика...е...не познах точно...но не заради друго а защото групата италиани бяха решили да си почиват второто полувреме...

...освен това...понеже от толкова много футболни експерти и разбирачи човек може да се обърка...за това приемам мнението на Божинов за италианския отбор за най-точно тъй като той е запознат най-добре от всички с футбола в Италия...а той каза...че италианците са в много слаба форма...ами щом те в много слаба форма ни бият за едно полувреме и второто разпускат...значи...
...значи..НИЕ СМЕ МНОГО ЗЛЕ...
...оттук по пътя логиката си задаваме въпроса защо сме толкова зле и по пътя на логиката стигаме до два възможни отговора
а) много са ни слаби футболистите
б) много слаб ни е треньора

Вие как мислите, кое от двете?
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД