:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 170
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ботев" замина с 6-има чужденци за Австрия

С група от 23-има футболисти, от които 6-има чужденци, замина вчера "Ботев" за лагера си в Австрия, който ще продължи до 27 юли. В последния момент в състава попадна бразилецът Вандер Виейра, който заменя напусналия тима свой сънародник Диего Фераресо. Виейра е играл за последно в родината си за втородивизионния "Ипатинга". Той вече има договор с "Ботев", но е изостанал в подготовката, затова ще играе само в последните две контроли в Австрия.

В програмата на "Ботев" влизат 4 мача - с чешките "Дукла" (18.07) и "Словачко" (21.07), с израелския "Макаби" (Хайфа) на 19 юли и английския елитен "Уигън" на 26 юли.

В групата освен Виейра има още 5-има нови чужденци - литовският национален вратар Ернестас Шеткус, македонецът Бобан Грънчаров, също национал, бразилецът Артур Енрике, чехът Томаш Иршак и испанецът Рубен Паласуелос.

Ръководството на "Ботев" продължава да търси нов нападател, но не на всяка цена. "Все по-трудно е да намерим нов нападател. Може да останем и без такъв. В общи линии селекцията на "Ботев" приключи", коментира треньорът Ферарио Спасов. Спортният директор Александър Александров също вметна, че търсенето на нов нападател не е фикс идея.
5
982
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
16 Юли 2012 19:33
Диего не е напуснал а вероятно ще бъде преотстъпен. 100 години вяра красота борба! Той не умира!
16 Юли 2012 20:17
За мене преотстъването на Диего за сметка на "таланта" наблюдаван само на клипче в което явно личат шпалирите, е грешка. Диего поне от 4 години се подвизава в БГ. знаят се силните и слабите му страни...но бъдещето ще покаже.
17 Юли 2012 17:21
Бразилецът Вандер Сакраменто Виейра направи първата си цяла тренировка без да се отделя от отбора, съобщава официалният сайт на Ботев Пловдив. По време на сутрешната тренировка

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/367093.html#ixzz20tDQIg9z

Опасявам се че това момче е от сорта на един дето минаваше проби в цсАка и се оказа че никога не е бил футболист.
17 Юли 2012 17:42
Козановският помак, за българин ли го броят или за чужденец?
21 Юли 2012 11:52
От репортажа на мача с Макаби и победния гол , вкаран именно от Вандер Виера , може да се каже че Ботев е попаднал на бразилски диамант Натисни тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД