:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоичков се кара с фенове в Румъния

СНИМКА: steauafc.com
Халфът на "Литекс" Георги Миланов (вдясно) наблюдава футболист на "Стяуа", който атакува вратата на ловчанлии по време на контролата в Букурещ.
Треньорът на "Литекс" Христо Стоичков влезе в конфликт с феновете на "Стяуа" по време на контрола на тима му, играна в Букурещ. Ловчанлии паднаха с 0:3, като местните запалянковци не спряха да го провокират. Любопитното е, че агитката на "Стяуа" по едно време скандираше "ЦСКА, ЦСКА" вероятно заради отношенията си с "червените" запалянковци от България.

В 71-вата мин. Стоичков не издържа на провокациите на публиката и изрита пластмасово шише с вода, което удари един от запалянковците. Веднага след това треньорът на "Литекс" вдигна ръка и отиде да се извини на пострадалия, което обаче не омилостиви останалите фенове на гранда от Букурещ.

Самият двубой, който бе официално представяне на тима на "Стяуа" за новия сезон, бе наблюдаван от близо 11 000 зрители. Стоичков заложи предимно на играчи от школата на "Литекс" и тимът му почти не затрудни съперника. Думитраш, Чипчиу и Костеа бяха точни за румънците, като само отличните намеси на вратаря на българския отбор Илко Пиргов предотвратиха по-сериозно поражение. На всичко отгоре ловчанлии доиграха срещата с човек по-малко, след като 15 минути преди края Страхил Попов получи втори жълт и съответно червен картон.



993
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД