:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Скъпите билети на "Лудогорец" привършиха

По-голямата част от билетите за първия мач от II предварителен кръг за Шампионската лига "Лудогорец" - "Динамо" (Загреб) вече са продадени. В това число влизат и 20 ВИП пропуска от по 2000 лв. Завишените цени на останалите места са единствената причина билетите да не бъдат пласирани докрай до момента, но очакванията са още днес и това да стане. За централната трибуна - във ВИП сектора, цената е 120 лева, за "А", "Б" и "В" са по 20 лв, а за "Г" и "Д" - по 15 лв. Двубоят е в сряда от 21 ч. и ще се предава по "Нова тв".

Направени са опити да бъдат купени пропуски за хървати чрез български фенове, но те са пресечени. Както е известно, ръководствата на двата клуба се разбраха на стадиона в Разград да не бъдат допускани привърженици на "Динамо" заради опасност да направят нарочни безчинства и така да навлекат наказание за клуба от Загреб. Причината е в остър конфликт между фенове и ръководството на "Динамо". Иначе хърватският тим пристига днес в България с група от 40 души, като ще нощува в Шумен. Преди заминаването треньорът на "Динамо" Анте Чачич заяви: "Тези два мача с "Лудогорец" ще определят нашия сезон. Съперникът не е голямо име. Но с резултатите, които показва, привлича вниманието върху себе си. Те влязоха в първата дивизия на България и спечелиха всичко възможно - първенството, Купата и Суперкупата. Но ние вярваме в собствените си сили и ще гледаме да неутрализираме силните страни на българите." Чачич отличи качествата на капитана Емил Гъргоров и Мирослав Иванов, като ги определи като много технични.

В "Лудогорец" се готвят при изключителна секретност преди най-важния мач в историята на клуба досега и първи в евротурнирите. За медии ще са достъпни само първите 10 минути от днешното официално занимание. Сигурно е само, че най-новото попълнение - бразилецът Паулиньо, няма да може да играе срещу "Динамо".
795
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД