:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 211
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" пусна две жалби след отпадането

В Загреб разкриха, че Мирослав Иванов е наплюл съдията след фаталния гол
СНИМКА: БУЛФОТО
168-сантиметровият Емил Гъргоров успя да се измъкне от гигантите в защитата на "Динамо" и да открие резултата. След мача капитанът на "Лудогорец" бе и един от малкото, които не тръгнаха да хвърлят изцяло вината за отпадането върху съдията.
Ръководството на "Лудогорец" реши да подаде две жалби до УЕФА след загубата с 2:3 от "Динамо" (Загреб), която коства отпадането на разградския тим от турнира за Шампионската лига. Едната е срещу рефера Феликс Цвайер, като претенциите на "Лудогорец" са няколко - германецът е дал 5 минути продължение, но е пуснал да се играе до 98-ата минута, когато и падна решителното попадение на Домагой Вида. Освен това е оспорено и изгонването на Марселиньо, който в 57-ата мин. получи втори жълт картон с обяснението, че е симулирал за дузпа. А и също, че не е изгонен бразилецът Самир, който счупи скула на Светослав Дяков. Последният дори бе прегледен в загребска болница.

Освен срещу Цвайер "Лудогорец" се жалват и срещу домакините. След победния гол на "Динамо" собственикът на българския шампион Кирил Домусчиев и останалите членове на делегацията бяха замеряни във ВИП-ложата с бирени чаши и по техен адрес бяха отправени възгласи "Цигани, цигани!". Подобни скандирания отправяше и цялата публика на ст. "Максимир", което доведе и до жалба на "Лудогорец" за расистки обиди. Делегатът на мача също е видял инцидента в ложата и е чул възгласите, като е гарантирал, че ще опише това в доклада си.

От "Лудогорец" решиха да хвърлят вината за отпадането изцяло върху Цвайер. "Жалко е, че и в двата мача бяхме по-добрият отбор. Мога да се гордея с моите футболисти. Съдията се подигра с нас. Той не ни ощети, той се подигра. Категорично го казвам", коментира треньорът Ивайло Петев. Той все пак си призна, че защитата на "Лудогорец" е допуснала груби грешки при първите два гола.

Малко настрани обаче остана фактът, че след гола на Вида червен картон е бил показан на вече сменения Мирослав Иванов. Според хърватския в. "24 сата" футболистът на "Лудогорец" е отишъл до съдията и го е заплюл в лицето, за което го очаква изключително тежко наказание.
61
1350
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
61
 Видими 
26 Юли 2012 21:53
Баси! Някакво отборче ни отстрани! Най-добре е Стойчо да разкара разните там самоходни геги, да обяви като основна цел обигравнето на отбора и оставането в А група!
П.П. Дано поне брат`чедите да отсрамят българския футбол!
26 Юли 2012 22:01
Голям та*ак! "Мура" отстрани ЦСКА! А бе, от къде са тези "Мура"? От кой град са? Има ли го този град на някоя карта? Питам заради географските открития.
26 Юли 2012 22:12
Дъното много дълбоко, пропадаме, пропадаме и все не можем да стигнем до него.
26 Юли 2012 22:12
Много добре започваме - 15 мин - падаме 2:0 !
26 Юли 2012 22:15
Country Roads, take me home
To the place I belong...
Стойчо, това е за тебе! Шест месеца говоря какъв ташак си като треньор! Оди си в Еджипт, защото с тебе ударихме дъното! Говедата вече не блестят с евроидиотизма си! Ти ни опозори завинаги! ТИТАН-и , ако изгоните тоя откровен идиот, ще ви подкрепя за първи път!
26 Юли 2012 22:28
Вече се чудя дали да не стискам палци за Левскиньо, поне един роден клуб да продължи напред. Срам голям!

:banghead: :banghead:
27 Юли 2012 00:27
Лайсна, нямаше нужда да стискаш палци. Като гледам как тия от Сараево са дръпнали на светлинни години от нас, а нищо чудно още следващия кръг черногорци да ги отстранят, прави му сметката къде сме ние. Говоря за всичките ни евроучастници. Без изключение. Цял мач нямаше едно чисто положение. В София също защото без помощта на защитника им работа при гола се беше отекла. Не случайно писах при тегленето на жребия, че вероятността за отпадането на всички наши отбори още във втория квалификационен кръг е огромна. За съжаление, познах на 100%. Сега ще ни лъжат с шампионата.
27 Юли 2012 01:56
100 години Красота Вяра Борба! Той не умира!
27 Юли 2012 02:53
Велика вечер за българския футбол...ще се помни дълго...според мен начело с Перуките може да достигнем и по-срамни моменти...

...всички отпаднаха от Евротурнирите още в първия кръг...но какво от това..? Важното е , че Боби Михайлов е шеф на БФС...

...ЦСКА отпадна от мура, но какво от това...по-важното е, че боклукджиите от титан сключиха ключов стратигически договор с турската болница Аджъ Бадем...

...и Левски отпадна, но какво от това...по-важното е, че и те имат ключов стратегически договор с турските болници Аджъ Бадем...правят реклама на турците...

...и Локо Пловдив отпадна...но какво от това, важното е, че те първи подписаха с турските болници Аджъ Бадем...

...докато тези договори не им изтече срока или не бъдат прекратени, футбол в България няма да има...някои ще питат защо..? Каква е връзката между турските договори и българския футбол? Нерде Ямбол, нерде Истамбул? Който има малко мозък в главата си обаче ще помисли и ще разбере, че има неща, които не се купуват с пари...там да търсят връзката и ще разберат...дотогава ще гледаме сеир по стадионите и сеир-сандъците...
27 Юли 2012 07:23
Аджъбаджак не са виновни за нищо бе Завинаги...Какво са виновни хората че българския футбол е умрял. Май и за електрошок вече е късно...
Страховития инвеститор от Делиормана върви успешно по добре утъпканата от Борат пътека - крадейки държавна пара урежда мачове наред, и като дойде някой който не иска да сваля гащи като Миньор и почва да писка по съдиите - ташак.
За Тото Пловдив пътят е само един - стръмен и надолу.
Говедата да си ги коментират феньовете - имаха чиста победа и им беше дадена дузпа на реванша - вероятно поне Бай Ганьо нема да говори за хомосекшуали разни...
А наш'те, ах какви нещастници божеее...Стойчо да си търси работа и да не забрави да вземе и цялото ръководно тяло със себе си - вън боклуците от ЦСКА !!! Сега и завинаги !!!
27 Юли 2012 07:28
Недоволен, черпя те една вафла Мура.
27 Юли 2012 07:36
Да му ядете на Перуката главата сега,като не слушахте какво ви казвам от 5 години.
КУР ЗА ЛЕВСКИ и всички промити мозъци.
27 Юли 2012 07:44
Недоволен, черпя те една вафла Мура.
27 Юли 2012 07:45
Потресен съм не от факта,че отпаднахме-както се вижда това ще е съдбата на българските футболни отбори в обозримите 10-15 години-а от пълното бездушие и липса на всякаква идея у футболистите.Моля някой да ми даде един-единствен футболен аргумент за това какво прави Симеон Райков в "ЛЕВСКИ"-това момче не е мръднало в развитието си ни на йота.Разните Марселиньо,Парчелиньо и прочие измет изобщо не искам да коментирам.Единственият,който играеше със сърце беше Пламен Илиев.Станислав Ангелов-ми той по-бавен от мен.Абе ужас...Цял мач да имаме ДВА корнера...да нямаме нито един удар към противниковата врата,нито една атака,никаква комбинативност,никаква агресия в играта,никакъв дух...изобщо трагедия.Призовавам ръководството на "ЛЕВСКИ"-разпуснете тази сбирщина,напускане на псевдоелита,започваме от окръжните групи с юноши на клуба с главна цел-връщане на левскарският дух и класическата игра на любимият ни клуб.Всичко друго е лъжа и измама.
27 Юли 2012 07:45
Ооо...борко, дай титлата на направя някоя и друга обиколка!
27 Юли 2012 07:48
DEBRECEN
20 Май 2012 19:57
Мнения: 256
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Николов...селянино изтръпнал!!!На теб лично ще ти дам да вдигнеш титлата в сряда и да правиш почетни обикоки докато се замаеш.
Защото на теб акъл никога няма да ти дойде.Ето дори и Докич знае какво ще стане и вече полегна в скута на тъщата,само ти и още няколко други кухороги мазохисти искате да ви е още по-гадно вдругиден.
27 Юли 2012 07:56
Прав е Майкъла като казва, че футболистите на ЦСКА са разглезени с прекалено високи заплати. Като дадеш на един бездарник десетина хиляди евро заплата, той за какво да играе повече? Къде е стимулът да се развива? Нека получава по 2-3000 месечно възнаграждение, за да знае, че е нужен изклчително много труд и постоянство, за да постигне нещо повече в този спорт. Ако е добър, ще го забележат и ще премине в по-голям голям клуб, ако ли не, да се труди още повече!


Предъвканата тема за чужденците - какви са тези заплати по 100-200 хиляди евро годишно за чужденци от n-та дивизия на не знам кой тим, които като дойдат тук не знаят на кой свят се намират, камо ли да демонстрират класа!? България е бедна държава, за да се правим ларж. Вместо тези пари да бъдат дадени за развитието на школата на отбора, за базата, собствениците буквално ги хвърлят на вятъра.


И какви са тези огромни комисионни на т.нар. "мениджъри"? Такива като Лъчо Танев и т.н. трябва да бъдат държани далеко от стадионите.


Ясно е, че схемата на родния футбол е объркана тотално. А и деятелите от деградиралите футболни среди, визирам преди всичко собствениците на клубове, не могат да постигнат нещо повече, освен да възпроизведат самите себе си като морал, организационни способности, цели, начин на постигането им и др., в подопечните клубове!
27 Юли 2012 07:59
При Цветито работата е ясна, безпаричието остави Тройчо Муреев без играчи и отпаднаха от най-слабия отбор елиминирал някога български клуб. Не ми е ясно защо в Левски продължава тая мъка? Седем нови играчи и нови треньори - резултат още по-грозна и безидейна игра. Левски игра най-грозно от всички български отбори в ЕКТ!
27 Юли 2012 08:00
Хареса ми мнение от първата страница по повод говеждата съдба - цял живот да чакат ЦСКА да отпадне от отбор като Мура и да не могат дори да се израдват както трябва
27 Юли 2012 08:03
Играли са най-грозно,ако приемем,че са играли...Те само тичаха безцелно и по трасето се спъваха в топката..
27 Юли 2012 08:03
NicopolisadNestum, прав си спъваха се в топката и загубиха всички единоборства!
27 Юли 2012 08:04
А българските отбори отдавна са отпадали от словенски, по няколко пъти...сещаш ли се Младенчо ? Та да не бързаме с обобщенията, кой бил по-по-най-слаб...
Вън боклуците от ЦСКА, барабар със Стойчо...
27 Юли 2012 08:12
Имах много по-голямо доверие в Стойчо, оказа се, че наистина не става за ЦСКА. Не мога да си обясня защо остави отбора с 14 човека, без да има една смяна като хората?
27 Юли 2012 08:21
Недоволен, не говоря за неизвестен словенски отбор, а за слаб! Изиграха мача ходом, не правиха нарушения!
27 Юли 2012 08:22
Интересно дали днес Цветито ще картотекира новите играчи! Но май няма смисъл домузите пак ще са шампиони, а и отбора на Фелацио Спасов ще е с апетит към челните места.
27 Юли 2012 08:41
Чакаме новите тезиси на тема"Да изкореним недъзите в българският футбол"
27 Юли 2012 08:47
Още в подготвителният период написах тук,че сините няма да са готови за състезание.Някои не обърнаха внимание,други ми припомниха,че са професионалисти и това не е така.Ето,че видяха ,че това е така.Пак повтарям:"Левски" ще има отбор чак на пролет,ако оставят Илиан да работи спокойно.Желанието и хвалбите са едно,а реалностите са друго.
А Цурето,ах това Цуре,налапа ...ура и затвори плювалниците на феньове като Недоволнен,Ловеца,Лайсната и още плеяда червеношийковци.Немогат да се израдват сега,а трябва да подсмърчат по несъстоялата се - "ние пеем само за победа".Е,не постигнаха нито една.
Стойчо и треньор?!Да го поживи господ да е треньор на родената в село Петърч Панчаревка още десет години и все селекция да прави!32
27 Юли 2012 08:51
А Цурето,ах това Цуре,налапа ...ура и затвори плювалниците на феньове като Недоволнен,Ловеца,Лайсната и още плеяда червенушийковци.

Даже Борко Дебрецена изпълзя от дупката!
27 Юли 2012 08:57
Борко, кАде остави титлата?
27 Юли 2012 09:02
Срам, срам, срам, и пак срам. А сме юли месец. Не си спомням всички БГ отбори да отпаднат още в юли по време на квалификациите.

Перуките в БФС да си ходят ВЕДНАГА!. Какви бяха тези изпълнения А група с 10, 12 , а накрая пак 16 отбора.
Да се обърне първенството веднага - да е пролет -есен.
Първенството тази година да е само от 15 кръга.
27 Юли 2012 09:13
Съгласен с Неврокоп! Хубаво тука по-улегналите левскари викахме в края на миналия сезон да не напъваме за евроквота ама кой нас да слуша. Не мога да си представя след като всичките тези от последната селекция са били "първи избор" какви пък са били от втория и третия
Прав беше ИИ да не иска представител на югославската школа. Били вкарали според Иво Тонев голове дето и в махалата ги спасявали. Ало, специалиста, головете си бяха екстра, хората издълбоко бяха разузнали слабостите ни. Три парчета по различен начин, от хубави по-хубави. Спирам дотук щото и до утре да пиша, файда йок. Така обаче просто не може да продължава. Пълен карт бланш на Илиан и всички останали само логистиката. И да си затварят големите усти. Малко срам да покажат от уважение към нас.
Само ЛЕВСКИ
27 Юли 2012 09:15
Хе, хе, Байко, нещо ти е размътено пред очите май? Вие нас толкова сте ни радвали със срамни отпадания, че на вас по два живота няма да ви стигнат да изпитате същото...Снощната среща с гранда от Сараево си е просто рутинно посещение на трупата идиотс он тур. Явно недовиждате обаче - ние на отбор не приличаме, играчи нямаме, ръководството ни или е перманентно пиано или има спешна нужда от мозъчна трансплантация, кинти йок а пък в нас сте се вторачили - уж си имате всичко - прясно баданосан секънд хенд рейс, подарен стадион с кенефи, два-три мощни спонсора, тренер от Приселци, мега ултра селекция - на финала какво - бахур от Сараево....
27 Юли 2012 09:19
tvirem
Левски НЯМА да има отбор още дълги години. Истинските резили тепърва предстоят. Илиан и 5 години да го оставят да работи "спокойно" най-много веднъж да прескочим тоя първи кръг, ама се съмнявам.
Илиан е класически евтин ПУТЮ, абсолютно идентичен с леке като бояджията Ясен. Тара и гробокопача Тонев му направиха селекцията и му редят състава, той се мазни и само вика ОК. Може би става за отбор като Берое, където целта е да не изпаднеш и веднъж на 5-6 години да направиш запомнящ се сезон (т.е. финал за купата или 3-4 място в шампионата), но определено няма потенциал и манталитет да води Левски. Или който и да е друг клуб с НЯКАКВИ ЦЕЛИ И АМБИЦИИ. Но пък ако ги имаше Тара НИКОГА нямаше да го сложи треньор. Защото идеята не е да се направи отбор, а да се въртят далавери и пране на пари на гърба на клуба и името ЛЕВСКИ. Затова евтини послушковци като Илиан, Ясен, Кокала и т.н. са перфектни.
Разбира се, може да нямаме треньор, но пък за сметка на това имаме феноменална селекция от безработни бездарни негри, бавни пенсионери и всевъзможни инвалиди, които и в трета дивизия на Босна и Херцеговина не биха намерили място. Но в Левски са титуляри. И Моуриньо години да работи "спокойно" с тях - няма шанс дори срещу ФК Сараево.
27 Юли 2012 09:30
Дайте да дадем "спокойствие", "пълен картбланш" и т.н. на поредния евтин бушон Илиан Илиев. И какво ще стане? Дори и да приемем, че е добър треньор.
Ще превърне Марсолиньо, Мюлдер, Опоку, Гаджев, Йовов, Главата и т.н. във футболисти?Ще научи Старокин и Райков как да центрират поне 1 път на мач опасно? Ще подмлади Пелето и Де Карвальо с 10 години?
Че в Левски само Пламен Илиев има някакви, макар и не особено големи, възможности и потенциал. А играчите с потенциал, възможности и талант струват пари. Добър отбор може да има само ако има добри играчи. Елементарно, ама с един и същ номер "бушон" Тара баламосва шараните от сектор Б вече 6-7 години.
27 Юли 2012 09:34
Изглежда е било правилно мнението, че е по-добре "Левски" да запише нулева година в ЕКТ. Е, с малко отрицателни емоции и това стана. Беше малко или повече очаквано. Притеснява ме друго - снощи на стадиона в Сараево видяхме една жалка пародия на славен някога отбор. Това беше една сбирщина от откровени некадърници, застаряващи футболни лекета и случайно попаднали на терена момчета. Не ми е особено ясно как от този материал Илиев ща сглоби отбор. Не следващата пролет, а въобще. И кой ги гледа футболистите, преди да ги привлече? Ст. Ангелов - ми тоя Икарус за нищо не става вече. А пък и капитан го сложили. Иво Иванов - тоя пък още по-бавен и от Ангелов - за първия гол тлъстия босненец го отвя като флагче за корнер. С. Райков - тоя повече от 18 км/ч на спринт едва ли ще развие. А минава за бърз футболист в "Левски". Ми аз с мойте 100 кила спокойно ще се надбягвам с тях. Жалки, жалки нищожества, хванали стабилните договори и високите заплати, срещу които дори и не направиха опит да си размърдат задниците. Малко ни биха.
27 Юли 2012 09:36
Ние, левскарите, трябва паметник да издигнем на Стойчо Младенов! Как успя за 6-7 месеца да падне от Симитли и Мура и да загуби 8-9 точки преднина, умът ми не го побира. Дълбок поклон!
Защото другарите ако имаха треньор, сега щяха да са поне носители на Купата и да продължават напред в Европа. И най-лошото е, че отпадането им от Мура е изненада и късмет ( и най-вече Стооооойчо Младеноооов! ), докато нашето отпадане от Сараево е абсолютна закономерност.
Който разбрал, разбрал
27 Юли 2012 09:49
И десет жалби да пусне Лудогорец, все тая! Съдията направи достатъчно гафове и в тяхна полза. Ако беше видял играта с ръка на "неземния" Марселиньо (или к'ъвто там беше), какво щяхте да правите тогава? А жълт картон за това му действие (умишлена игра с ръка и отбелязване на гол в последствие) можеше ли да му се даде? И как щяхте да се оправите при 1:1 с 10 души? Другаде е вината, господа! Да се бяхте научили как се чисти топка напред, а не нагоре, да си бяхте поозаптили самочувствието на великата "звезда" от Бразилия, резултатът щеше да е във ваша полза. И както видяхме, не е като в България - да ти дадат 5 минутно продължение, твоите играчи да се търкалят по терена през цялото това добавено време и накрая съдията да свири 30 секунди преди изтичането му. За да не ти вкарат гол! Ако снощи сте гледали мача на Левски, знаете вече как с пази резултат в последните минути.
Колкото до другите два "гранда" - браво! За това, че отпаднахте заедно. Иначе сега щяхме да четем колко велик е продължилия напред и какво светло бъдеще ни очаква.
Искам да питам Батков - какво е чувството да те отстрани отбор, който пътува с автобус, докато вие летите с правителствения самолет?
Искам да питам и онези фенове с плаката - кой кого е*а?
Смешници!
27 Юли 2012 10:01
Само още една забележка по темата за "не сработените" и "многото нови".
ФК Сараево излезе срещу Левски с ОСЕМ нови попълнения. Ние също имаме доста.
Разликата е, 1. че попълненията са далеч по-качествени, 2. Имат треньор, а ние БУШОН.
27 Юли 2012 10:27
Е, това беше, колеги - преее...хме се. Срам, срам, голям срам. Колко да е голям? Ами много, много голям, колкото целите Хималаи, барабар с Витоша и още толкова.
Дисциплина, братчета, дисциплина, бой по манерките и пари само за свършена работа. Дискотеки йок, моделки и чалгаджийки никога! Като се пенсионирате на 36 тогава правете каквото си щете.

"Мууурка, ты мой мурьоночек.
Мууурка, ты мой котьоночек.
Мурка, Маруся Климова,
Спаааасти.........любимого!"

Дренки, нищо не може да се спаси.

27 Юли 2012 10:43
.
27 Юли 2012 10:45
.
27 Юли 2012 11:07
След снощи не ми се говори за БГ футбол.

Нашите - абсолщтна нула. А играхме с най-слабия от четирите противника.
А си представям какво щеше да стане ако бяхме минали словенците. По силните
отбори щяха да ни разнасят като куцо пиле домат. Срам.

Брачедите ме изненадаха. Смятак че ще продължат. Както и на нас и на тях
малко не им достигна. Сараево е по-здрав отбор от Мура. Но при тях това е по-скоро традиция последните 5-6
години

Лудогорец изглеждат с класа над софийските сбиртоци. Но наивността и начина на игра който в БГ се играе
им костваше класирането. Вкараш гол, лежене, глуха защита и бавене. Да, ама Не.

Като цяло голям срами и БГ футбола стигна дъното. Просто се чудя с какъв акъл си ги мериме и се плюваме тука.
Заради едни некадърници които имат неприлично голям стандарт на живот за уменията си. Или в БГ футбола некадърността струва пари?

Събирам си багажа и бягам за 2-3 дни по родното беломорие. Да забравя за тия некадърници.

27 Юли 2012 11:16
.
27 Юли 2012 11:50
Налага се!
NicopolisadNestum
27 Юли 2012 07:45

Потресен съм не от факта,че отпаднахме-както се вижда това ще е съдбата на българските футболни отбори в обозримите 10-15 години-а от пълното бездушие и липса на всякаква идея у футболистите.Моля някой да ми даде един-единствен футболен аргумент за това какво прави Симеон Райков в "ЛЕВСКИ"-това момче не е мръднало в развитието си ни на йота.Разните Марселиньо,Парчелиньо и прочие измет изобщо не искам да коментирам.Единственият,който играеше със сърце беше Пламен Илиев.Станислав Ангелов-ми той по-бавен от мен.Абе ужас...Цял мач да имаме ДВА корнера...да нямаме нито един удар към противниковата врата,нито една атака,никаква комбинативност,никаква агресия в играта,никакъв дух...изобщо трагедия.Призовавам ръководството на "ЛЕВСКИ"-разпуснете тази сбирщина,напускане на псевдоелита,започваме от окръжните групи с юноши на клуба с главна цел-връщане на левскарският дух и класическата игра на любимият ни клуб.Всичко друго е лъжа и измама.


Dokich
27 Юли 2012 09:13

Съгласен с Неврокоп! Хубаво тука по-улегналите левскари викахме в края на миналия сезон да не напъваме за евроквота ама кой нас да слуша. Не мога да си представя след като всичките тези от последната селекция са били "първи избор" какви пък са били от втория и третия
Прав беше ИИ да не иска представител на югославската школа. Били вкарали според Иво Тонев голове дето и в махалата ги спасявали. Ало, специалиста, головете си бяха екстра, хората издълбоко бяха разузнали слабостите ни. Три парчета по различен начин, от хубави по-хубави. Спирам дотук щото и до утре да пиша, файда йок. Така обаче просто не може да продължава. Пълен карт бланш на Илиан и всички останали само логистиката. И да си затварят големите усти. Малко срам да покажат от уважение към нас.
Само ЛЕВСКИ

Е, къде Оби видя меракът ми да се продължи по същия път Съгласил съм се безусловно с предложенията на Неврокоп. На Илиан Илиев, стига да иска, да му се даде карт бланш да почва от най-долу. Гуменковата лига. Докато Левски не върне идентичността си, със сегашните с мизерни изключения няма как да стане. Да се почне градеж на чисто. ДЮШ на първо място. И треньорите и шефа на школата доказани холандски специалисти. Лъвският пай на бюджета-там. Всичко останало е агония. Втора поредна година отпадане в първите мачове. Народът е казал. Няма 2 без 3. И докога? Аз отказвам повече да се храня с илюзии.
27 Юли 2012 12:39
Аз отказвам повече да се храня с илюзии.


Докич, то освен илюзии друго засега нЕма!

При нас илюзиите са много.
1. Спортно техническото ръководство е жив т.шак. Защо новопривлечените небяха картотекирани навреме? Защо не се гледат играчите наживо, а се разчита на изпечени мошеници като Л. Танев. Нямам спомен да е довел нещо качествено в ЦСКА. Гледат се видео клипчета на различни и никому неизвестни играчи. Та аз ако се впрегна и направя такъв на С. Йовчев, ще го изкарам по-добър и от Меси.

2. Тошко Янчев е време да разбере, че вече НЕСТАВА и достойно да се отегли и си гледа старините, който наближават скоро. Ако сам не се светне, да му бъде подсказано директно. Каквото дал-дал.

3.Защо са необходими 5 централни защитника, а има въпиюща нужда от ляв бек.

4.Остра нужда от човек в средата, който да чете играта.

5.Стойчо практикува футбол отпреди 20 години. Какво търси топката цял мач във въздуха. Радуканов бе научил момчетата да играят по тревата и отбора имаше скорост. Тази скорост в момента липсва и сме жива мъка с тези спорни далечни подавания.

6.Защо бе върнат дрЪвото Шеридън. По е зян и от С. Йовчев.

7.Защо не бе картотекиран навреме Платини? Явно някой трябва да си ходи за несвършена работа.

8. Какво става с младите момчета от катарската школа? Къде са и тренират ли с някоя от формациите? Дреме е страхотен талант.

Въпроси,въпроси но никой няма да даде смислен отговор. То какъвто ни футболът-такива са и спортните ни журналисти. Какво правят на пресконференциите да ги пита човек? Толкова наболели въпроси с футбола в България, а няма кой да дръпне пердето.
27 Юли 2012 12:39
Тия ,ако бяха дошли със самолет,още в София щяха да ни отупат.Да се молим и други да идват с автобуси.

Батков ,когато изръси бисер и веднага записваме срам.
27 Юли 2012 13:27
Даскале, знаеш отношението ми към теб но като гледам продължаваш да разчиташ на илюзии. Всичко дето си го изредил е точно така. Но това са последиците на един преднамерно извратен собственическо-управлеченски модел.
Задай си въпроса защо Лудогорец при коефициент 1:250 за титла преди сезон 2011-12 стана шампион. Литекс би рано-рано отбой, Левски "дискретно", 5 поредни мача без победа от които 4 загуби, от които две у дома, от които една срещу най-големият конкурент, а ЦСКА го игра "драматично" докрая. Та ,даже и три греди прасна второто в Разград. Да, ама не.
Всичко е сбъркано в бг футбол. И някои от това добре си живеят и живуркат. Какво значение имат златните медали и евроквотите при положение, че още в края на юли си аут от ЕКТ. Да кажем като "футболни хора", "животът продължава, гледаме напред". Е па, аз не искам. Въпреки, че мен никой не ме пита.
27 Юли 2012 13:29
Косатка, Батков е отговорен човек. Натисни тук
27 Юли 2012 13:30
За мача на ЦСКА-СРАМ!Никаква игра ,хаотичен натиск.....
За Треньора Младенов-СРАМ!Да направиш смяна в края на мача сякаш искаш да пазиш резултата...!??!Да замениш Карачанаков с защитник и да търсиш обрат....!?да дадеш още ценни минути на противника да се окопити!?СРАМ!?Да твърдиш,че отбора на ЦСКА е физически и тактически подготвен за срещата с Мура а после цяло второ полувреме да тичат с изпуснати гуми-СРАМ!Д
а кажеш на пресконференцията,че не си избрал НИТО ЕДИН от новите лично-СРАМ!!СТОЙЧО!СРАМ СРАМ!!!
27 Юли 2012 13:56
мдам. честито на евробойците. всичките. без никакъв остатък.

за лудогорието писах - след подарения гол нямат никакво право да реват срещу съдията. локото не ги гледах и за тях мнение нямам, но 3-1 ми изглежда нормално срещу холандски отбор.

мура - двойчо ако беше пуснал станко йовчев титуляр - можеше сега да имаме нов червен герой. ама то шубето голем страх.

сараево - всичкото, дето си го лафехме туканка, че нямаме отбор, че новите са много, че не са обиграни и т.н. се потвърди със страшна сила. в добавка - защитата много зле и скорост няма никаква.

което не означава, че непременно трябва да се хвърляме от шестия етаж. резултати от работата на илиян би трябвало да се очакват след година, даже не и напролет. в края на краищата дори и балоните, едни от най-големите плювачи напоследък, не могат да заличат старта на мъри и наско с беверен.

да почва първенството, та поне простотиите от достоверните източници да спрат.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД