:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Денят на България в Лондон ще е на 9 август

СНИМКА: БГНЕС
Председателят на БОК Стефка Костадинова замина в отлично настроение за олимпийските игри в Лондон.
Денят на България по време на олимпийските игри в Лондон ще бъде на 9 август. Това разкри председателят на Българския олимпийски комитет (БОК) Стефка Костадинова, която отпътува за английската столица вчера. На този ден в Лондон ще присъства Росен Плевнелиев, който ще бъде и на откриването на игрите тази вечер.

"Надявам се на достойно представяне, но не мога да кажа какво очаквам като медали - коментира Костадинова. - Дано спортистите ни да нямат контузии, а да имат много голям късмет. Има спортове, за които и осмото място е много добро класиране, както примерно бадминтона, има спортове, за които бронзовият медал е малко и се плаче. Има федерации, които ми обещават, че може да вземат два медала. Надявам се наистина борбата, художествената гимнастика, боксът, спортната стрелба, Данчо Йовчев, защо ли не, Цветана Пиронкова и Григор Димитров, които са едни уникални млади таланти, да направят нещо значимо", каза световната рекордьорка в скока на височина.

Костадинова призна, че се притеснява, тъй като е много по-лесно да бъдеш спортист, отколкото ръководител. Причината - когато си на пистата, мислиш само за представянето си, докато сега отговаряш за всичко. Тя все още не е решила дали да наблюдава откриването на игрите от ложите на стадиона, или да дефилира заедно със спортистите си. "Засега съм се ориентирала към трибуните, но моето решение е предпоследно", коментира шефът на БОК.
1
1084
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
27 Юли 2012 08:56
А, имах си хас президента Росенчо да не присъства, той е в стихията си, когато тръгне да обикаля, мотото му е "Човекът е човек, когато е на път", а ония в България да се оправят, ни атентати, нищо не го интересува, а после се прави на загрижен за сигурността ни.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД