:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 364
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Още две атлетки хванати с допинг

Две лекоатлетки от Украйна ще пропуснат Олимпийските игри в Лондон заради положителни допинг проби. Наталия Тобиас и Антонина Ефремова са уличени в употребата на синтетичен тестостерон.

На Игрите в Пекин 2008 Тобиас спечели бронзов медал в бягането на 1500 м, а Ефремова има няколко победи на 400 м на международни турнири. Общо девет лекоатлети са със спрени права от Международната федерация по лека атлетика (ИААФ), като сред тях е и българката Инна Ефтимова.

От гръцкия тим пък бе отстранена Воула Папахристу. Тя си позволи расистки коментари в "Туитър" и бе извадена от олимпийската делегация на Гърция. 23-годишната състезателка на троен скок се извини за коментарите си, като уточни, че не е искала да обиди никого. Това обаче не трогна шефовете на спорта в страната.

Причина за наказанието на лекоатлетката стана следното изречение: "В Гърция има толкова африканци и поне Западнонилските комари ще могат да ядат домашна храна." В южната ни съседка бяха регистрирани 6 случая (1 смъртен) на Западнонилска треска, която се разпространява след ухапвания на комари.

741
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД