:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЛеБрон Джеймс е най-богатият олимпиец

ЛеБрон Джеймс
Една от звездите на националния отбор на САЩ - ЛеБрон Джеймс, е най-богатият спортист на игрите в Лондон. Това съобщи списание "Форбс", което публикува списък на 10-те най-скъпоплатени звезди на олимпиадата. Сред тях са 6 представители на НБА, 3 тенисисти и 1 лекоатлет.

ЛеБрон Джеймс е лидер по годишни приходи, които възлизат на 43.8 млн. евро. На втора позиция е рекордьорът по титли от Големия шлем в тениса - Роджър Федерер, който заработва 43.5 млн. евро. Разликата между швейцареца и звездата на "Маями Хийт" е едва 300 000 евро. Трети в списъка на "Форбс" е друг баскетболист от тима на САЩ - Кобе Брайънт ("ЛА Лейкърс") с 43.1 млн. евро.

Първата при дамите е Мария Шарапова. Рускинята, която преди няколко седмици оформи своя "Голям шлем" с триумфа на "Ролан Гарос", заема четвърта позиция с актив от 23.1 млн. евро. След нея са още двама от баскеттима на САЩ - Кевин Дюрант от с 21 млн. евро и Кармело Антъни - 18.8 млн. Следват ги сръбският тенисист Новак Джокович, който изкарва по 17 млн. на година, и най-бързият човек на планетата - Юсен Болт. Лекоатлетът от Ямайка прибира 16.8 млн. евро.

Останалите двама в класацията са баскетболисти от САЩ - Крис Пол с 15.9 млн. и Дерън Уилямс с 15 млн. Извън първата десетка с 14.2 млн. остана също баскетболист - Пау Гасол (Исп).

---------------------------------------

Брайънт сваля спешно килограми

Кобе Брайънт се е подложил на строг хранителен и тренировъчен режим, с който да свали излишни килограми, съобщи самият той. Играчът призна, че е прибягнал до подобен ход, за да облекчи колената си, които му създават доста проблеми през последните няколко години.

694
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД