:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

От EVN България

отрекоха, че са преговаряли или ще преговарят за придобиване на собственост или спонсорство на "Локо" (Пд). Електроразпределителното дружество бе сочено като един от новите финансови благодетели на клуба, чийто собственик Константин Динев се оттегли преди дни.



"Славия"

завърши 1:1 срещу новака в "А" група "Пирин" (ГД) в последната си контрола от лагера в Банско. За столичани откри Васил Калоянов в 44-ата мин., а в 72-рата Петър Лазаров изравни. На 1 август "Славия" ще представи отбора си пред фенове в мач срещу "Аполон" (Лимасол).



"Локо" (Сф)

спечели с 5:2 контролата си срещу македонския "Брегалница" (Щип) в Самоков. Два гола вкара Антонио Павлов, а по един - Димитър Телкийски, Александър Манолов и Павел Петков. В събота от 11 ч. "Локо" посреща на стадиона в столичния квартал "Надежда" израелския "Апоел" (Рамат Ган).



Мартин Петров

бе един от тримата футболисти на "Болтън", които бяха оставени да играят цял мач в проверката срещу шотландския "Фолкърк" (1:1).



Бившият

нападател на "Черноморец" (Поморие) и "Локо" (Сф) Андрей Атанасов е подписал договор за 1 г. с арменския "Банантс" (Ереван).



За 3 години

може да бъде изваден от футбола защитникът на "Ювентус" Леонардо Бонучи, ако бъде признат за виновен за участие в уредени мачове. Той бе включен в списъка от 44 футболисти, срещу които са повдигнати обвинения. Бонучи е заподозрян за двубои от сезон 2009/10, когато е играл в "Бари". Президентът на "Дженоа" Енрико Прециози вече бе лишен от правото да посещава стадиони за 6 месеца заради организация на манипулиран мач от сезон 2004/05.
602
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД