:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 175
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Три титли

спечелиха българските борци на турнир в Румъния. В свободния стил победители в категориите си са Николай Паслар (84 кг), Кирил Терзиев (74) и Иван Иванов (120), при класиците - Илиян Георгиев (74), а при жените - Елина Васева (67). Състезателите ни завоюваха още 5 сребърни и 3 бронзови отличия в трите стила.



Носителката

на 5 титли от турнирите в Големия Шлем Мартина Хингис (Швейц) стана един от най-младите членове в Залата на славата на тениса в Нюпорт (САЩ). 32-годишната Хингис отстъпва само на Трейси Остин (САЩ, 30 г.), Бьорн Борг (Шв, 31) и Хана Мандликова (Чех, 32).



Диа Евтимова

се класира за 3-тия, решителен кръг от квалификациите на тенис турнира по тенис в Бад Гащайн (Ав, $ 235 000) след две победи - над Тамара Чурович (Сър) с 6:3, 6:1 и над Ана Цая (Гер) с 6:1, 6:3. Късно снощи и Александрина Найденова игра мача си от II квалификационен кръг, след като би на старта Елица Костова с 6:2, 6:2.



Джими Конърс

е новият треньор на Мария Шарапова (Рус), която преди три дни се раздели с наставника си Томас Хьогщед. Американецът е рекордьор по години в Топ 10 на световната ранглиста - 16. Като треньор по тенис той бе известен най-вече с работата си с бившия №1 в света Анди Родик (САЩ).
565
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД