:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Лудогорец"

тръгва днес за лагер във Варна, а утре заминава за Братислава, където в сряда излиза срещу "Слован" (Слвк) в първата си среща от II квалификационен кръг на Шампионската лига.



"Локо" (Сф)

победи с 2:1 завърналия се в А група "Нефтохимик" в контрола, с която бе представен съставът на "железничарите" за новото първенство. Головете пред 2500 зрители на ст. "Локомотив" в столицата вкараха Дани Кики (30-а мин.) и Диего (43-та) за домакините и Христов от дузпа (17-а) за бургазлии.



"Литекс"

направи 0:0 с гръцкия "Арис" (Солун) в контрола пред 500 зрители на градския стадион в Ловеч. Снощи от 18 ч. пък бе последният спаринг на "оранжевите" от подготовката - срещу втородивизионния "Добруджа".



"Славия"

представи отбора за новия сезон на стадиона в столичния кв. "Овча купел" в контролата срещу "Ботев" (Вр), която завърши 2:2. След края на първата част, при прибирането на футболистите в съблекалнята няколко фенове на "белите" се заядоха с нападателя Галин Иванов. Той скочи да се разправя, но съотборниците му го спряха от по-сериозен сблъсък.



"Локо" (Пд)

ще привлече бразилеца Флавио Паулиньо, ако халфът, играл за последно в "Паулища", премине успешно медицинските прегледи.



Пътуване

на феновете до Тел Авив за мача с "Апоел" от II предварителен кръг на Лига Европа организира "Национален фенклуб Берое - Стара Загора". Двубоят е в четвъртък (25 юли от 20 ч.). Записването ще започне от утре и ще приключи в петък в 12 ч.
1
713
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
14 Юли 2013 22:54
редактора спи ли? Няма контрола Локо София Нефтохимик! Дани Кики от много отдавна не е футболист на Локо София!
Меко казано странна статия !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД