:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 191
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоичков си открехна врата обратно към ЦСКА

"Червените" фенове поискаха от грешното министерство да опрости на клуба всички дългове за държавната база
СНИМКА: БГНЕС
Христо Стоичков и помощниците му Стефан Генов (вляво) и Петко Петков (вдясно) бяха треньори на ЦСКА само в една стойностна контрола това лято - срещу "Славия", загубена с 1:3 на ст. "Българска армия".
Несъстоялият се като треньор на ЦСКА Христо Стоичков намекна, че все още има готовност да се завърне в клуба. Легендата на "армейците" стори това по време на традиционния годишен събор на "червените" фенове, чието 14-о издание се проведе през уикенда в курорта Хасковски минерални бани.

"Бих дошъл в ЦСКА - обърна се Стоичков към най-верните запалянковци. - Но това няма да стане, ако не е ясно откъде са финансите. Да минат разговорите тези дни, да се види кои са новите собственици и да видим какъв човек ще ми пратят да говори с мен."

Най-новият треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов, пък разкри каква схема е щяло да бъде приложена, ако клубът не бе успял да смени навреме собствеността си и се бе наложил неговият фалит.

"Новосформираното дружество "ЦСКА 1923" трябваше да изкупи акциите и да вземе лиценза на "Радомир" и да тръгне от В група. Тогава нашият любим клуб изчезваше от историята и всички 31 титли отиваха по дяволите. Всичко, което бе постигнато през тези 65 години, се забравяше. Най-важното е, че клубът е спасен", заяви Младенов.

Въодушевени от присъствието на двамата свои идоли, привържениците написаха две открити писма. Едното адресираха до президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Пламен Орешарски, а другото - до новите собственици на клуба от сдружението "Червени шампиони".

В първото писмо феновете поискаха от държавните органи "да осъществят своите правомощия във връзка с опрощаване на всички задължения, дължими от ПФК "ЦСКА" АД за наем към Министерството на отбраната". В случая обаче военното ведомство няма никакво отношение към договорите за наем на "червения" клуб, понеже базите в Борисовата градина, на 4-ти км и в Панчарево бяха прехвърлени към активите на спортното министерство още през 2005 г.

Във второто пък се настоява за публично разграничаване "от политиката на досегашните собственици - г-дата Иво Иванов и Димитър Борисов, като докажете по категоричен начин, че те под никаква форма не стоят зад новите собственици".

Това евентуално може да стане днес, на насрочената пресконференция за разкриване на лицата зад сдружението "Червени шампиони". Досега единственият официално известен представител е строителният предприемач Александър Тодоров, който бе изп. директор на ЦСКА от лятото на 2008 г. до края на управлението на Александър Томов в началото на 2009 г.
35
1442
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
35
 Видими 
14 Юли 2013 19:24
Лупи се прибира във вторник с празни дисаги!
14 Юли 2013 20:16
Е,Гъчка,вашите дисаги ги напълниха.
,,Вашия,, рахат и ,,нашия,,зор,никъде ги няма.
Ако разбираш за кво става реч.
14 Юли 2013 20:50
Лесна с музикален поздрав от космидрума в БайКурнур!
14 Юли 2013 21:08
Въодушевени от присъствието на двамата свои идоли, привържениците написаха две открити писма. Едното адресираха до президента Росен Плевнелиев и министър-председателя Пламен Орешарски, а другото - до новите собственици на клуба от сдружението "Червени шампиони".
На Плевнелиев и Орешарски ясно къде са ги адресирали, обаче какъве адресът на "Червените шампиони" -
с. Студена, Пернишко, за Лупи?
В първото писмо феновете поискаха от държавните органи "да осъществят своите правомощия във връзка с опрощаване на всички задължения, дължими от ПФК "ЦСКА" АД за наем към Министерството на отбраната". В случая обаче военното ведомство няма никакво отношение към договорите за наем на "червения" клуб

Традициите не са това, което бяха, а момчета
P.S. Нерегламентирана държавна помощ или нерегламентирана държавна помощ - това е въпросът, който терзае законодателството
Оня португалски адвокат какво беше казал - очевидно са подписвали, без да имат намерение да плащат. Пък някои твърдяха, че интервюто било манипулативно
14 Юли 2013 21:18
Айде дано минем без хонорис каузата и приятелите му! Аман от това селянче!
14 Юли 2013 22:23
Нерегламентирана държавна помощ или нерегламентирана държавна помощ - това е въпросът, който терзае законодателството

Абсолютно подкрепям поисканото от привържениците на ЦСКА. Въпреки всичко не е справедливо едни отбори да се ползват от нерегламентирана държавна помощ, а ЦСКА - не.
14 Юли 2013 22:46
Ми подкрепяй, кой те спира
Ако бях на твое място, вместо да пиша по форумите, че разни АД-та ползват нерегламентирана държавна помощ, отдавна да съм пратил сигнал в прокуратурата. Поне най-общ - кой, горе-долу кога, горе-долу колко, в нарушение на кой закон. Ма такъв сигнал няма и няма. Ти знаеш ли защо? Аз да, но няма да ти кажа
14 Юли 2013 22:54
И по кой член на НК ще пратиш сигнал в прокуратурата?
14 Юли 2013 23:28
15 Юли 2013 06:52
Вратата е открехната, но дано не махнат веригата.
15 Юли 2013 06:58
Даскале, няма ли ваканция за тебе?
15 Юли 2013 07:22
Дучетата пишат писмо до султана (снимка: натиснете тук)
15 Юли 2013 09:44
Червени шампиони са се договорили с титан да поемат около 10 млн. от старите дългове, т.е. 4-те млн. към МО са проблем на винкелите. От своя страна те са стартирали съдебно дело за неправомерно събиране на наеми от МО, поради това, че ЦСКА като законен наслредник на АС-23 е настоящият собственик на стадиона в Борисовата.
15 Юли 2013 09:51
Чудесно би било ЦСКА да не зависи от настроенията на Константин Жеваго. Нека украинецът спонсорира ЦСКА без да е съсобственик!

Неизвестността, свързана с новите собствненици на ЦСКА ме кара да съм по-предпазлив. Надявам се утре да има прояснение. Дано част от акциите на ЦСКА да бъдат пуснати на пазара, така че всеки който се чувства армеец да си закупи поне по една от тях.
15 Юли 2013 10:16
Нека украинецът спонсорира ЦСКА без да е съсобственик!

лайсна, как ми липсваше твоят свеж хумор
Във форма си:
съдебно дело за неправомерно събиране на наеми от МО, поради това, че ЦСКА като законен наслредник на АС-23 е настоящият собственик на стадиона в Борисовата.

15 Юли 2013 10:35
Evasion, въпрос на време е да се докаже, че ЦСКА е реалният собственик на Армията, чудя се защо до сега това не е сторено. Налице са документи (нотариален акт на името на АС-23, протоколи от обединения на футболни клубове), благодарение на които справедливостта ще възтържествува. Стига с това изнудване на ЦСКА!
15 Юли 2013 10:48
въпрос на време е да се докаже, че ЦСКА е реалният собственик на Армията

Не знам, може и да си прав. Но дори и да се прав, няма начин цецка да придобие 100% собственост върху "Армията". Ще е някакъв процент, вероятно много под 50. Ами останалото? Чия собственост ще е и как ще го уредите? И после - защо подписахте концисията, а после се сетихте да дирите собственост? Защо подписахте договор за наем, а после се сетихте да дирите собственост. Решението, за което ти пишеш, е от 2009 г. Накратко - трай коньо за зелена трЕва.
15 Юли 2013 12:06
Ей не ги напуска шумкарското мислене другарите. Те били АС-23. Ама какво се учудвам, влизат в мандрата, убиват собственика и после национализация. Разликата е че е футболен отбор, ама все тая. Сега пък държавата да помогнела. Ами аз не искам моите данъци да отиват в градинката. Категорично.
15 Юли 2013 13:02
Говори се, че 30% от акциите на ЦСКА ще бъдат продадени на феновете. ЦСКА се превръща в отбора на народа!!!
15 Юли 2013 13:41
Лайсна,
А защо не пуснат направо 100%? Изкупувате ги, с получените пари Титан изплащат дълговете и "народа" започва да управлява клуба.

Само да не стане като със СМС-те преди няколко годинки. Т.е. я се съберат 1 000 лв, я не...
15 Юли 2013 13:45
Лайсната има намерение да инвестира спечелените пари от остъкляването на БФС в акции на Цесекаа!
15 Юли 2013 14:03
В лагера на сините девици ще минат на сръбска скара.Па ща е ово....играли сме добро,немали смо шанса,пуши курац мой...до скоро декламирахте Йешич.
15 Юли 2013 14:05
"Според доклада на инспектората заявки за полети са правили шефът на Федерацията по мотоциклетизъм Богдан Николов, собственика на ПФК „Левски” Тодор Батков, белгийски инвеститори, руски бизнесмени. Заявка имало и от туристически агенции."
Това е във връзка с ползването на авиацията от мутро-комунето - бивш наш министър-председател...
Което за лишен път идва да докаже, че Отбора на всички власти се е ползвал с нерегламентирана държавна помощ. Колкото по-рано бъде закрит "Левски", толкова по-добре.
П. п. Не се притеснявайте, че сигналът на "червените" привърженици е подаден на грешното министерство. Държавните институции са длъжни по служебен ред да предвижат сигнална до компетентния орган. Така че, ако държавата престане да се вживява в ролята си на левскаро-крепители, трябва да разгледа по същество и реши по справедливост основателните претенции на "червена" България.
15 Юли 2013 14:12
Не ми се ще излишно да дразня привържениците на синия отбор във форума, но утре се очакват шокиращи за тях вести, свързани с новите собственици на ЦСКА.

След толкова години чаткане по клавиатурата как всеки момент ЦСКА ще бъде заличен от футболната карта...
15 Юли 2013 15:28
И да ползват държавна помощ, и да ги подпира нелегитимното БФС,
накрая опират до мистрията на тоя човек(снимка: натиснете тук)
15 Юли 2013 15:48
Ильо, ти учи ли на държавни разноски в Рабфака - учи. СЕГА ще бачкаш и ще мълчиш!
15 Юли 2013 15:53
Гъче, тц. Рабфак може да си учил ти, но не и чиче ти.
15 Юли 2013 15:54
Рууни от Пловдив се хвали: От днес съм армеец

И тоя отиде в изгорялото училище!
15 Юли 2013 15:55
Гъче, тц. Рабфак може да си учил ти, но не и чиче ти.

Учи за даскал по математика, ама СЕГА се репчиш, че си програмист и бивш борец.
15 Юли 2013 16:02
ГЪЧО, абе оди мочай някъде.

Руни, муни, но ние предвидливо се отказахме от евротурнирите.
А вие си берете срама сега.
15 Юли 2013 16:08
Според доклада на инспектората заявки за полети са правили... собственика на ПФК „Левски” Тодор Батков"
Което за лишен път идва да докаже, че Отбора на всички власти се е ползвал с нерегламентирана държавна помощ.

Казус, какъв е статута на Авиоотряд 28 и могат ли граждани и фирми да ползват услугите му срещу заплащане? Въпрос за 3-ка
15 Юли 2013 16:24
Този въпрос е политизиран и не смея да дам отговор.
Но съм сигурен в едно - за "Бистришките тигри" и "Левски" може...
То май сега за Байконур, поради политическите вълнения, не откликнаха на молбата на Тара за правителствен самолет... значи, по изкривената левскарска логика, може да направим извод, че държавата е действала против интересите на отбора гадни комунисти... нали, Гъче?
15 Юли 2013 16:43
Казус, ах ти червена бабичко!
15 Юли 2013 17:54
ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЖЕЛЬО СВИНЯТА - Натисни тук
15 Юли 2013 21:27
ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ СЪДЕН ЖЕЛЬО СВИНЯТА - Натисни тук

Синия ГА май е минал в нелегалност след разнасянето на любимия му отбот като насран вестник от вятъра из казахстанските степи
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД