:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 190
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Берое" подаде жалба срещу рефера в Ловеч

Жалба срещу рефера Стефан Павлов подаде ръководството на "Берое" веднага след драматичната загуба с 1:2 от "Литекс" в Ловеч. От старозагорския клуб оспорват дузпата, отсъдена срещу отбора и впоследствие изпусната от Вилмар Джордан Хил. Също така от "Берое" имат претенции за непоказани картони за играчи на домакините.

Треньорът Петър Хубчев спести коментар за съдийството, спазвайки клубния правилник, и беше като цяло лаконичен, отчитайки, че тимът твърде рано се е дръпнал назад да пази резултата. Хубчев обаче даде да се разбере, че е недоволен от постъпката на Иван Караджов. Вратарят получи червен картон в последната минута, след като хвърли бутилка вода към агитката на "Литекс". На тв повторение обаче се видя, че Караджов е бил провокиран, като самият той е бил уцелен от шише, метнато от фенове.

Наставникът на "Литекс" Красимир Балъков пък похвали тима си за представянето. "Откакто съм треньор, винаги съм казвал, че се играе, докато съдията свири и накрая играчите го разбраха. Доволен съм от целия отбор и му свалям шапка. Видях се с Гриша Ганчев и имам пълна подкрепа от него. Пътят е дълъг и ще има много премеждия, но целта е ясна - да играем хубав и динамичен футбол и всеки мач за победа", заяви Балъков.
1
1354
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД