:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 84
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шампионска лига

III предварителен кръг, реванши днес: "БАТЕ Борисов" (Блрс) - "Дебрецен" (Унг) (20.30 ч.) (в първия мач 0:1), "Макаби" (Т.Ав, Изр) - "Марибор" (Слвн) (21 ч.) (0:1), "Панатинайкос" (Гър) - "Стандард" (Бел) (21 ч.) (0:0), "Лил" (Фр) - "Грасхопърс" (Швейц) (21.30 ч.) (2:0).



Илиян Мицански

игра до 71-вата минута за "Карлсруе", който завърши 0:0 в домакинството си срещу "Унион" (Берлин) от 1-вия кръг в германската Втора Бундеслига.



Александър Тонев

е искан от английския второразреден "Уигън", френския "Монпелие" и няколко германски клуба, съобщи в. "Дейли стар". Според информацията българският футболист също няма против да премине в друг отбор, тъй като в "Астън Вила" получава рядко възможност да играе, а и явно не влиза в сметките на мениджъра Пол Ламбърт.



Станимир Стоилов

изрази разочарованието си от поведението и играта на футболистите на "Астана" при равенството 0:0 навън с "Жетису" в 22-рия кръг в Казахстан. "Нашите футболисти трябва да знаят, че ако искат да спечелят титлата, то трябва да се влагат във всеки мач. Такова поведение виждам вече във втори двубой на чужд терен. Ако не си променим манталитета, то ще ни бъде много трудно занапред", коментира Стоилов и обеща тимът да изглежда много по-добре в реванша срещу АИК в III предв. кръг за Лига Европа в четвъртък. Цял мач за "Астана" срещу "Жетису" изигра Атанас Курдов, а отборът е на 3-то място с 39 т., на 4 т. след "Актобе" и на 3 след "Кайрат".



Вратарят

на "Ливърпул" Пепе Рейна (31 г.) е изявил желание да прекрати договора си с клуба. Той игра през миналия сезон под наем в "Наполи", но след това беше принуден да се върне в английския клуб, където обаче се разчита на Симон Миньоле. Към Рейна вече има интерес от "Милан", който иска да го привлече като свободен агент.



Гръцкият

защитник на "Шалке 04" Кирякос Пападопулос ще играе в "Байер" като преотстъпен до края на сезона. През миналото първенство той получи няколко травми и почти не игра, като сега иска да си върне формата.
884
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД