:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Батков: Интригантите няма да успеят

Собственикът на "Левски" Тодор Батков не пожела да коментира работата на вече бившия треньор Пепе Мурсия. Адвокатът отново обяви, че всички решения от спортно-техническо естество са поверени на Георги Иванов. Батков допълни, че испанецът не може да бъде недоволен, тъй като неустойката му е доста добра и той ще си я получи.

"Имам пълно доверие на Георги Иванов, а всички много добре знаят какво означава той за "Левски" - каза още Батков. - Говорим за много силни факти, които нямат аргументи за оборване. Някои хора ме упрекнаха, че върнах Гонзо в клуба. Искам обаче да ги попитам всички тези хора дали са наясно какво количество работа свърши Георги в "Черно море"? Защото всичко, което той направи там, си беше един истински подвиг. Просто на база постигнатото там доказа, че е съзрял за сериозна работа във възможно най-сериозния клуб. Имам вярата, че с него ни очакват всичките постижения, които търсим от вече няколко години. Казвал съм го неведнъж, ще го повторя и сега - "Левски" най-после ще бъде там, където трябва, независимо дали това се харесва на определени субекти или не. Нека всички интриганти, които всеки месец ни пращат в "трета глуха", да знаят, че няма да успеят."

Адвокатът коментира и случващото се във вечния съперник на "Левски" - ЦСКА. Според президента на "сините", основната заслуга за стабилизирането на големия съперник е на Александър Томов.

"Не искам да казвам дали напрежението, което се създава спрямо нас, идва от ЦСКА. По-скоро не е важно, защото ние ще се съвземем, без значение какво се случва. По мое мнение изградихме един сериозен тим, съставен от добри състезатели, който е достатъчно конкурентноспособен, за да се бори за трофеи", категоричен бе Батков.



4
1320
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
04 Август 2014 19:43
СИНИ ШАМПИОНИ!!!
04 Август 2014 20:00
Папагал. Нещо друго не можеш ли да измислиш. Фатай мекия докат не си усетил дебелия!
04 Август 2014 20:49
Дядка, мекия си го дръж!
05 Август 2014 16:17
)))))))))))))))

Стойчо опс Тройчо пак ще ви оправи за да мечтаете
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД