:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

5-а загуба

поред претърпя Даниел Иванов на пролетния турнир по сумо в Осака. Аоияма загуби от "йокодзуна" (велик шампион) Харумафуджи, който използва хватката "йорикири", за да го избута от дохиото, в среща от шестия кръг. Българинът вече е с баланс 1-5, а Харумафуджи с 5-1. Другият велик шампион в турнира - Хакухо, който се стреми към 34-а купа на Императора, надви Такаясу и е с актив 6-0. С по толкова са още Терунофуджи и Аминишики. Третият действащ "йокозуна" - Какурю, се отказа от участие поради контузия на лявото рамо.



Волейболната

националка Елица Василева влезе като резерва за "Вакъфбанк" (Истанбул) и за три гейма от 2-рия до 4-тия отбеляза 10 т. при домакинската загуба с 2:3 (-20, -20, 21, 15, -12) от полския "Шчечин" в плейофите на Шампионската лига за жени. Въпреки поражението турският тим се класира за Финалната четворка благодарение на успеха си с 3:1 в първия мач.



Националката

на България за "Фед къп" Диа Евтимова (27 г.) отпадна на 1/2-финалите на турнира по тенис на клей корт в Анталия (Тур, $10 000). Поставената под №2 българка загуби от №3 Ане Шефер (Гер) с 4:6, 2:6 и приключи с 4 т. за световната ранглиста и $490 от наградния фонд.



Обвинение

за притежание на кокаин на стойност $50 000 е получил Бърнард Томич. Според непълнолетна свидетелка, австралийският тенисист се похвалил в нощен клуб, че притежава кокаин на тази стойност. Девойката всъщност свидетелства срещу собственика на клуба Джейми Пикъринг, обвинен в разпространение на наркотици сред малолетни. Самият Пикъринг твърди, че ако наистина Томич е казал такова нещо, явно се е шегувал. Бизнесменът добави, че е убеден, че тенисистът никога не е имал нищо общо с наркотици.
1214
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД