:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Кметът реже заплатите в "Монтана" при пълен провал на 1/4-финалите

Волейболистите на "Монтана" ще останат без мартенските си заплати, ако не се класират за 1/2-финалите на мъжката Суперлига. Такъв ултиматум е поставил кметът на града Златко Живков на шефа на издържания от общината клуб Стоян Костов, съобщи BGvolleyball.com.

Градоначалникът е останал изключително разочарован от гръмкия провал в първата среща от плейофите. Миналата вечер монтанчани, които завършиха на второ място в редовния сезон, бяха разгромени с 0:3 (-21, -23, -20) гейма у дома от седмия "Арда" (Кърджали) и ненадейно изостанаха с 0-1 в серията до 2 победи.

"Нямам обяснение какво се случва. Но явно нещо става с този отбор. Не мога да разбера дали има конфликт между играчите, дали са недоволни от треньора си, или нещо друго. Питам ги, а те мълчат... - разкри Костов. - Да кажеш, че има финансови проблеми - няма. Надявам се все пак отборът да се вземе в ръце и във втората среща в Кърджали да покаже на какво е способен, защото ще е срамно да отпаднем така."

Вторият двубой от 1/4-финалния плейоф между "Арда" и "Монтана" е утре в Кърджали, а евентуалният решителен трети мач е насрочен за 18 март обратно в Монтана.

В останалите двойки от I кръг на елиминациите изненади нямаше. Шампионът "Марек Юнион Ивкони" би като домакин "Пирин" (Разлог) с 3:1 (20, 22, -22, 23), лидерът този сезон "Добруджа 07" отнесе отказалия се от домакинство "Левски Бол" с 3:0 (18, 20, 19), а ЦСКА обърна "Нефтохимик" с 3:1 (-18, 22, 14, 21) в София.
1367
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД