:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Рекордна охрана на двубоя в Коматево

На 6-има зрители се пада по един полицай или частен гард
СНИМКА: bultras.com
В четвъртък вечер, точно в 19:12 ч. група от 120 фенове на "Ботев" (Пд) отбеляза 103-годишнината от основаването на футболния клуб с 12-минутно пиротехническо зрелище на Младежкия хълм в Пловдив.
Сериозни мерки за охрана на неделния двубой между "Ботев" и ЦСКА, който ще се играе на базата на пловдивския клуб в Коматево, взимат домакините. Изпълнителният директор на "жълто-черните" Тервел Златев обяви, че повече от 500 души - 400 полицаи и 100-150 частни гардове, ще следят за безопасността на зрителите, футболистите и длъжностните лица. Съотношението публика-охрана със сигурност ще бъде рекордно за България, тъй като на стадиона ще има около 3000 зрители. А това означава, че на всеки 6 от тях се пада по един униформен служител на реда.

"Стадионът в Коматево ще бъде препълнен и сме взели всички мерки за обезпечаване на сигурността на срещата. Надявам се, че няма да има провокации от страна на публиката на ЦСКА, но ние сме готови да се справим с тях", коментира Златев появилите се твърдения, че фенове на столичния тим планират да нахлуят и прекратят срещата, ако техните любимци поведат в резултата. Ултрасите са категорични, че тимът им трябва да загуби от "Ботев", което ще прати вечния враг "Левски" във втората шестица за следващата фаза на първенството.

Златев бе категоричен, че участието на "Ботев" в първата шестица не е самоцел, а сериозно постижение по пътя към изграждането на млад и боеспособен отбор. Според него подобно постижение е равносилно на подвиг с оглед на сериозните катаклизми и промени, които клубът претърпя през последната година.

Треньорът на "Ботев" Петър Пенчев от своя страна директно определи мача като "финал", който ще бъде изключително труден за тима му. Младият специалист бе категоричен, че с резултатите си до момента отборът му е засегнал редица интереси.

"Искаме всичко да се реши на терена, като според мен е пълна спекулация, че ЦСКА няма да се напрегне и да играе с всички сили в този мач. Това дори не го коментираме в нашата съблекалня. Надявам се, че съдиите също ще се справят и ще бъдат обективни, за да може всичко да бъде коректно. Знам, че ще ни бъде много трудно, но ние ще се борим докрай. Показахме едно израстване през този сезон и сега трябва да го затвърдим", каза още треньорът на "Ботев".
33
1667
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
33
 Видими 
14 Март 2015 12:07
В една от влиятелните Facebook групи на армейците - "Обичам ЦСКА", дори бе пусната анкета с въпрос какво да направи отборът в неделя, пише вестник "7 дни спорт".
Над 80 процента от гласувалите там настояват ЦСКА да победи в Пловдив. 17 процента държат да бъде подлята вода на Левски, а 3 процента се двоумят за позицията си.
Най-категоричните коментари са пък, че "червените" трябва да гонят победата във всеки мач, защото само така България ще разбере, че това е ЦСКА!

Ботев - ЦСКА 0:3
14 Март 2015 15:17
ЦСКА вероятно няма да стане шампион, но е единственият клуб, който прави реална конкуренция на наглия доминант. Нито Берое, нито Локомотив София, нито Левски, нито Литекс дръзват да оспорят величието на разградския "колос". Прави го само ЦСКА от обречена позиция...

казва го Жаклинчо от Дон Балон.
14 Март 2015 15:18
Ботев - ЦСКА 0:3


2-1
14 Март 2015 15:23
Седмицата роди сага с полягане в Коматево. .... Абсолютно измислена истерия,(от сините журналисти)...
Това е истината, при всички положения ЦСКА ще играе само за победа....
В Коматево ще се състои един абсолютно делничен мач, без никакво отношение към историческите процеси в българския футбол.
Домакините се борят за попадане в първата шестица.
Гостите с цялата обреченост на ситуацията играят за титлата на България.
Съдбата на Левски никого не интересува.

Отново извадка на Жаклин от Донбалон
14 Март 2015 16:04
На шест човека ченге, като в бройката не влизат тото ченгетата.
14 Март 2015 16:06
Само на мене ли така ми се струва, че подуянци днес ще разплетат Гордиевия възел с един епичен хикс.
14 Март 2015 17:00
БФС ченгета ще дебнат в коматево играчите, а не дебнат как съдиите полягат на киро гела.
За една спица съдията щеше да докара мача до Х-а, но бързо се поправи като свири лудогорката, за да не стане изненада в последната минута.
14 Март 2015 18:17
Абсолютно измислена истерия,(от сините журналисти)...
Това е истината, при всички положения ЦСКА ще играе само за победа....
Съдбата на Левски никого не интересува.

Ми тогава що бързаш да ни запознаваш с тъпите ви анкети
14 Март 2015 18:55
Анкетата съм я добавил за да се знае, че феновете искат масово ЦСКА да победи.
А не измислените статии на сините журналисти от тъпспорт, че ще нахлуваме на терена за да прекратяваме мача
и други подобни щуротии.
14 Март 2015 21:25
Браво, титани. Осигуриха си така заветното шесто място, а пък и им приляга. На галениците на 6-ти отдел им приляга шесто място.
14 Март 2015 21:45
От 3 години (от как Ботев се върна в А група) ЦСКА няма победа срещу Ботев в Пловдив. Нормално е мача да е 1Х.
Но Х-а не удовлетворява нито ЦСКА, нито Ботев, а само левски.
Ето какво се случи преди 32 години:
Така преди последния квалификационен мач на 21 декември 1983 година на стадион "Полюд" в Сплит между Югославия и България се получава невероятна математическа
каша в групата. Уелс също има голям шанс да отиде на европейско първенство. Ето как стоят нещата. При реми на първенството във Франция отива Уелс. При победа за "плавите" те отиват на еврофиналите. За нас нещата изглеждат по-сложни. За да сме напълно спокойни, се нуждаем от победа с два гола аванс. При 1:0 в наша полза, с по-добър голов актив се класира Уелс. При 2:1 за България става ужасно сложно. Тогава ние и уелсците ставаме с равни точки, еднаква голова разлика и разменени победи с по 1:0. В такъв случай или се тегли жребий, или се играе допълнителен мач. При 3:2 за България се класираме без проблем.

Мачът започва отлично за нас. След пас на Стойчо Младенов, направилият в Сплит един от най-великите си мачове Божидар Искренов открива - 0:1. След това се стига до два гола на нападателя на Пари Сен Жермен Сафет Сушич. Впоследствие Георги Димитров-Джеки връща равенството - 2:2. Мачът върви като трилър с положения и от двете страни като и двата отбора гонят с всички сили победата. Двамата треньори Тодор Веселинович на домакините и Иван Вуцов на българите не седят на местата си и постоянно сноват край тъчлининята.

В последната минута е върхът на инфарктната драма - Ради Здравков излиза с още двама свои съотборници сам срещу стража Симович. Вместо да подаде на някой от своите партньори, които на практика са на празна врата, халфът стреля точно в намиращия се срещу него югославски вратар. В ответната атака Раданович с глава прави скъпоценното за "плавите" 3:2. След срещата треньорът на Уелс Джон Тошак ни обвинява в уговорка и изрича култовата фраза: "Какво ли друго можем да очакваме, когато два балкански отбора се срещнат на една балканска поляна?!"...
14 Март 2015 22:01
Анкетата съм я добавил за да се знае, че феновете искат масово ЦСКА да победи.

Не се и съмнявам
Попитах, защото преди други, също така съвсем обикновени за вас мачове, не си го правил
14 Март 2015 22:58
statistic

14 Март 2015 21:45

за спомена!

А за утре - не съм оптимист. Загубихме 6 точки от (бих казал) лесни противници и сега срещу Ботев ще ни е адски трудно. От друга страна - на Стойчо му се пече яйце на г*за и от утрешния мач зависи оставането му на треньорския пост. С една дума - две думи! Мамата си!
14 Март 2015 23:11
За мача,
аз искам ЦСКА да победи, Остин иска Ботев да победи,
сините, БФС и домус ага искат раван мач.
Коефициентите на Еврофутбол са:
1 - 1.70
Х - 3.65
2 - 2.00
–––––––––––––––––––
Берое -Локо сф:
1 - 1.50
Х - 3.20
2 - 4.00
15 Март 2015 05:13
Венци Стефанов: Цесека са свикнали да получават от Ботев, а не да дават. Левски? Добре дошли във втората шестица. Шапки долу пред бат Венци!
15 Март 2015 07:10
Ми хубу,де...какво като играем във втората шестица.? Препочитаемият Твирем ме убеждава,че клубът ще загуби много пари...ами да са спечелили необходимите точки,за да не чакат сега изхода от мача на двата чорбарски колоса.Значи,нямаме сили да сме в тройката-минимум-и то на 2-3 точки зад лидера,пред нас отбори,които само при мисълта,че ще играят с ЛЕВСКИ се подмокряха от ужас,а ние сега-истерия ще играем ли в..."първата" шестица...Стигнали сме дотам,че да станем за кашмер на привърженици на отбор,който като асансьор се движеше в "А"и "Б" група и да чакаме да падне или да направи равен с господарите си.
Айде...догодина повече.
15 Март 2015 11:00
Намиращия се на командно дишане отбор от подуяне, трябва да бъде добутан до шестото място. От една седмица насам операция Синя България върви с пълна сила. Какви ли не Капацитети се изказаха относно опастноста грозяща икономиката и благосъстоянието на народа ни, ако недай Боже Левски остане извън шестицата. Апокалипсис! Вопли за честна игра, тото ченгета, полиция, водни оръдия....да дойдат танковете. Отврат! Надявам се цялата тази истерия да не повлияе на канарчетата днес, каквато е и целта всъщност, дано стане обратното и да ги надъха допълнително, защото косвено им казват че не заслужават да са в първата шестица и не могат честно да победят в днешния мач.
15 Март 2015 11:11
Остине,точно ти пък никак не трябва да се тревожиш-печелиш при всички случаи.
15 Март 2015 11:12
Неврокоп, критиките ти са насочени към състоянието в което се намира лески, или......?
15 Март 2015 11:21
Остине,

Като цитираш бат' венци защо забравяш цитата му:
"В Левски плачат като вдовици /за..../ "

А венци чучолото - не е прав , че ЦСКА само получава от Ботев
ЦСКА от 2009 година няма победа срещу Ботев в Пловдив.
Освен това, преди година Ботев получи подарък от ЦСКА ... да играе в ЛЕ, в резултат на което продадохте Тодор в германия.

Отборът , който получава подаръци от ботев е левски, есента 2-пъти полегнахте на сините с онзи подуенски треньор.
А последните 10 -нна години левски редовно си бие Ботев където го хване.
С едно изключение , миналата година, когато Цецо Василев ви подари финал за купата на България и вие се изложихте, като запалихте стадиона в Бургас.
15 Март 2015 11:22
Прав си Неврокоп. Бих се тревожил ако играеше отбора на Мъри или Вили, и то не че нямаше да играят за победа, но поради факта че бултрасите нямаше да приемат една загуба достойно. Виж, за отбора на Пепо и Магьосника не се притеснявам, дори крайните бултраси ще преглътнат една загуба така лелеяна от вас.
15 Март 2015 11:31
Стати, да оставим бат Венци да ръси свежи лафове....мене ме дразни повече отношението на БФС, телевизиите и разни други капацитети, които виждат Армагедон само като си помислят че Ботев може да победи днес. За левски и ръководството им, хич не ми пука, да си приказват каквото си искат. И други биха говорили така ако се намираха в положението на горките подуянци
15 Март 2015 11:49
Мисирчаата, са опръскали всичко с куришки.
15 Март 2015 11:51
Както винаги, най-много е пръшкал Джони от Устина.
15 Март 2015 11:56
Изпълзя ли бе Менте? Какви чудеса стават след една геройска победа над Марек, ццццц
15 Март 2015 11:58
Ти какво мислиш/пфу.... /, ще има ли нужда от танкове днес на Коматцу Арена?
15 Март 2015 12:03
Врящия Казан днес ще избухне.
15 Март 2015 12:23
Ти какво мислиш

Джони, вие не сте никакъв отбор! Жалко, че няма да играем с вас тази пролет да ви изтурем трътките!
15 Март 2015 13:31
казва го Жаклинчо от Дон Балон.

Мерси за инфото, Стати. За миг помислихме, че тези бисери са твоя рожба, пък ти просто си ги цитирал. Похвално, похвално
Класирането ясно показва къде е мястото на "Левски". Промъкването в първата 6-ца ще бъде просто една с нищо незаслужена случайност. И ми писна да слушам МАЛОУМНИТЕ обяснения на тоя и оня, че парите са дефецет в клуба, та затова сме в такова положение. В "Локо" София да не би да са по-богати? Гигата повече пари ли дава за издръжка на отбора? Обаче Тонев е в "Левски", не в "Локото" За способността на Гонзо да селектира футболисти ще замълча - там всяка словестност ще б(л)еднее....
15 Март 2015 13:38
Днес ще видите съдийска подпирачка, която от ЦСКА не са и мечтали. Няча начин да не бием дори и с тези куци коне! Казах!
15 Март 2015 14:30
Въпреки съдиите, БФС и чиливизора.....3:1 за канарите. Канари напред!
15 Март 2015 15:12
Ивейжън, прав си. В БДЖ-то отдавна няма пари, или ако има то са колкото за Бог да прости. Едното локо има Надежда да се добере до медали, а другото на гладен стомах тика композициятя и стои над чертата. Не е само до пари работата.
15 Март 2015 19:09
Лесбо секс в Коматево. Голямата Цеца тегли един език на малката Цеца!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД