:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Люксембург съди бивш служител



на счетоводната компания "ПрайсуотърхаусКупърс", чийто разкрития доведоха до избухването на скандала "Люкслийкс", съобщи електронното издание "ИЮ Обзървър". Антоан Делтур е обвинен, че е разкрил тайни договорки между данъчните власти в Люксембург и 350 големи международни компании за значително намаляване на корпоративните им налози. Той е заплашен от 10 г. затвор и глоба от 1 250 000 евро. Над 118 000 се подписаха под петиция в подкрепа на Антоан Делтур.



Над 125 000 операции са отменени във Великобритания

днес и утре заради стачка на младшите лекари, писаха медиите на Острова. Те обявиха 48-часов протест с искания за увеличаване на заплатите и по-добри условия на труд. Това е поредна стачка в последния месец, но за първи път младшите лекари няма да се отзовават и на спешните случаи. Във Великобритания младшите лекари са медици, чийто трудов стаж е под 10 години. Британският здравен министър Джеръми Хънт предупреди участниците в стачките, че протестите им ще доведат до "неприемлив" риск за живота на пациентите и тревога у хората в цялата страна.



Франция трябва да бъде изключена от eврозоната,

защото не спазва правилата, обявиха членове на партията Алтернатива за Германия. В интервю за в. "Франкфуртер алгемайне цайтунг" Йорг Мойтен и Александер Гауланд заявиха, че освен Франция и някои южноевропейски държави трябва да спрат да използват единната европейска валута. "Можем да имаме обща валута с Холандия, Австрия, Финладия или балтийските държави. С тях имаме подобна култура на стабилност", смятат те. Франция, Испания, Италия и др. не успяват да поддържат бюджетния си дефицит под 3%, каквито са европравилата.
578
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД