:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 238
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" иска само двама нови през лятото

Сектор "Г" на националния стадион ще бъде отворен за фенове на "сините" за финала със "Славия"
СНИМКА: СПОРТАЛ
Треньорът на "Левски" Делио Роси дава указания по време на мача с "Берое" и същевременно поглежда към футболистите си Паулиньо и Иван Горанов, които са се сблъскали край тъчлинията.
"Левски" ще привлече най-много двама футболисти през лятото и няма да повтаря предишните трансферни прозорци, в които взимаше поне по шестима. Това обяви изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов.

"Надявам се да не бъде като през зимата. Искаме през лятото да повишим качеството в състава. Най-вероятно ще привлечем само един-двама играчи", каза Иванов пред БНТ1.

Той ще разчита на Роман Прохазка и Васил Панайотов, чиито договори изтичат в края на този сезон, да останат в клуба. Иванов обаче обясни, че ръководството не е отправило конкретни предложения и към двамата, за да не ги разсейва преди важните мачове. Директорът допълни, че чужди клубове имат интерес към играчи на "сините", но все още няма постъпили оферти.

Вчера Иванов обяви, че сектор "Г" на националния стадион "Васил Левски" ще бъде отворен за феновете на "сините" за финала за Купата на България срещу "Славия" на 9 май. До момента са продадени около 20 000 билета за мача.

"Ще бъдат пуснати в продажба още части от стадиона, ще бъде отворен и сектор "Г". Сектори "А" и "В" вече са разпродадени. Интересът е учудващ, направо невероятен", каза Иванов на специален брифинг вчера. Той обясни, че по време на мача с "Ботев" (Пд) в петък ще бъде обявено и срещу кой световен гранд ще играе "Левски" на 19 август в чест на 75 г. от рождението на Георги Аспарухов. Най-упорити са слуховете, че "сините" ще срещнат аржентинския "Бока Хуниорс".

Иначе в неделя "Левски" разби с 4:0 "Берое" като гост и си върна третото място в класирането. Треньорът Делио Роси обясни, че тимът му е направил силен мач, но най-важно е в края на сезона да спечели трофей.



НАКАЗАНИЕ

Нападателят на "Левски" Серджиу Буш ще пропусне следващия мач - срещу "Ботев" (Пд), след като си изкара нелеп жълт картон срещу "Берое". В 68-ата минута румънецът тръгна за смяна, но съдията не бе дал сигнал за нея и му даде жълт картон. Така Буш няма да играе заради натрупани жълти картони.
80
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД