:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 522
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Дни преди отбелязването на 70-годишнината на БНР министърът по европейските въпроси Меглена Кунева води на живо предаването "Добър ден" на националното радио. Министърът обсъди в ефир темата за общата външна политика и политиката на сигурност на Европейския съюз. Преди години Кунева бе водеща на това емблематично за БНР предаване.
8
909
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
15 Януари 2005 08:12
Велика, ей....
15 Януари 2005 08:53
Направила е нещо като връщане към корените, което според мен е докарало до подпишкващ екстаз всичките й бивши колежки.

Редактирано от - slartibartfast на 15/1/2005 г/ 08:54:46

15 Януари 2005 10:14
Ама тя какво е виновна горкичката, че е боса.
Не я винете! Е можем да в обвиним за лъжите тиражирани в публичното пространство, но ми е симпатична
15 Януари 2005 23:33
Бе, верно става за так....не! Но сега митни ще скочи, то не, че не си знае, че става само за ..., ама на инат на другите ша скочи!
16 Януари 2005 02:18
Всеки журналист, станал политик е просто гад, предател и елементарен измекяр. Всички представители на четвъртата власт, прескочили в първата за по-голям кокъл, определено са боклуци. Въпросната девойка ми беше заек във Факултета по журналистика и още тогава се смяташе за член на голямото "добрутро". Тате беше някакъв "фактор" и тя се опитваше да развява байрака му. Тъй като /поне тогава/ байраците не бяха на мода, тази дама потъна в забвение... Дойде "новото" време и пяната изплува... Монка, баща ти беше най-интелегентният ми професор и от него много научих за естетиката и древна Елада. Ти се хвана за НАТО и се събра с "девойки" от съмнително естество, които сега искат да ти карат "Трабанта"... Не им го давай, ще ти го счупят, можеш да го направиш и сам...
16 Януари 2005 03:28
Меглена Кунева води на живо предаването "Долър ден. Да Ви го забодем. Дай Бог бедро. Микрофонът е Ваш" и все от тоя род радио (+ семе)разпръскване на български известно като броадкастинг.
16 Януари 2005 10:50
Великият поход към евроатлантическите ценности се води от радиоводеща , кой тогава и как я назначи, външна министърка беше бивша преводачка, за съвременния ни политически живот е особено важно да знаеш да говориш и особенно ако са чужди езици си да бест, а каво можеш да правиш е без значение, то се прави на друго място и от други, тук компрадорите трябва да бъдат говорители и преводачи...
17 Януари 2005 12:36
Към "агностик": Пяната изплува наистина в изказвания като твоите - важно е да се плюе, пък може да няма нищо общо с истината.
"Въпросната девойка" няма как да ти е била "заек" във факултета по журналстика, защото е завършила право в Софийския университет. Никога не е била преводачка, а за няколко години наистина беше водеща в "Добър ден". Баща й не е голяма клечка, лека му пръст, ами е Щилян Кунев - дълго време е бил на лагер и е убит от комунистите. Друг е въпросът кой е свекър й, ама ти това не го знаеш. Освен това не е минала "в забвение", колкото и да ти се иска, ами след журналистиката дълго време работи в правния отдел на Министерски съвет - отиде по време на Филип Димитров, а после остана, тъй като е един от най-добрите специалисти по европейско право. Преподаваше и в няколко университета на хонорар.
А на такива като тебе ще кажа, че именно свестните хора напуснаха журналистиката, защото им писна да ги мачкат бившите ченгета - сега собственици на медии. Между другото, твоето изказване също прилича на ченгесарска манипулация - няма нищо общо с истината. Важното е "да омаскарим тоя и оня", пък карай...нали? Цитатът е от "Бай Ганьо", ама ти вероятно не си го чел.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД