:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 298
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
Гвардейци стоят на почетна стража пред паметника на Стефан Стамболов в София по случай 150 години от рождението му. Венци поднесе президентът Първанов, който участва и в честването в Големия салон на БАН. Там бе представен 16-томния архив на бившия български министър-председател, издаден от Национален клуб "Стамболов" и фондация "Арете".
10
1167
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
31 Януари 2004 07:51
Стефан Стамболов - най-великия държавник на Следoсвобожденска България.
Поклон пред паметта му.

Да си припомним, че без него и другите Строители на Съвременна България, сега Отечеството ни би приличало на Белорус или Чечения.
Позорно е русофилска отрепка като Първанов да разиграва този цирк с венците пред паметника на великия Българин.
31 Януари 2004 10:08
Кой изпрати убийците при Стамбулов? Не беше ли дядото на сегашния утрепник? Кой накара Стамбулов да подаде оставка?
А БГ превърнаха в Чечня не руснаците, А ВИЕ ГОСПОДА "ДЕМОКРАТОРИ" с вашата дупепродажна външна и крадлива вътрешна политика.Така че без крокодилски сълзи.Ако много ви пукаше за БГ, нямаше да оставите да се разграби всичко до последният пътен знак. А българското знаме е БЯЛО-ЗЕЛЕНО-ЧЕРВЕНО-ако и това не знаете сте за резил. И марш да подлижете Пешо Коня като не ви изнася Първанката.
31 Януари 2004 18:30
Преди 13 години тя момчета стояха , пред Мавзолея на ВОЖДА и УЧИТЕЛЯ на балгарскя 'НАРОД'.Какво лицемерие само, нормално за такав ДИВ И ВАРВАРСКИ 'НАРОД' както беше казал Гиоринг на Лаипсискя процес .
31 Януари 2004 18:56
Аллооо горня, СТАРШИНАТА...........Курварското говедо А.Стамболов загуби живота си защото мислеше с КУРА си.Беше се побаркал да ебе Мара Белчева.Праща мажаи в Француско дипломат, и по него двама убиици да сваршат мократа работа, но за щастие тои прес-това време бил при лубовницата си изван Париж, та му се разминава.Сашко исползва неговя адутант и Поканват Мара на празненство, тя отива и кво да види Сашко сам самичак.Прави опит да е обладае , но тя му троши ваза в главата и се измаква.Тогава тои организирва покушение уж срещу 'себеси'.По време на пукошението уж' слу4аино'заблуденя патрон пронизва Сапруга на Мара Белчева. ДОСТОЕН ПРА-ДЯДО ЗА НАЩЕ МУТРИ - всичко има традиця другарки и другари нищо ново под сланцето....Е разбирасе и Фердинант не му остава длажен, тои сащо е обожавал Мара Белчева-наи красивата жена тогава в Балгаря .................преразкас от спомените на Атанас Буров.
01 Февруари 2004 02:51
Башмайсторе, как е възможно да си толкова прост.
Неграмотнико, името на великия Българин е Стефан, а не Александър Стамболов.
Колкото за мърсотиите, които си прочел в някое жълто книжле, приписвано на Атанас Буров, не си заслужава да ги коментирам.
Все пак, за твое сведение, Христо Белчев е виден националист и деец на Народно-Либералната партия, който подобно на Стамболов, д-р Вълкович (консерватор) и Димитър Петков намира смъртта си от ръката на нает от руския азиатски департамент убиец.

01 Февруари 2004 03:09
Уфф, тоа генерала много откачен. И шумен.
01 Февруари 2004 05:23
Генетик, то тва на генералите им е заложено генетично
01 Февруари 2004 21:03
Горски/ Што се пенявиш толкуз бе брто?голема работа , 4е сам обаркал( етикета )на ебливя ти кумир Стефчо, всепак прочети спомените на , Атанас Буров белким научиш нещо грамотно.
01 Февруари 2004 23:20
Майсторе,
дивотиите на Буров си заври някъде. Не са чак толкова "върха на сладоледа". Ако са наистина негови, то от тях личи, че именно той е мислилил с долната си глава повече, отколкото с горната. Не може да е умен този човек, който решава да влезе в правителство, което след няколко дни "родните ни партизани с активната и решителна помощ на Черевената армия" ще изколи като ярета.
Поклон пред Стамболов - единственият ни държавник в нашата нова история!
02 Февруари 2004 08:02
jazz
, Стамболов е голям държавник , но НЕ единствения държавник . Следващият голям държавник е Стамболийски.Не искам да повтарям какво прави Стамболийски за краткия си управленчески период в България, прочети за това сам . Но той оставя трайни и вечни следи в нашата най-нова история , от който трябва да се учим винаги , вклучая и сега...
Днес е денят на Стамболов -поклон пред паметта му!
На 9-ти юни е денят на Станболийски, тогава трябва да се поклоним отново!Поклон!

Idem per idem...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД