:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 339
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Халф на "Локо" (Пд) гледан от турски тим

Елитният турски "Анкарагюджю" ще изпрати човек от щаба си, за да гледа халфа на "Локо" (Пд) Георги Илиев в днешната контрола с хърватския "Риека". Играта на младия проектонационал ще бъде записан и с камера. Изпълнителният директор на шампионите Емил Наков потвърди за интереса към Илиев. "Георги е в страхотна форма и няма да се изненадам, ако на 6 февруари се върнем от Турция без него", тайнствено обяви той.

Срещу "Риека" няма да играе контузеният Красимир Димитров. Той пропусна и проверката с австрийския "Адмира Вакер" в понеделник (1:1). Тогава за "Локо" се разписа Мартин Камбуров, който игра за пръв път от 1 месец, когато претърпя артроскопия на коляното. Нападателят изравни от дузпа в 80-ата минута.

Мачът с "Риека" ще е в курорта Анталия. Там в петък "Локо" ще участва в тристранен турнир с руския ФК "Москва" и румънския "Рапид". След това "черно-белите" се връщат в х-л "Аркадия" в Белек.

Футболистите на "Локо" проявяват вече видими признаци на носталгия, макар да им остават още 10-на дни в Турция. Това призна треньорът Едуард Ераносян. "Това е част от усвояването на професионализма в играта", опита се да даде кураж на своите наставникът.
429
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД