:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Танцовата

ни двойка Албена Денкова и Максим Стависки получи втора оценка - 40,08, в задължителния танц (Златен валс) след първите 10 двойки на европейското по фигурно пързаляне в Торино. Пред тях бяха Елена Грушина/Руслан Гончаров (Укр) с 40,39, а най-сериозните съперници на нашите Татяна Навка и Роман Костомаров играха късно снощи под N20.



Котоошу

ще участва в тридневен турнир в Лас Вегас през октомври с най-добрите сумисти в света. Турнето е с цел популяризиране на сумото в САЩ, но няма да бъдат разрешени залози по време на борбите.



Две пети

и три шести места спечелиха борците ни на Игрите за глухи в Австралия. Отборно България е 7-а в свободния стил и 8-а в класическия стил от общо 22 страни.



Залцбург

е австрийският кандидат за домакинство на зимната олимпиада през 2014 г. Той надви конкуренцията на Инсбрук. Китайският град Харбин също обмисля да се включи в надпреварата.



Лидерът

В НБА "Сан Антонио" загуби с 99:107 от "Портланд", който прекъсна серията си от 6 поредни поражения. Другите резултати: "Филаделфия" - "Маями" 106:98, "Кливланд" - "Вашингтон" 97:106, "Атланта" - "Чикаго" 82:107, "Минесота" - "Детройт" 86:83, "Хюстън" - "Орландо" 89:78, "ЛА Клипърс" - "Далас" 97:87.



Намаление

с 8% бележи тв аудиторията на F1 през 2004 г., но това засега не води до отлив на рекламодатели. Анализаторите от "Спортс маркетинг сървис" смятат, че F1 все още е атрактивна за спонсорите.
417
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД