:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

17-годишен уби майка си и брата си близнак

17-годишен десетокласник от благоевградската математическа гимназия уби вчера родната си майка и брата си близнак. С това той стана вторият убиец на тази възраст за броени дни, след като момче зверски отне живота на свой съученик в Перник.

Кървавата трагедия се разиграла вчера около 9 ч. сутринта в семейното жилище на ул. "Дойран" 9 в кв. "Освобождение", съобщиха от РДВР. По това време бащата не бил вкъщи. След като разбрал, той изпаднал в шоково състояние и не можел да си обясни как се е стигнало до зверството.

Непълнолетният Красимир Маджиров заклал майка си Дафина и брат си Иван. След това изнесъл труповете на стълбищната площадка и се барикадирал в апартамента. Съседи ги открили и се обадили в полицията.

Два часа полицаи, психолог и личният лекар на младежа безуспешно се опитвали да го накарат да излезе. Накрая била приведена в действие групата за бързи действия, която успяла да го изведе, въпреки че той бе въоръжен с ножове и отверки. След това медицински екип му поставил инжекция и го упоил, тъй като непълнолетният убиец оказал ожесточена съпротива.

Първоначално бил настанен в психиатрично заведение за експертиза. Установено е, че от известно време момчето е имало психични проблеми, но семейството смятало, че може да се справи без лечение, тъй като майката била лекарка. През последните месеци той бил под грижите на столична психоложка. След медицинския преглед Красимир е прехвърлен в ареста. Има вероятност младежът да е вземал наркотици, по тялото му има следи от убождания, заяви ген. Бойко Борисов.
50
998
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
50
 Видими 
22 Октомври 2004 02:41
А да вземат да ги разсекретят пустите му досиета, па да си седнат на д...тата.

Аман от тая досиекрация!
22 Октомври 2004 03:20
"Гоце" е много фотогеничен.
22 Октомври 2004 03:48
Тим , Зевзек нещо се сетих от старото време !
Спомняте ли си че правехме от медни тръбички със пирон и ластик нещо като
"ПУКАЛО" ! Зареждахме ги със барут от кибритени клечки !
Бе беше голяма работа навремето ! Я ако сте правили тия дивотии ме съсетете дали слагахме досиета вътре ?!?!?
22 Октомври 2004 04:47
Едва ли 6те се намери 4овек които да не е бил вербуван от ДС да доносни4и на 4ингетата и каран да подписва декларация.Абе 6том ба6та ми които е поп са го карали да подписва такива деклараци и му дали псевдоним Струма какво да говорим за вси4ки партини 4ленове и обикновени 4иновници.Но е добре да се отворат за да се види броиката а тя е милиони жертви на ДС вербувани и принудени да им слугуват-донасят за да не будат пратени по лагерите на смурта.Еи добре 4е се отурвахме от тия психопати.
22 Октомври 2004 05:10
Няма доносник насила, хъше. Мене са ме опитвали два пъти като начинаещо чиновниче (през 90-те години, на 10.11. 1989 бях още студентче и безинтересен). Показах им вратата, повече не съм чул от тях. Пълно отваряне на оперативния и служебния архив на ДС към 31.12.1989, ако може да се качи и на мрежата. Хората не са малки, всеки може да си прецени кой и защо. Което и ако нещо е безвъзвратно унищожено, да се изиска ако има копие микрофилм от ФСБ, от западни партньори.
22 Октомври 2004 05:25
Чичо Фичо млад и зелен си , като научиш нещо за 1960 -1970 и по-рано тогава може и да ти повярва някой ! На този етап 1989 който представяш не става !
Поне за мене ! Старите знаят какво искат , и имай уважението към тях ! Знаят повече от тебе !

ПП- Забравих че са още живи по старите, и скоро май няма да мрат за да ти доставят удоволствието да говориш каквото ти си научил !


Редактирано от - nesnaecht на 22/10/2004 г/ 05:54:00

22 Октомври 2004 05:35
Ха, Чичо "им показал вратата" през 90те години Абе на умряло куче всеки вади нож!
22 Октомври 2004 06:05
Дойдат ли избори и току някой ще си вдигне рейтинга като викне: Дайте да разтваряме досиетата!
Да, де, ама вече тоя трик се изтърка. Един път стомничка за водичка, втори път ...и то вече не хваща декиш. Е, ще потръпнат там няколцина, все още "дълбоко законспирирани" - ама повярвайте ми - накрая к'во? Ами - нищо, разбира се.
Какво сега? Не се ли знаят и Ахмед Доган и Кеворк, и агент Бор и толкова много други "колоратурни тенори"? И к'во? Кажете ми к'во стана с тях. А? Нещичко да се промени? Някой да осъди някого? Нещо коренно да се промени?
Йок, разбира се.
Е, друго си е така, някоя нова клюкичка: "А бе знаеш ли, че _________ бил ченге? Лелейййй, от него не очаквах. " и в общи линии - толкоз. Аз не знам и за какво се опъват там Първанката, Сергейчо и другите червенушковци...няма страшно бе, нищо няма да ви се случи. Споко. Това е само предизборен фишек, както винаги...па и да извадят нещо, ще е само на неудобните за деня.
Нема се пуашите, да го уеба. Толкова па чак...ами били сте ченгета - били сте. Ще кажете там: Ами, такива бяха времената. Ще се изкарате като прогресивни и че в действителност сте се борили по този начин най-ефективно и готово. Ей ги, гледайте ги тия дето ги разконспирираха. Да не би да им стана нещо, а?
Нема страшно, ви викам...всичко е както винаги - ПУШЕК И ДИМ.



22 Октомври 2004 08:30
Всеки от нас си е задавал въпроса , как да се оправи България.
Един от вариантите бе следния:/за съжаление базвъзвратно загубен/
Моля прекалените реалисти да не се смеят на наивността ми.
1-Идва 10 ХІ 1989 г.
2-Архивът на другарите бива иззет от спецчасти на ЦРУ /колкото по далеч, толкова по добре/
3-Всичко се вкарва в отделна база данни в сърверите на ведомството в САЩ.
4-Филтрация на "идиотите","провалените" и "неблагонадеждните"
Ха сега да видим при едни бъдещи избори, кой ще смее да си надигне главата ?
Ха сега да видим тези с многото пари как ги получиха?
и т.н.


22 Октомври 2004 08:46
Вестник "Сега", вестник "Сега", не ти е светло бъдещето.
Никой в редакцията ли не се сеща, че е много вредно за обществото да бъде провокирано? Непрекъснато! Или да се радваме на снимката на един шизофреник, да го цитирате и рекламирате не е провокация?
Спрете да провокирате злобата у хората! Тя прави децата ни убийци!
Който и да ви плаща - запазете достойнството, с което, убеден съм, се пъчите в домовете си.
22 Октомври 2004 10:11
И баси и смешната тема.
Тези досиета да вземат да ги изгорят в Кремиковци до де още има пещи там.
Суполи
Чиче ти много смел си бил. И какво, не ти се ставаше сътрудник в България и отиде при братята хамериканци. Ти си само за пример.
22 Октомври 2004 10:16
На времето е имало една игра с лимонадени лимки и се е наричала "доси" и на безделниците нарицателното им прозвище е било лимкаджия, та тези замервания с "доси" ета, не е ли игра на днешните политическси лимкаджии, ала Костов, Мозер, Надежда и прочие.Петнайсет години все затварят и отварят досиета, ама винаги предизборно. Но нейсе, все тая.
22 Октомври 2004 10:26
deklarazia za nerazprostraniavane se e podpisvalo, za vseki edin katorjnik .
kato go osvobodiat ot katorgata, chetete malko soljenicin , tova go e izmislil oshte stalin nashte samo sa kopirali chelnia suvetski opit .

a purvankata i bez deklarazia e donosnichel tova e dulg za vseki bolshevik , shtom si chlen na partiata i ako chuesh neshto neredno vednaga snasiai na ORGANITE .

AKO BASHTA TI E VREDEN ELEMENT PREDAI GO NA ORGANITE , A ZA PAVEL MOROZOV ZABRAVIHTE LI .

kusa e pametta na naroda , obache niakoi hora pomniat , vie ste si vie , nie sme si nie , pomejdu ni zee propast vie nikoga niama da ste nie .
22 Октомври 2004 10:35
Абе то страшна работа били тези досиета.
Казват, че преди 1990 година имало 19 милиона и 269 хиляди агенти и доносници на ДС. После след 1990 година се случили разни случки:
- а някой се опита да прави бизнес и бум с досието по главата, ти накъде а?
- друг пък се опитал да не бъде корумпиран и пак бух по главата с досието
- третия тръгнал политик да става, но преди това пак по главата с досието, абе ти ставай политик, ама не забравяй, че ти държим досието
С две думи, окаяното ни положение след 1989 година се дължи на тези над 19 милиона хора с досиета и останалите дето ги манипулират. А пък аз си мислех, че виновните са мафиоти-политиците ни, в сдружение с обикновените мафиоти-мутри.
Все пак нещо ме гложди, ами ако съм прав - тогава никога няма да се извадят досиетата, защото после няма да има с какво да се оправдават, а и едва ли има нещо интересно в тях.
А Сугарев да не се окаже примерно агент Вини или агент Карамел.
22 Октомври 2004 10:44
А, Сугарев просто не е доизлекуван...
22 Октомври 2004 10:44
Svetovnoizvesten profesor ot bivsheto GDR prez 1994 se okaza chenge ot STAZI i 10 g. beshe aut ot UNIVERSITETSKA RABOTA - edva sega se zavarna ot stranstvo.E taka e po onezi belite darjavici, a unas agent GOCETO se pravi na PRADNAL s izvinenie
22 Октомври 2004 10:49
Абе, хора , отворете ги тези досиета, там няма нищо смешно и срамно, хората работеха за БЪЛГАРИЯ, другите-меркантилниците-те пак се оправиха.Аз водих четерима-единия бее плочкаджия, втопи беш стугар, другия беше професор по автомобилите-последния беше клошар-не ескаше да живее в къщата на майка си- и какво-все ощи контактувам с тях-но нече не снасям-помагам-с нищо на кирливата ни държава.Ние сме едно обидено поколение-мислят ни за мръсници, а си бяхме едни работници на заплата.
22 Октомври 2004 12:31

Досиетата нямя да бъдат отворени.

Досие досие отваря.Агент агент разобличава.
Но явно пожарникарска е работата.Пожар се гаси.Та може и зад голяма димна завеса и това да стане.

Досиетата като се отворят , трябва да паднат псевдонимите и във форума.
Само що агенти на короната ще отидат зян-от фенско до америчко.

Ще се отварят тези до 89 г. и това включва и тези преди 44 година.

Супер , това е супер?По секретни от тези преди 44 год. досиета и до ден днешен няма.
А какво е било преди 44 год. , кой е бил на власт.
Не това са мечти-тези до 44 год. ще останат супер секретни.

А такива рендета ще излезнат , че няма начин да не МУ рендосат задника.

Ами там в тия днешните сигурно пише и друго-за тези дето са борците на ЦРУ-та ФБР-та.
Тях пък активни борци ще ги направим.

Ами 5 години срок на секретност би трябвало да значи да се отворят досиетата не до 89 г . а до 99 год.Що се правят на улави.
И те ще се отворят.Те пък ще отворят банкови , приватизационни и какви ли не други досиета.

А позабравих нещо.А досиетата на полиция-милиция що се крият.
Заради уреждане на бизнес интереси и разпраделяне на територии-вероятно.
Или заради това Поли Пантев чии агент е бил.Знае се.Знаесе.

И тях и тях ще отворим.

А пък може и друго да се окаже.Досиета заради досиета не са правени.
Там пък сигурно има и други неща-документи , доказателства , прихванати банкови сметки от там де , от Виетнам и Куба-там е най яката банкова система.

Мишлета , мишлета.Котката да влезе!


22 Октомври 2004 12:31
Клиент123, Божо
А на мен вече хич не ми пука дали ще ги отварят или не. Да се разбират както искат, ама и в двата случая - марш от публичното пространство.
22 Октомври 2004 13:06
"Политиците, които сега повдигат дебата за досиетата, се опитват не просто да оспорят етническия модел, а да търсят неговото елиминиране"

рече предсидникот...

Абсолутно е прав. Зловеща атака...
22 Октомври 2004 13:31
Сутринта по БТВ Бареков разобличи министъра-агент.
Калчев
Андреев каза, че въпросният министър го привикал в кабинета си в Министерския съвет.
В МС кабинети имат само министър-председателя и мин. на държавната администрация.
Така че вече е ясно.
Пък госта там каза, че държал списъка на ДС и който бил вътре в списъка, нямало как да не бъде ченге.
Някакъв шеф беше, години наред на работа, дето се занимава с тия документи.
22 Октомври 2004 13:34
Хъше,
мен примерно не са ме вербували и не са ме карали да доноснича!
Верно, че в първи курс в института, като бях, ме извикаха по друг повод и ме сондираха, камо че аз толко се направих на ампер, че ме отписаха като неблагонадежна.
Там ми подметнаха и отдалеч, че наят, че разправям политически вицове, на което аз се изхилих и рекох-Ама са готини, нали?
И толкоз беше.
Който е искал, не е бил вербуван и съответно не е папал облаги.
А който си е продавал душичката за власт и пост, да си духа супата сега.
22 Октомври 2004 14:31
Това не е по темата, ама е много поучително:
Мдаааа?
Лани, когато олимпийците носиха награди много се радвах. Едно такова патриотично ми стана. Викам си, глей са малка България и какви шампиони е раждала, ражда и ще ражда наш"та майка юнашка. И на пук на едно изказване на сър Боби Чарлтън " че малка страна като България почти е невъзможно да стане световен шомпион по футбол. Да, ама не-както казва бай Ви Петко Бочаров, таман за малко щяхме да станем в щатите ако не беше съдийското порязване спуснато с директива от ФИФА и УЕФА. Причините са ясно - малък рекламен дял и нищо не носеща за тях България. Та на този фон предлагам да направиме една подписка под наслов "ДА- ОБИЧАМЕ ВИ! НЕ- НА ОБРОЩАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ ВИ! .
Щото не сме толкова богати, за да си позволяваме да опрощаваме данъци. Утре учен ще прослави България/Дай боже!/ айде и на тях - опращаване, ами лекари, учители. Та сега се сещам - Първанов плаща ли си данъщите? - Да! Симеончо плаща ли? - Да! Герджиков и т.н. също. Така че, аре обичаме Ви ама и Вашите данъци обичаме!!!
...........................Сега по темата.
Какво слага рибаря на кукичката?. Правилно - СТРЪВ!!! Какво търси рибката?. Правилно- Стръв!!
Следователно има ли стръв, има риба! Няма ли стръв - има пикник!!! а не риболов!!!
Та, темата следва да приключи един път и завинаги!!!. Имайки предвид горната инициатива предлагам да направиме една подписка под наслов " ДА ИЗГОРИМ ДОСИЕТАТА НА ШЕСТО У-НИЕ И ДА ЗАПОЧНЕМ НА ЧИСТО"
Както се казва " Кой е...л, е...л, Калинка се ожени!!!
..............................
Пей ми се, пей ми се, пей ми се.....
22 Октомври 2004 14:42
Пфу!!! И аз да измисля един лозунг, па да го напиша с грешки, маааму.
Повтарям го"ДА- ОБИЧАМЕ ВИ! НЕ- НА УПРОЩАВАНЕ НА ДАНЪЦИТЕ ВИ!
Айде чекам!!!!!!
22 Октомври 2004 14:55
КАЙЛИ, досега добре се справяш, не ставай смешна, душо
22 Октомври 2004 17:36
Аз си признавам:
АЗ СЪМ ДОКТОР ЗОРГЕ!!!
оххх... олекна ми
22 Октомври 2004 17:54
С какво да ставам точно смешна, Хамер?
Казах това, което е и което се е случило, кое му е смешното?
22 Октомври 2004 18:10
Ми аз нали ви казах, бе форумни мили другарчета. Гледайте сега кво става... пишете си имената на "размахващите досиета" И ще видите, как после.... няма да има реално отваряне на досиетата.... НО ТЕЗИ ДЕТО СА РАЗМАХВАЛИ ДОСИЕТА.... ЩЕ ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА И СЛАДКИТЕ СЛУЖБИ!!!
Пък и друго следете.... да речем КОЙ от форумците ... работи на принципа... "ОСРАЛА СИ КРАВАТА ОПАШКАТА... ГЛЕДА ДА ОМАЦА И ДРУГИТЕ!!!"
22 Октомври 2004 18:14
И забележете нащо интересно. Под статията за Мозер се беше завързала бая дискусия!!! Изпратип настоящия постинг... и... всички изчезнаха!!! Защо ли???
Сега... за любителите на ... разчитане на политически догадки! Специално преведени и записани.... ДЕСЕТТЕ БОЖИ ( сивокардиналско-манимулаторски) ЗАПОВЕДИ.1. Един е шеф на оркестъра ( и той "централизира" излъчването на "кьорфишеци" и "изтичания на секретни информации)
2. "регулирай темпото", и внимава да няма "издънки"
3. "Новина", нищо друго, освен "новина"
4. Умерено "захранване" на гладните, но тъпи медии!
5. Пази "тлъстичките" сензацийки и "изтекли... информации" за "наши кучета" от медиите
6. Повтаряй до втръсване манипулационните "информации"... докато всички ги... поемат!
7. Поддържай непрекъснато "анкетно опипване" на пулса на "общественого мнение"
8. Тествай и замервай реакциите при всеки кьорфишек ( да се види "поемането" при различните социални групи тестувани)
9. Кради най-добрите аргументи на врага!!!
10. Разкрасявай, четкай, заплашвай, ако трябва... удряй!!!
22 Октомври 2004 18:20
Чичо Фичо
[Отблъскващ]
22.10.2004 г. 05:10:26 Няма доносник насила, хъше. Мене са ме опитвали два пъти като начинаещо чиновниче (през 90-те години, на 10.11. 1989 бях още студентче и безинтересен).

Чичо Фичо бе, а защо нищо не казваш за.... доносниченето по ... собствена инициатива??? И нама да питам дали доноса срещу "нЕкои" форумни другарчета ... е единственият подаден от тебе!!!
22 Октомври 2004 18:56
Нещо не са в час тия "политици". Тази тема така е омръзнала на всеки нормален българин, че когато някой я подхване си изключва ...телевизора. Всеки уважаващ себе си вестник не би се занимавал с тази тема.
22 Октомври 2004 19:01
За тези които не са успяли да прочетат предишните ми изказвания по въпроса
- всичко е продадено още в първите дни след 10 ноември 1989 год. И то не от един човек - едни са продавали на евреите, елни на ЦРУ, трети на руснаците...
Така, че всеки един който е бил в списъците се знае. Изваждат го по команда от вън ако стане непослушен или неудобен за съответната държава.
Последен пример - с Коритаров - тръгна срещу Путин с няколко изказвания и цъфна тутакси...Само тези скартончетата са защитени по някакъв начин защото няма други доказателства. А такива с цели досиета като Коритаров - направо са загинали..
Моето мнение - сложете точка на въпроса без да заразявате обществото с излишна омраза - най-добре е в Кремиковци.
Тогава поне ще проследите кои са агентите на Москва и Вашингтон и чрез които става осветяването...Те и до сега са на тяхна запоата..
22 Октомври 2004 19:04
Тия трябва тотално да са закъсали. Два пъти поред губят изборите и пак старата песен каканижат. На българина въобще не му пука за досиета, черепи и други идиотщини, които явно здраво са заседнали в главите на тези, които дърпат конците на всеизвестните няколко марионетки в България. Сега, когато българинът трайно заживя много по-зле от преди, той се интересува само от едно - как да изплува от саламурата, в която го натискат толкова упорито и явно до последния момент на присъединяванерто към Европа тия дето са най-назапад. Дръжте се още малко остана!
22 Октомври 2004 19:10
Бели негре ,
Проблема вероятно има и такова измерение.
С насрани задници много.
Но е редно да уточним какво е донос-агент?
Хватката е проста.Така излиза , че всички са били престъпници , а те милите -днешните - са чисти вода ненапита изворна.Пък днешното време е направо комунистически рай.
Така фактите се подменят.
Аз например казвам обратното.
Толкова престъпна и толкова криминализирана и толкова перверзна България не е била.И това се дължи на днешните мръсни агенти-посредници на тези процеси .Агент е посредник на процес.
А това че масово се лъже е друг въпрос.
По политически причини в България осъден след средата на 70 години няма.
Героизиращи се с разказване на вицове-повече и да искат няма как да се героизират-бол.
Има други идиотии-възродителен процес , умишлено противопоставяне и др.
Те обаче почват да бледнеят през днешните доносници и агенти.
Там е проблема.
Затова :Всички досиета и дела на масата.Без изключение!
22 Октомври 2004 19:13
Я-ааа, нЕкой си изписал мойто име от другия синод
Ей адаш, казвай поне добър ден на "старите"кокали бе!!!!
22 Октомври 2004 19:16
Хунвейбин,
аз това за вицовете го разказах в друг смисъл.
Или поне и тогава, и сега му придавам друг смисъл.
Всичките ми познати разказваха вицове, та не мисля да е геройство и аз да внасям моята лепта.
Според мен двете момчета тогава ми го казаха с цел да ме стреснат, че има ухо, което подслушва и топи-та те знаят всичко.
А пък аз реагирах в смисъл, че нищо лошо не правя и не ми пука от топенето.
Не познавам никой от моето поколение или моите познати, който заради вицове да е влязъл в затвора, обаче факта, че между нас имаше доносноци ме шокира (но не и стресна поради гореизложената причина).
22 Октомври 2004 19:23
хунвейбин,
Прав си, обидно смешно е... на принципа..."Осрала си кравата опашката, гледа да оплеска и другите" разни откровени предатели да завземат мислите и акъла на хората с обвиненията... че ... ДА, АМА НЕ! ЗАЩОТО ТИ СИ ПО-ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ!!!
Обидно ми е .. (в личен план), че 15 години след НАЦИОНАЛНАТА ТРАГЕДИЯ НА дупещи се на дяда Ивана, дупещите се на чичя Сама .... ни докараха на по-жалко дередже и от воювалите 12 тодини екс-югославяни!!! А България е по-опоскана и разбита и от бомбардирана Сърбия!!!
И ДОРИ ФОРУМНИТЕ МИСЛИТЕЛИ не спират да се псуват един друг на... сини и... шарени...ДОКАТО ИМ РАЗКЪСВАТ ЗАДНИЦИТЕ!!! И докато децата им озверяват, наркоманират се, и яко вече се избиват като животни!!!
А ВИЕ ВСЕ СИ МЪЛЧИТЕ!!!!

И колцина ще си признаят за театрите с напиканите ви досиета!!!!

Редактирано от - Белия негър на 22/10/2004 г/ 19:25:53

22 Октомври 2004 19:44
И понеже всички тук сте много големи специалисти по ДОСИЕТАТА, и въпреки че личната ми съдба беше "осрана" от политически ченгета, ще ви илюстрирам отношението си ... чрез един превод на част от една статия за "spin doctors" както на запад наричат "сивите кардинали и манипулаторите на общественото мнение"..
[blue]"Този вторник 2 остомври, президентът на САЩ е "изприщен" и ядосан.Даже бесен. Назрява скандал дърпащ спомена за Уотъргейтския скандал. Всички първи страници на американската преса дебело подчертават странното "изтичане" на информацията, че съпругата на екс-амбасадьора Уилсън, била агент на ЦРУ!!!........... Това беше преди всичко директна заплаха за живота на един секретен агент. И, според Американското законодателство, направо престъпление!!!!"
.....Та въпросът ми е! Ако издаването на името на секретен агент на Щатите е АНТИЗАКОННО, защо в Бълргария се позволяват тези гнусни игри с досиетата, в които заплашени са само служилите на Родината си???Защо само в България бе разрушено изключително доходното оръжейно производство и търговия???
Защо не се вземе закон за разкриване на досиетата НА ВСИЧКИ РАБОТИЛИ ЗА КГБ, ЦРУ..Мосад и т.н... и за политическите игри на комунисти и седесари!!!
--- Но не и на служилите на родината си???
[/blue]
22 Октомври 2004 20:08
Бели негре ,
Към предетели и доносници никаква милост.
Аз се старая да го изчистя като смисъл.
Мутрите също наказват предателите-затова че са доносници.
Проблема е това предатели и доносници ли са.
За мутрите безпорно да!
А за другите-безпорно не!
Аз имам друго впредвид.Смешно е абсурдно е така да се слага етикет-доносник и предател.
Още по смешно е като виждаме как цяла България е разграбена-да няма нито един предател и нито един доносник.
А обратното.Същите тези да обявяват други за предатели и доносници.

Kaily ,

Аз нямам впредвид теб.Вицове се разправяха , говореха , имаше защо и никой нигого не само не е следил за това , ами и няма такъв и осъден.
Аз само аквам как се преекспонират нещата.

Точно затова всички дела на показ.
Тези преди 44 са много секретни-за тях даже не говорят.
И тези след 89 се крият.
За тези на полицията-където да не говорим.
Защо се крият престъпниците .Това питам.
22 Октомври 2004 20:13
Иначе....жалките сделки с досиетата имат същото морално и антинационално измерение като войната между двата синода на Българската църква!!! Докато се надвиквате КОЙ Е ПО ПРАВОСЛАВЕН ХРИСТИЕНИН българите станаха наркомани и майцеубиици и членове на секти!!!!
Докато политическите ни тикви се надвикват КОЙ Е ПО-ГОЛЕМ ДЕМУТРАТИН.....шагреновата кожа на Република България се стопи... до измеренията на " Бананова Република Абсурдистан"
22 Октомври 2004 20:19
И не е време да се изчислява дали Лукановци и екс комунистите са откраднали повече от Костоф-Догано-Софиямчофци!!!!
Сега е време..... да ги бесиме сички според личната им вина!!!
И да продължим заедно... всички що не са краднали и предавали!!!!

Те това е консенсус за мене!!!!
22 Октомври 2004 20:22
Айде лека! Аз като уважаващ себе си ..негър, отивам да си продавам труда на капиталистите!
Лека ви нощ ФОРУМНИ МИСЛИТЕЛИ!!!
И.... крийте ножовете от децата си!!!!
22 Октомври 2004 20:24
Бели негре ,
Последното ми хареса.
Това неминуемо ще стане.
Крадците там където им е мястото , демократично , с модерни шаренки дрехи и на топло и с подсигурена храна.Но в затвора.Така какот трябва.И с надлежно водени досието- на крадците.
22 Октомври 2004 21:57
Не знам защо така , но ми се струва че Кемпес с неговите предложения е най-близко до съдбата на досиетата.
23 Октомври 2004 01:03
Ne mi gi razpraviajte tia, che edva li ne vsichki sa prinuzhdavani da donosnichat na DS!Takav film nikoga i nikade ne se e prozhektiral!Zashto prez vsichkite godini nikj ne doide pri mene da me kara da stavam donosnik i da podpisvam deklaratsii!Ako v dushata ti ne dreme mizhiturkata na donosnik te dori i ne priparvat do tebe!Majkata mu e da ne proiaviavash strah i nesigurnost dori i za chast ot sekundata i togava te biagat kato opareni s ljuta chushka, mizernitsite mu!A Parvanov niama zashto da gi prikriva!Istinata rano ili kasno vinagi izliza naiave!
23 Октомври 2004 01:16
НАЗАЕМ ОТ <http://atakabg.com/>
Обединени Израелски Емирства
на Северна Америка
от С. О'Донъл

Израел диктува настоящата американска външна политика.На 11 септември 2001 беше създадена нова държава. Новата държава изостави старата игра на демокрация и издигна на власт избраната олигархия, която така или иначе управляваше бившите Съединени Щати през последните десетилетия. Новата държава се нарича Обединени Израелски Емирства и е управлявана от каста принцове. Съгласно хитрата практика в еврейските общества, олигархията постави кукла на конци в ролята на държавен глава, слабохарактерен бял протестант, непознаващ историята и културата, член на аристокрацията на Нова Англия, дегизиран като селянин с каубойски ботуши, сричащ родния си английски език. Всъщност, истинската власт остана, както е било десетилетия, в ръцете на ловките еврейски шейхове - малцинствени аристократи: Щайновци, Коенци, Кацовци и Голдбърговци.

Дори атеистичното мнозинство от средите на еврейската олигархия благодари на провидението за 11 септември, когато смъртта и мъченичеството на не-евреи позволи на евреите да убедят американците, че политическите цели на Израел съвпадат с тези на Америка. Въпреки, че мнозинството от тези, които умряха на 11 септември бяха не-евреи, включително етнически групи, които евреите недолюбват, като ирландските католици, тези жертви, в плиткостта на американското съзнание, някак започнаха да символизират борбата между Израел и арабите. Събитията от 11 септември сведоха днешните световни дела до прост сценарий, достатъчно смилаем и за просто устроени мозъци: "лошите хора" се радваха на 11 септември, "добрите хора" бяха ужасени.

Какво от това, че конфликтите в Близкия Изток са твърде сложни, за да бъдат схванати от средния американец. Американците винаги се опитват да разрешат належащите задачи по прост и директен начин. Ако злите Съветски комунисти извършат агресия в Афганистан, значи Америка ще финансира терористична мрежа от крайни ислямисти, независимо от бъдещите последствия. Ако е изгодно за Америка да помага на някой латиноамерикански диктатор, да му дадем пълна подкрепа и да не мислим за последиците, докато не избухнат във физиономиите ни. Такъв е бил винаги анти-историческият подход на американските стратези и играчи.

Бедна, необразована Америка, без история и култура. Американците сложиха знак за равенство между 11 септември и радикалния ислям - движение, което в никакъв случай не представлява целия ислямски свят. Въпреки това, днес американците се занимават не с откриване и посочване на враговете си, а с броене на съюзниците си. Ако не сте с нас, сте против нас. За щастие, Европа има достатъчно кураж да се противопостави на американската лудост. В колективната тъпота на американското съзнание, целите на Израел са се превърнали в цели на Америка. Тази идея ентусиазирано е насаждана в американските църкви и от масата селски пастори-сектанти, хора, прекъснали всякакви връзки с цивилизацията при установяването си в американския Вавилон. Тези произраелски сили, толкова невежи, колкото и най-фанатичните поддръжници на радикалния ислям, упражняват огромно давление върху американския Конгрес, надминато може би само от това на еврейската олигархия.

За нещастие, бъдещето на Обединените Израелски Емирства на Северна Америка е незавидно. Не купувайте държавни ценни книжа от това образувание, ако са ви мили спестяванията. Еврейските олигарси мислят, че американските маси са щастливи да им чистят дворците, да им прибират реколтата и да им мият колите, докато те се отдават на сладкия живот на привилегированите, но историята ни учи, че еврейската олигархия винаги предизвиква омразата на слугите си. За Америка, сламката, която ще прекърши гърба на камилата, ще бъде политическото и военно унижение от ръцете на радикалния ислям. Въпреки непоправимото си невежество по отношение на географията и историята, американците най-накрая ще осъзнаят какво означава да жертват децата си в безнадеждни войни за целите на Израел.

Кратката история на Обединените Израелски Емирства на Северна Америка ще бъде обезсмъртена в специални музеи, филми, романи, университетски дисциплини и студентски стенвестници. Тя ще бъде интерпретирана като битка на "моралното" и "прогресивното" срещу грешното. Темата ще даде летящ старт на безброй еврейски кариери. Евреите, предизвикали войната на Америка срещу арабския свят, ще бъдат произведени в мъченици и герои. И както се е случвало толкова много пъти през вековете, пропастта между фактите и еврейската интерпретация на фактите ще бъде по-голяма от разстоянието между Исламабад и Млечния път.
================================
ПРОЗРЕНИЕ :"..."антисемит" преди е означавало "човек, който мрази евреите". Сега то означава "човек, когото евреите мразят"...




Редактирано от - paragraph39 на 23/10/2004 г/ 01:31:26

23 Октомври 2004 01:40
Але комунистите да говорят !
1956 г.

В Унгария избухва въстание срещу еднопартийната диктатура. Установява се правителство на И. Наги (октомври-ноември 1956 г.). С участието на съветската армия въстанието е смазано.
23 Октомври 2004 01:58
Айде стига па и ти бе, досадник. Ти къде беше тогава?
И винаги ще те питам това. Питай още нещо и ще видиш.
23 Октомври 2004 07:30
Az gi verbuvah, t.e. izpolzuvah tezi drugari ot DC, a ne te mene.4i4o Fi4o e prav , 4e nasila trudno mozesh da stanesh donosnik.Shte spodelya, 4e nikoga ne sam bil 4len na Komsomola i kogato zavarshvah visheto so obrazovanie poradi tazi pri4in aa ne iskaha da mi dadat diplomata.V kraina smetka se nameri reshenie -napraviha me 4len na OF.A, be tolkova gi mrazih, 4e kato se setya kak sam se podigraval na maloumieto im.Bili profesionalisti.Smeshnici i savetski vazpitanici i prosavetski propagandatori.A nai-vaznoto za tezi hora beshe, 4e se strahuvaha ot senkata si .Pove4eto znaeha, 4e nemat shans za kariera, ako kazat neshto, koeto nema da se haresa na "drugarute od KGB".Na men ne mi pukashe.Az se gotveh da imigriram ot tazi komunisti4eska dupka, nare4ena Bulgaria.
Trebvashe mnogo po-otdavna da badat izvadeni.A osven tova nishto ne e unishtozeno, makar 4e se prestavyat neshtata po tozi na4in.Temata e mnogo dalga i ne moga da si gubya vremeto s neshta, koito sa yasni na celia svet, 4e Peter Mladenov s nekonstitucionen akt premesti sluzbite pod shapkata na Prezidenta, za da zapazi statukvoto na sluzbite, za da si ostanat sashtite "savetskite"-starite .A sega se radvaite na tova . kogato tazi komunisti4eska agentura, koyato e obu4avana da tarsi vraga vav Zapada vse oshte si e na vlast.I sashtite tezi nekadarnici piskat po cel den, 4e nekoi iskal da razrushi sluzbite.Tam sa si vashite sluzbi, gospoda komunisti.No posle ne se 4udete zashto ima mafia, korupcia i nema upravia v Bulgaria.Trebva da se zakriyat starite i da se obu4at mladi kadri, koito naistina da zashtitavat interesite na Bulgari, ane na Moskva.
23 Октомври 2004 16:34
Смарти е прав. По добре късно, отколкото никога. Че досегашните правителства, вкл. Костов, не отвориха досиетата, се дължи единствено на туй, че във всички тях лустрационният контингент запазваше достатъчно влияние, за да го допусне. Сега в НАТО и пред портите на ЕС съотношението на силите е променено. Сега за пръв път възниква реална възможност. Какъв е интересът на царя? Освен да се хареса на запада, най-вече според мене да се отърве по византийски от лустрационната клика, на която доскоро разчиташе за връщането на имотите и по чиято свирка играеше. Имотите му са върнати и явно има някакви гаранции, че разкриването на досиетата не го заплашва с конфискация.
*
Всички сили на промяната у нас подкрепят отварянето на всички архиви на ДС до 31.12.1989 г.. А като това стане, цивилизованият свят е измислил достатъчно законни механизми за отчуждаване на големи имоти като Врана, Царска Бистрица и Саръгьол от наследници, които нямат възможност да ги поддържат. Около Ню Йорк например гъмжи от дворци и паркове на бивши Вандербилтовци, Рокефелеровци, Рузевелтовци - сега държавна собственост, музеи, в които пенсионерите ходят на автобусни екскурзии през уикенда. Много такива имоти отиват и в endowments на университети, болници, благотворителни фондации. Андрю Карнеги доброволно раздал цялото си състояние (смятал. че богатството е обществена функция и че децата не бива да бъдат преосигурявани - за тяхно добро) - и сега има на негово име университет в Питсбърг, голяма концертна зала в Ню Йорк, че и улица в София (заради Карнегиевата анкета сигурно). Джордж Сорос и Бил Гейтс вървят по петите му.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД