:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Над 1 млн. души евакуирани в Луизиана

Над едни милион души бяха евакуирани в американския щат Луизиана заради урагана "Катрина", който стигна крайбрежието край Ню Орлиънс, съобщи Ройтерс. Вчера сутринта градът беше залят от обилни дъждове. Повечето от жителите на меката на джаза са напуснали домовете си. Около 26 000 души обаче са се барикадирали в стадиона по американски футбол в града от 3 дни. Големи парчета от покрива на стадиона се откъртиха вчера, час след като урагана връхлетя с ветрове със скорост 220 км/ч, уточняват от центъра. По последни прогнози бурята ще се отклони леко на изток и се насочва право към Билокси, град на юг от Мисисипи. Скоростта на вятъра в центъра на урагана надвишава 217 км/ч. Очкава се интензивността на "Катрина" да се промени.

Ураганът "Катрина" може да струва на американските застрахователи около $30 милиарда, което го превръща в най-скъпата буря, която някога е връхлитала САЩ. Това съобщи сайтът Блумбърг, цитирайки експерти от Eqecat Inc. Директен удар на район със застрахована собственост на стойност 150 милиарда долара може да направи "Катрина" по-скъпа от урагана "Андрю".
5
460
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
30 Август 2005 09:01
Вести от Fani?

Стискам палци всичко да е наред.
30 Август 2005 10:40
Ако са ги евакуирали, трябва първо да се прибере, да им пуснат тока, да й дойде ищаха за писане и т.н. Мене ми е интересно вятъра като събори табелите оня "физик" как ще издири сестра си, дето не я знаеше къде живее а на указатели я караше.
30 Август 2005 13:07
ей-чшшш... Хапчо, ти кво нещо май на физиците, а?!..
ше се скараме да знайш
30 Август 2005 15:45
Не бе BroodWar, аз само за пишман физиците дето дават тъпи обяснения, затова съм го сложил в кавички. Вчера на един такъв му направиха забележка как може да се фука че е такъв мозък пък да не знае къде живее сестра му, а той се заобяснява че при сестра си не ходи по карта.
Мненията на USA2-2 и Zmi
Ето виж тук
Бе то никой не ходи при сестра си по карта, ама нормален човек и на сън да го бутнеш, ще ти издекламира точния адрес. То всъщност си е негова работа дали го помни или не, ама обяснението му беше тъпо, а като за физик - много тъпо. Иначе нищо против физиците. Даже много ме кефи тая наука.
31 Август 2005 03:46
Ж и в а с ъ м , з д р а в а с ъ м , н а с у х о и т о п л о . В Б а т ъ н Р у ж с ъ щ о с е у с е т и в е т р е ц , т а к в а р т а л ъ т , в к о й т о с е н а м и р а м е , н я м а т о к . З а т о в а н е с е о б а ж д а м . З а п о -н а т а м , н е з н а м . Н а д я в а м с е д а с е о п р а в я т н е щ а т а , с т и с к а й т е п а л ц и .
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД