:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 222
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Путин дава рамо на Шрьодер предизборно

СНИМКА: РОЙТЕРС
Руският президент Владимир Путин ще даде предизборно рамо на германския канцлер Герхард Шрьодер, съобщи "Дойче веле". Путин ще посети Германия на 8 септември, дни преди предсрочните парламентарни избори в Германия на 18 септември.

Шрьодер очаква тази визита да му помогне за вота. Появата на московския приятел не може да извърши чудеса, но все пак може да допринесе на уважаемата публика да се покаже за пореден път образът на канцлера като крупен световен политик и космополит, коментира "Дойче веле". Очаква се двамата да подпишат предварителен договор за нов балтийски газопровод.

В интервю за Ройтерс Герхард Шрьодер заяви, че разчита на избирателите, които още не са решили за кого ще гласуват и ще го спасят от загуба на парламентарните избори. Според последните проучвания консерваторите водят пред Шрьодер с 12%.
12
519
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
29 Август 2005 23:38
Ако разликата наистина е 12%, то тогава Шрьодер не само идването на Путин, но и на извънземни няма да го спаси
30 Август 2005 03:05
Нека, нека! Той Путя е кадемлия. Какво рамо даде на Янукович в Украйна само. Още му пищят ушите.
30 Август 2005 03:08
Каквото и да му дава нема да спечели изборите.Десницата е на мода в света сега.

Редактирано от - bot на 30/8/2005 г/ 10:20:13

30 Август 2005 07:35
В Украйна наистина спечели Янукович, но Запада извърши интервенция, и глосовете на украинците не бяха зачетени.
Парите на Сорос и манипулациите на Вашингтон, Варшава и Брюксел се оказаха много по- силни от желанията на скапаните украинци.

Украйна , е слаба страна със жалка икономика и не може да си позволи да води независима политика. Както и повечето страни в света, сателити на Вашингтон.
Независима политика могат да си позволят, само Китай, Индия и за сега донякъде Русия. Някои по- малки страни също се опитват, да се правят на независими.
30 Август 2005 07:52
Въх, тва на Берлускони жена му на голяма мастия приличала бе!
Душко, Русия и тя може да си позволи да води каквато си иска политика. Зависи кой е начело. За разлика от Щатите - там зависи кой е зад кулисите. Ама иначе и те си правят каквото щат.
30 Август 2005 08:18
Абе забелязахте ли че лидерите на страните агресорки в Ирак ( Англия , Америка, Австралия ) ги преизбраха. А Ширак и Шрйодер са пътници. Пути-пут може само да им запали по свещичка за бог да прости политическите им кариери.
30 Август 2005 09:17
Душко прав си
Русия вече е обърнала погледа си на изток, към Китай. Той е очертаващата се нова суперсила + Русия, а и ако се присъедини и Индия, тази коалиция ще е световният лидер през 21 век.
30 Август 2005 14:04
абе вчера гледах филм за блиц крига на германците срещу русия и ако генералите на хитлер са го слушкали то излиза че хитлер е гледал да затрие колкото се може повече германци в русия и сс дивизиите са безчинствали на фронта и срещу евреите за да настроят целя свят срещу германия след като хитлер я провалил във воината
както знаем хитлер е австриец а в австрия не се установи съветска власт след края на 2СВ а пък причина за 1СВ беше пак австииския престолонаследник които се правеше на ербап на балканите и германия пак обра негативите
alles gute ende gute immer gute
30 Август 2005 14:16
верно бе VOCI
30 Август 2005 15:09
фрактал, от далеч се види, че си исторически инвалид.ако си чел добре историята на хитлер, ще видиш, че тои през 1 СВ е бил негоден да служи в австрииската армия и отива доброволец в 3 пехотен баварски полк.през 1925 година остава без австрииско гражданство и едва през 1932 поллучава немско такова.6то се отнася до 1 СВ австрииският престолонаследник е искал да даде дори на босна и хърватска автономия имайки предвид антиавстрииските настроения в тези през 1908 г. анексирани държави.ония 2 убитници сърбите са тези които извършват покушението без да осъзнават какво нещо са разбъркали с болните си мозъци.лично аз смятам, че и англич и франция са еднакво виновни и за 2 воини.те са тези дето диктуват Версаиския договор и те са тези които си траят виждайки как хитлер си развява байрака в Австрия и Чехословакия през 1938 година и не правят абсолутно нищо.
30 Август 2005 18:23
инженерчето гледаи си инженерна одисея и не ми казваи как се прави черен петър между държавите в европа и дадена личност в едно общество
30 Август 2005 22:55
VOCI , "" Абе забелязахте ли че лидерите на страните агресорки в Ирак ( Англия , Америка, Австралия ) ги преизбраха... ""

Ми кво стана с джуджето - лъжец Аснар от Испания ? И него ли го преизбраха ? Или избрраха Сапатеро

Блеър го преизбраха заради дясната му (доста успешна) икономическа политика. Заради Ирак загуби голяма част от гласовете, които имаше преди интервенцията..

Навремето Шрьодер беше силно зад ХДС/ХСС. Никой не вярваше, че ще бъде преизбран. Тъкмо тогава почна интервенцията в Ирак Само благодаренмие на това, че се обяви против интервенцията Шрьодер беше преизбран.
Сега немците се двоумят. Кое е по- малкото зло. Слабата икономическа политика на Шрьодер, или васалното покорство пред САЩ на Ангела М.


injenercheto , fractal , един интересен факт. В Австрия на Франц Йосиф не е имало смъртно наказание. Босненския сърбин Гаврило Принципи - убиеца на престолонаследника Франц Фердинанд доживява края на П. Св. Война в австрийски затвор. Толкова хора загиват през войната, толкова революции стават, а човека си остава жив и читав.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД