:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,921,969
Активни 430
Страници 4,871
За един ден 1,302,066

Белгия бие отбой по визовите обвинения

Белгийското посолство у нас се разграничи от твърденията на медиите в Брюксел, които миналата седмица обявиха, че български туроператори организирали прехвърлянето на нелегални имигранти в Белгия в сътрудничество със служители на германското и френското посолства в София. Публикациите се основаваха на доклад на белгийското МВР.

"Някои органи на белгийския печат са създали погрешно впечатление, че белгийските власти са критикували доброто функциониране на визовите служби на някои посолства на ЕС в София", обявиха от мисията на Брюксел. "Докладът, който беше цитиран нашироко, не съдържа никакви отрицателни забележки спрямо тези посолства, а само описание на злоупотребите на някои лица с визовите процедури на тези посолства", се казва още в съобщението.

В МВнР все още не са получили доклада на белгийското МВР, въпреки че ангажимент за това пое белгийската зам.-външна министърка Анеми Нейтс по време на визитата си у нас миналата седмица.
584
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД