:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ

За един далматинец повече

Доуди Смит никога не е писала продължение на "101 далматинци". Допълнителното кученце е все така бяло на черни петна, както събратята му от любимата детска класика, но е замислено от холивудски сценаристи, а не от писателката на оригинала. Игралната екранизация на "101..." събра достатъчно пари, за да позволи на "Уолт Дисни" да направят и "102 далматинци" четири години по-късно.

Режисьор е Кевин Лима, заснел една от най-успешните анимации на "Дисни" през последните години - "Тарзан". Запазен е и най-важният компонент от първия филм - Глен Клоуз като злата Круела де Вил. С черно-бялата си коса и палто в далматински десен тя се превърна в истинска икона на модния кич след ролята си в "101 далматинци". Сега Круела излиза от затвора преобразена душевно и дори се опитва да бъде природозащитничка. Природата й обаче надделява и кученцата отново са застрашени.

За кратко на екрана се мярка и Жерар Депардийо - като френски модист. Неговата функция във филма обаче не става много ясна. "102 далматинци" е насочен толкова концентрирано към невръстна аудитория, че на моменти е нелепо. Историята не е и наполовина толкова забавна и очарователна, колкото оригиналът на Доуди Смит. Кому беше нужно да се прави продължение за един далматинец повече?
249
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД