:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Нагоре

Момичетата от "Тринити" печелят още симпатии

Анета, Теди и Валя - трите девойки от набиращата все по-голяма популярност група "Тринити" - спокойно могат да кандидатстват за званието "най-атрактивно и най-бързо прочуло се трио". Основания за това дават не други, а феновете, чието мнение е най-важният критерий - песните на "Тринити" са сред най-поръчваните по специализираните радио- и телевизионни канали, те са и по първите места на вестникарските класации за най-слушана музика.

За всичко това спомага и изключителният ентусиазъм на момичетата, които почти не излизат от звукозаписното студио на Българска музикална компания. След като заснеха клипа към своя първи хит "Ела... изяж ме", изпълнителките трескаво се трудят върху създаването на своя пръв албум, чиято поява би трябвало да се състои в началото на пролетта. Освен песни, в които трите певици пеят заедно, е предвидено той да включва и техни солови изпълнения, така че всяка от тях да може да разкрие напълно своите качества.

По радиостанциите вече се завъртя и вторият сингъл на "Тринити" - "Пепеляшка", който също мигновено привлече вниманието на фолкманиаците.

В момента "Тринити" довършват записите на четири нови парчета, написани за тях от доказалите качествата си хитмейкъри Иван Ангелов и Дамян Кулинов, който съвсем колегиално се постави в услуга на своите колежки по пътя им към славата. Иван Ангелов е автор на "Хвърляй динамита", "Брой до три" и на изключително нежната балада "Твоите ръце", а Дамян Кулинов - на игривото парче "Торта". Предстоят и снимките на втори клип на групата, тъй като публиката вече показа, че желае все по-често да вижда своите нови любимки и по екраните.
2309
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД