:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Наука

Деси заляга над учебниците

Напоследък Деси, чиито дуетни изпълнения с Тони Стораро я направиха още по-популярна, въобще не може да се впише в представата на публиката за една звезда. Вместо да спи до късно и да води спокоен живот, тя става всяка сутрин в пет часа и пътува от София до Благоевград, за да присъства на очните занятия в Благоевградския университет, където вече трета година е студентка по специалността "Международни отношения". "Не пропускам нито една лекциа, въпреки че ранното ставане ме замайва" - признава си Деси и допълва, че все пак си наваксва, като се разтоварва със сауна и плуване.

Освен че здраво попива учебния материал, Деси не изоставя и основните си занимания - тя привърши записите за своя албум с дуети, изпълнени заедно с Тони Стораро. Освен осемте съвместни изпълнения, в този албум всеки от двамата ще включи и по две свои парчета, издаде още омайната брюнетка. Продуцентите от Ара Аудио-Видео обещават албумът да види бял свят още в средата на февруари.
354
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД