:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 163
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Суматоха

Четирима бодигардове пазят спокойствието на Малина

Атрактивната Малина прибягна до услугите на четирима професионални бодигардове, които ще бъдат до нея по време на някои от нейните участия. Мярката се наложила, след като преди месеци автомобилът на певицата, смятан за един от най-луксозните, каран от фолк-певец, изгоря, подпален от неизвестни злосторници. Сега охранителите ще трябва да се грижат колкото за сигурността на Малина, толкова и за чисто новата й "Мицубиши Еклипс" - също доста луксозна машина, която обаче според изпълнителката се явява не каприз, а необходимост, понеже многото концерти и участия изисквали бързо и сигурно придвижване.

Повечето емоции за Малина обаче са от приятните - и това не може да бъде иначе, като се имат предвид подаръците, които тя получава. Така например тези дни нейна млада почитателка я изненадала с наистина нестандартно изпълнение - девойката пратила на Малина две ученически тетрадки, изписани открай докрай само с една фраза - "Малина е супер". Певицата преброила, че изречението се повтаряло близо две хиляди пъти. "Това е най-дългият комплимент, който някога съм получавала от друга жена", усмихнато коментира Малина.
409
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД