:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СДС можел да преговаря и с ДПС

Не изключвам възможността СДС да преговаря и с ДПС, но вероятно това може да стане след изборите. Така обясни коалиционното поведение на синьото ръководство политологът Светослав Малинов, който се занимава с анализи и стратегии на "Раковски" 134. Според него обаче било съвсем естествено управляващите да водят разговори с ВМРО и Федерация "Царство България", които били потенциални техни партньори.

Сините решиха да пратят 4 000 свои активисти в столицата от врата на врата, за да агитират населението за изборите. Трябва да намерим надеждата за всеки един човек, обяснил друг син политолог - Васил Гарнизов. Преобърнете мъглата от песимизма, като търсите индивида, посъветвал той софийския актив.

Малинов залагал на позитивна кампания. Според неговите думи агитаторите трябвало да наблягат на тезата: "Обещахме, опитахме, постигнахме определени успехи, имаме хората, за да продължим". Гарнизов пък смята, че кампанията не трябва да надува балони, а да отчете и грешките на управлението.

СДС щял да заложи предимно на външнополитическите си успехи и да разнася из къщите календара на успехите на правителството.

Гарнизов разви идеята, че всяка християндемократическа партия изкарва начело на кампанията своя лидер. Затова и СДС трябвало отсега да каже, че иска Иван Костов за премиер.

Сините шамани изчислявали, че при избирателна активност от 65%, ОДС може да спечели 121 места в следващия парламент.
499
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД