:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 354
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Над 4 милиона лв. дължали наематели на АДИС



Агенцията "Дипломатически имоти в страната", приемник на БОДК, не е събрала 4 353 036 лв. наем за имотите си към 31 декември 2000 г. Това е констатирала проверка на Сметната палата. Освен това валутни заплати, плащани при ремонти на посолства в чужбина, не били облагани с ДОД, а средства за придобиване на дълготрайни активи били отчетени като разходи за текущ ремонт.



Търсят стрелец, гърмял по офис на "Раковска"



Неизвестен стрелял по фирмен офис на бул. "Г.С.Раковски" снощи. Полицията е получила сигнал от гражданка на тел. 166. При оглед на мястото, е намерен куршум. Полицаите от 5-РПУ издирват неизвестния стрелец. Обстрелваната фирма се в занимавала с изпращане на студенти на обучение и практика в английски учебни заведения. Полицаите установили, че към нея са били отправяни заплахи по телефона.



"Хлебна мая" ще плаща половин милион долара глоби



Половимн милион долара глоба, заради спестени мита ще трябва да плати русенската фирма "Хлебна мая". Санкциите се налагат, заради отклонения от режим митническо складиране на 2907 т. меласа, на стойност 248 000 долара. Нарушението било открито от служителите на пристанище в Русе. При проверка на наличността в склад под митнически контрол на територията на "Хлебна мая инв" ООД, инспекторите установили, че от вече складираните 3000 т необмитена меласа липсват около 2000 тона.
893
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД