:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 268
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Ветеринари: Всички храни в "Нефтохим" са развалени

Всички храни, с които са заредени столовете на "Нефтохим", са с изтекъл срок на годност, установи проверка на районната ветеринарномедицинска служба, съобщи шефът й д-р Илия Илиев. Тонове трупно месо, кайма, салами, топено сирене, кашкавал и още около 9 продукта без документи за произход и качество били открити в хладилниците в столовете.

Миналата седмица нефтохимици алармираха РВМС, че в обяда си намерили месо с червеи. Сигнали за развалена храна постъпвали и към ръководството на рафинерията още от началото на септември. В петък изпълнителният директор Владимир Ракитский отрече, че в столовете има нарушения.

В завода има 32 стола, които са дадени под аренда на пловдивската фирма "Експресно парти 1". Д-р Илиев разкри, че фирмата не е получавала разрешително от РВМС за дейността си в Бургас. Не е ясно защо "Нефтохим" е сключил договор с нея. Столовете пък са в окаяно състояние и ще бъдат закрити, ако не бъдат ремонтирани спешно. По закон "Експресно парти 1" може да бъде глобена най-много с 5000 лв.
590
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД