:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

И синът на прокурора Колев обвинен за незаконно оръжие

Синът на прокурора Николай Колев - Георги, също е следствен от вчера, съобщиха магистрати. Колев-младши е бил привикан във военна прокуратура, където му повдигнали обвинение за незаконно притежаване на оръжие и му определили мярка за неотклонение "подписка". Делото срещу Георги обаче е засекретено и никой не можа да каже за какво оръжие точно става дума и защо разследването е поверено на военни магистрати, след като младши е цивилен. Адвокатите също отказаха коментар - подписали декларация да не разгласяват сведения по секретното дело.

Според неофициална информация Георги Колев бил обвинен заради пистолет, купен от баща му. За пушкалото обаче имало разрешително.

Николай Колев също има няколко обвинения за незаконни оръжия. Едно от тях е по делото, за което той изкара няколко месеца в ареста и бе освободен напоследък. Ставаше дума за "Макаров" с изтрити номера, който бил открит в дома на прокурора. Колев и семейството му отрекоха да имат незаконни оръжия. Синът Георги пък на няколко пъти публично обяви, че делата срещу баща му са поръчкови, и свърза ареста с обвиненията на Колев срещу Никола Филчев.
605
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД