:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 278
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Общински съветници искат да ги разпитат за побоя над Севастиянов

Нито един общински съветник не е бил разпитан през изминалата седмица след побоя на шефа на ОБС-Варна Стилиян Севастиянов. Това стана ясно от изявление на заместничката му Веселина Савова пред извънредната сесия на съвета вчера. Тя настоя да бъде разпитана и заяви, че е притеснена от тенденцията случаят да се изкара на битова основа. "Притеснява ме, че не просто мутри, а висши мутри са намесени. Никоя мутра няма да посегне върху председателя на общинския съвет, ако друг не й е обещал чадър", каза тя. Със следващите си думи обаче тя предизвика журналистите да напуснат пленарна зала, тъй като ги обвини, че "анблок" лансират версията за битовия конфликт от страх и под натиск.

Областният управител Яни Янев, кметът Кирил Йорданов и шефът на РДВР-Варна полк. Веселин Петров също призоваха съветниците да не се съсредоточават върху версията за политическо насилие. Севастиянов е политическа фигура, а при нападението не е ограбен, контрираха общинарите, главно от групата на ОДС.
537
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД