:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Употребихме сила в Царево, призна Петканов



МВР наистина употреби сила по време на протестите в Царево, призна МВР шефът Георги Петканов по време на петъчния парламентарен контрол. Министърът обаче нарече протестите на 22 октомври срещу общинарите в Царево "гражданско неподчинение" и похвали служителите си за добре свършената работа. "Групата граждани" не протестирали на разрешеното място, а заели място до читалището, където пречели на общинарите да отидат на работа.



Кабинетът ще иска частни съдии-изпълнители



Правосъдното министерство ще предложи да се създадат частни служби на съдии-изпълнители. Това обяви зам.-министърът Севдалин Божиков пред пловдивските магистрати на среща вчера. Съдиите-изпълнители щели да си имат и камара, която да ги контролира - подобно на нотариусите. Така според Божиков ще се ускори съдебното изпълнение, което е залегнало и в правителствената стратегия, представена в Брюксел.



БАН излиза в дървена ваканция до края на 2001 г.



БАН затваря врати и по изпитания пример на българските училища излиза в дървена ваканция за 2 месеца до края на 2001 г., съобщи в Русе председателят й акад. Иван Юхновски. Оказало се, че БАН няма пари за ток, отопление, литература и научна работа.
327
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД