:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Украинска проститутка благодари с писмо на полицаи от РДВР-Русе

Благодарствено писмо до русенската полиция изпратила от Севастопол украинката Оксана С. 27-годишното момиче се подвизавало като сексробиня у нас, съобщиха от РДВР. Оксана пристигнала в България на 4 август 2000 г. през Дунав мост, за да търси работа. Тя се цанила като танцьорка в нощен клуб в курорта Св. Влас. Няколко седмици по-късно младата жена била отвлечена и попаднала в ръцете на българска сутеньорска мафия, която я принуждавала да проституира повече от 7 месеца.

От Св. Влас двама непознати я отвлекли с автомобил, отнели й документите и я закарали в Габрово. Там момичето било настанено в апартамент на третия етаж на жилищна кооперация и 2 месеца било принуждавано да проституира. Оксана била подложена на огромен физически и психически тормоз, изнасилвания и гаври. През следващите 2 месеца Оксана била разкарвана да обслужва клиенти в различни селища и бардаци. През януари 2001 г. Оксана се запознала със софиянец на име Георги, който издевателствал над нея още около 2 месеца. На 21 март успяла да се измъкне през забравената отключена врата на апартамента и да избяга. Тя хванала автомобил за Русе. Пристигайки в дунавския град, украинката отишла в местната полиция, а 3 дни след това я изпратили у дома.
796
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД