:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 264
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Атентаторът на съда в Плевен уличен от свидетели

24-годишният Адриян Вутев е уличен като извършител на взривовете в плевенската съдебна палата на 17 февруари и 13 април след показания на свидетеля Мартин Валентинов, заяви адвокатката му. Той е в ареста от седмица.

"Топят ме", коментира вчера Андриян Вутев. Плевенският окръжен съд отхвърли молбата му за освобождаване и го остави в следствения арест. Материалите са още в суров вид и ако бъде пуснат на свобода, би затруднил разследването, обоснова се прокуратурата.

Атентатите срещу съда отложиха дело за кражба и вещно укривателство на ауди през 1998 г. с 6-Има подсъдими. В него Андриян е обвинен във вещно укривателство. Той имал още 4-5 висящи дела. Поредното щяло да се гледа след десетина дена.

НСБОП задържа Андриян Вутев с две гранати и пистолет "Макаров" със заглушител в София на 12 май. В дома на бащата на приятелката му в с. Ясен пък бяха намерени 2 пистолета и патрони към тях. Столичният съд го освободи срещу 1000 лв. гаранция.

Мартин Валентинов също е в ареста от 13 май за въоръжен грабеж. Според адвокатката Мартин имал зъб на Адриан заради жена.
953
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД