:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 309
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Първанов: Обществото олевява, а не сме готови да му отвърнем

"Лявото електорално пространство се разширява по-бързо от влиянието на левите партии. Изоставаме тревожно. Обществото олевява, но това не влияе автоматично върху нашия рейтинг." Това заяви соцлидерът Георги Първанов на дискусия, организирана от клуба на Николай Камов "Време", на тема "Социалдемокрацията - каква е, каква бе и каква искаме да бъде".

Първанов заяви, че е обнадежден за края на 100-годишната война между социалисти и социалдемократи. "Да направим навреме дискусия за алтернативата - две писти или единна левица, та да не стане тъй, че двете писти да продължат да търсят сливането си в следизборния период", каза той.

"Никой освен нас не може да роди творчески идеи за управление", обяви д-р Петър Дертлиев. "Ще кажа на приятелите ни от Запад - моделът, който ни дадохте, бе погрешен, а изпълнението - порочно", добави той.

"Завиждам на социалдемократите, че имат емблематична личност като д-р Дертлиев, и съжалявам, че сред либералите няма негов аналог", заяви пък д-р Желю Желев.
551
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД