:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Национален лиценз за скандинавска тв



Кабинетът одобрява днес поправки в далекосъобщителния лиценз на "ТВ 2", според които тя ще получи разрешение да разпространява сигнала си за цялата страна. "ТВ 2", зад която стоят "Скандинавиън Броудкаст Системс", участва в конкурса за първия наш национален частен тв оператор, но получи само програмен лиценз. На класираните на 2-о и 3-о място бе предложено да получат лиценз за национална тв, но разпространяван чрез спътник, чийто сигнал да се транслира от кабелните тв.



Гелеменов: Само Русия може да направи преврат у нас



Само ако Русия подкрепи преврат у нас, той може да бъде успешен, обяви лидерът на националистическата БХДП отец Георги Гелеменов. Такава опасност обаче нямало - нямало богати партии, които да платят на хората да скачат, а Русия ни била обидена. 10 танка и 500 бойци стигат за завземането на пощите, радиото и телевизията, каза Гелеменов. За него по-доброто решение е нежната народна революция, когато кофите за боклук ще престанат да бъдат "магазини за бедните".



Пинчев смени свой за предателство



БЗНС с лидер Георги Пинчев смени заради предателство оргсекретаря си Димитър Божанов. Това стана на 22 май в Пловдив по предложение на окръжното настоятелство във Велико Търново. Божанов е обвинен, че провокирал уволнението на зам. областния управител в старопрестолния град Борис Миновски, член на управителния съвет на БЗНС, и нерегламентирано се намесил в определянето на новия зам. областен шеф Цветанка Недева. На мястото на Божинов бе избран Драгомир Гетов от Червен бряг.
682
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД