:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 342
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ГРЕШКИ НА РАСТЕЖА

Гимназиални интриги в "Тя е върхът"

Ако сред любимите ви филми е един от следните - "Американски пай", "Голямото пътуване", "Луд по теб", "Сексигри", значи сте в основната аудитория на "Тя е върхът". Филмът копира до буква правилата на нашумелия жанр "тийнейджърска романтична комедия". Без да е твърде скандален или твърде смешен, той е неангажиращо забавление, предимно за публика на възрастта на героите си. С тоя филм Рейчъл Лий Кук стана много популярна в Щатите и обра куп награди от MTV и други комерсиални организации. Тя е в ролята на грозното пате, което попада в полезрението на секссимвола на гимназията (Фреди Принц-джуниър от "Знам какво направи миналото лято"). Той от своя страна е зарязан от също толкова красивата си приятелка баш преди бала. По силата на един бас и амбициите му се налага набързо да префасонира аутсайдерката в прекрасен лебед. Дотук добре, но акцията добива неочаквани усложнения - влюбване.

Цялата тази боза е декорирана с чаровни млади актьори и озвучена от разкошни парчета като "Kiss Me" на "Сикспенс нон дъ Ричър" и "Rockafella Skunk" на Фетбой Слим.
3442
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД