:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Американци обучават в Афганистан

 
специализирани полицейски части за борба с наркотрафика и производството на мак, предаде Ройтерс. Азиатската държава е известна с производството на опиум и често става арена на сражения между американските сили и местни бунтовници, които култивират и охраняват полетата с мак. Снимка : Ройтерс.



Франция да признае вината си



за масови кланета на 45 000 души в Алжир, призова президентът Абделазис Бутефлика, предава Ройтерс. На 8 май 1945 г. хиляди алжирци излязоха по улиците, настоявайки за независимост на страната си. Френските власти са разстреляли тогава алжирски бойци, завърнали се от фронтовете на Европа и Африка, където са защитавали интересите на Франция.



Скандални случаи на корупция



в министерства, ведомства и държавни фирми, изнесе израелският държавен контрольор Елиезер Голдберг, цитиран от в." Йедиот Ахронот". Голдберг обвинил земеделския министър Израел Кац, че е контролирал неправомерното възлагане на поръчки на членове от неговата партия Ликуд.



Триполи екстрадира в Египет



Мохамед Юсри Ясин, брат на египтянина Ихаб Юсри, който загина миналия месец при самоубийствен атентат в Кайро, предаде АП. Брат му Мохамед бе единственият от 11-те членове на терористичната група, останал на свобода. Той успя да избяга в Либия, но беше арестуван от местните власти по информация от египетското разузнаване и екстрадиран в Кайро.



17 души загинаха в Колумбия,



30 са били ранени, а седем се смятат за изчезнали при проливните дъждове, предаде АФП. Близо 41 500 души са пострадали от пороите. Най-много поражения са нанесени в крайбрежните и планинските райони на страната, където дъждовете са предизвикали наводнения и земни свличания.
351
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД