:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 265
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Облъчване

Нарисувай ми становище

Тримата глупаци са по-убедителни и от най-позитивната позиция.
"...ама не бива да оставяме и да чакаме, че телевизиите ще възпитават децата ни. Затова дори не към тях... по-скоро до родителите, до възрастните вкъщи... Когато видят кръгчетата (не се препоръчва за зрители на възраст до 12, 14, 16... - б. р.), да кажат: ела тук бе, баби, или дядо, не е за тебе, чедо, ела, сега ще си четем книжка, ще слушаме нещо друго или ще минем на друга програма."
Райчо Райков от СЕМ пред НТВ

Това становище г-н Райчо Райков изложи в контекста на дискурс, посветен на Онова становище, целящо да убеди медиите в предимствата на автоцензурата и вътрешната дисциплина. Но методите на г-на са безнадеждно остарели - привеждаме европейски контрапример.
За да убеди гражданите колко е важно да се държат юздите на инфлацията, за да остане тя в приемливи граници, Европейската централна банка стартира образователна анимационна серийка със специалното участие на Анна и Алекс - рисувани герои, любещи финансовата дисциплина и ценовата стабилност - пише "Файненшъл таймс".
Проектът е насочен към учениците от еврозоната и се осъществява с координацията на централните банки във всички столици на страните-членки. Еврочедата Анна и Алекс ще внушават на подрастващите рязко отрицателно отношение към финансовата разпуснатост и безпределна привързаност към строгия паричен порядък. Те са с грейнали очи, от спортен тип, излъчващи категорично позитивна аура.
Кампанията е част от усилията на банката да убеди гражданите на 12-те страни-членки в предимствата на общата монетарна политика и запазването на инфлацията и дефлацията в разумни контролирани граници.
Настояваме и се надяваме не само Съветът за електронни медии, а всички държавни и граждански институции у нас да влязат в крак и тик-так с европейския дневен ред. Силата на убеждението не е в становищата, постановленията, решенията и докладите за приоритетите. Умовете и сърцата на баби, дядовци и чеда днес се печелят с клипчета, анимации, пърформанси... такива работи. Шаренко да бъде и по-инфантилничко, пък внушението си идва само. Спомнете си кога ентусиазмът на населението за промени бе най-могъщ - когато Синьото лъвче на СДС направи прощъпалник по площадите, а от страниците на "Дума" агитираха трипръстите геройчета Катето и Начко...
983
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД