:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Почнахме ги

"Глобите - според джоба", зарадва вчера ошмулкания народ в. "Труд". Популярното издание забелязало в новия Наказателен кодекс, че при нарушения всеки ще бъде глобяван според доходите му. Друго си е властта да бъде народна - почваме ги богатите! Който иска да се възползва от привилегията, много важно е да поддържа нисък стандарт. За целта - никакво вдигане на заплатите на учителите!

Трудни избори за празниците се очертават пред богатите, забеляза и "Стандарт". "740 лева ще струват 100 грама трюфели на коледните щандове", ехидничи вестникът. За онези, които не са и чували що е трюфел, изданието предлага да "Редуват омари с пържоли".

Ако някой се чуди как се пестят пари за такива деликатеси при цена 10 лв. за кило свинско, "Новинар" разкрива далаверата: "Рекордно евтин хероин: 1 лев дозата". Граби, народе, и пести за мръвки!

Добре, че властта ни е триглава коалиция, та може да мисли за всичко. "Кабинетът оправя и проститутките", триумфира "Монитор", който бди никой да не бъде забравен по празниците. "Дневник" пък дава твърди числа за възхода на жизненото равнище: "Продажбите на нови автомобили надминаха 30 хиляди броя". Как да им завидиш на първенците, че са си поръчали 15 нови мерцедеса, след като и част от народа не пада по-долу?

Само "24 часа" опитва да вгорчи празничното настроение. "ЕС имал списък на главните ни бандити", пише пожълтялото от злост към успелите българи издание. И какво ще им стори Европата? Повечето от тях се водят инвалиди, личи от стикерите по лимузините им по "Витошка". Да речеш да ги глобиш за неправилно паркиране - йок, законът е на тяхна страна като социално слаби. Всеки неправилно пресичащ пешеходец може да се окаже по-богат и да отнесе по-солена глоба дори от бос на трибуквена групировка. Близкият до властта в. "Дума" дава и доказателство за социално преструванство: "1/5 от бедните не са си взели дървата и въглищата". Да не реват, че са бедни, а да целуват ръка!
1
991
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
13 Декември 2005 14:11
Днес - свежо
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД