:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,873,689
Активни 182
Страници 24,323
За един ден 1,302,066

 
Веселие завладя депутатите след последното заседание на 39-ото народно събрание. Мнозина удариха ритуално председателския звънец: едни - за последно, други - с тайното желание да упражнят тази привилегия и в следващия парламент. Още - в "България"
591
681
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
591
 Видими 
21 Май 2005 00:26
Поне закриването си да бяха почели с присъствие повече депутати.
Да се надяваме, че информацията за качеството на тяхната работа в парламента е стигнала навреме до тези, които ще гласуват за тях на изборите
21 Май 2005 00:28
Това са Депутати?? Булгарският прламент е пълен с ОТРЕПКИ!
21 Май 2005 00:36
Сум сугласен с Присмехулнико. Гражданино – що се хабиш да гласуваш за ОТРЕПКИТЕ? - окопай си лозето..
21 Май 2005 01:14
Плачи, дете!
Баща ти е невинен!
21 Май 2005 01:58
Изглеждат щастливи. Интересно, дали натискането на звънеца в парламента може да замени Халоперидол.
21 Май 2005 02:08
ami kak niama da sa radostni, sled kato uspiaha da urediat bratov4edite si do deveto koliano s nai hubavite par4eta ot banicata nare4ena PRIVATIZACIA.a puk nie neka da bluskame kato idioti za par4e hliab.ai siktir i smotanata i durjava
21 Май 2005 02:31
"АТАКА!"
"АТАКА!"
"АТАКА!"

..................
"Ако пред теб имаш два Пътя, а знаеш, че ако тръгнеш по единия, със 100% сигурност ще ЗАГУБИШ- тръгни по ДРУГИЯ !!!"...

Редактирано от - paragraph39 на 21/5/2005 г/ 02:32:29

21 Май 2005 02:37
Параграфски, ти да не би да откриваш кандармъ-кьоше в "Сега"?
Значи ко - Сидеров в парламента? Не че няма и други луди там, ама...
Не казваш ако и по двата пътя губиш на 100 процента, какво правиш - седиш на едно место и си грапиш кайсийкте ли?
21 Май 2005 03:14
Iezuit,
кво му е на Сидеров ? Кво имаш срещу него ?
А че "АТАКА" този път ще обере протестния вот и ще влезе в парламента е повече от сигурно.
Който не харесва "Атака", да е направил друга немафиотска партия...
21 Май 2005 03:31
Оле-ле, единственият ми аргумент против е, че Сидеров е психически нестабилен, да го кажем меко. Човек, който вижда във всичко дългата ръка на евреите... Мерси.
За "Атаката" грешиш. Няма да влязат в парламента. На бас по каса бира (туй ми е ставката на мен ) . Вече вися с една за Костича, че няма да превари доганеску - с Каруцаря се фанахме.
Просто само протестен вот в момента не стига. Трябва и лидер, и малко холивудска приказка + магията от непознатото. Симеончо извади късмет, че ги беше събрал и трите, Сидеров доникъде не го докарва...
Една партия, която умело играе с патриотичния вот, без да може да бъде обвинена във фашизъм или национализъм, съставена от относително нови в политиката (но познати) лица, с много добър ПР и доста пари - да, такава партия може дори да се намеси и в борбата на НДСВ и БСП. Ама не се вижда засега.
21 Май 2005 03:34
...или ти питаш "какво имаш срещу него" като в оня стар виц, да ти отговоря - "напалм и танкове"?
21 Май 2005 04:15
Iezuit,
Сидеров си е много психически стабилен, съвсен нормален и интелигентен. Той много добре знае какво прави.
Това че това или онова му виждане не ни харесва, или го считаме за недостатъчно обосновано, не ни дава правото да му лепим личностни етикети.
*
Сергията вече е наредена. Този сезон пазара предлага 22 артикула. От вкиснали червени и сини домати с познат вкус, през буркани с ланшна царска туршия до развалени карпузи, консерви с изтекъл срок, тикви и екзотични плодове. Можеше на сергията да има и друго, но няма.
*
Всеки е принуден да ограничи избора си до изложените стоки и чрез покупката си да определи своето послание.
Харесва ли му това което днес е България или иска ново начало - рестарт на системата.
Ако му харесва ще си даде парите на продавачите на домати, патладжани и туршия. Ако иска ново начало, то изборът е ограничен между консерви с изтекъл срок, тикви и екзотични плодове.
При такива опции за избор, екзотичните плодове са единствените свежи неща, макар и с нагарчащ вкус.
21 Май 2005 04:24
Iezuit,
и приемам облога за касата бира. "АТАКА" ще е в парламента.
Дори можеш да ме присъединиш с каса бира и към баса ти с каруцаря. Костов ще е втората политическа сила в парламентта.
*
А че НДСВ е някакъв електорален фактор? Смехории. Напомпано с много пари медийно балонче, което ще гръмне на 25 юни.
Ако въобще НДСВ успее да премине бариерата ще има не повече от 12 депутати - единствено водачите на листите в големите райони.
21 Май 2005 04:40
За Сидеров не знам, ама тия дето са му повервали требва да са или големи риби или напълно безнадеждни неудачници. Щел да конфискува, да национализира, да изтегля, банките и предприятията само за българи, референдуми до дупка, цените според доходите, заплатите 'средноевропейски'
21 Май 2005 04:48
Д-р Косев,
при Сидеров има, както добри, така и неприемливо крайни неща, но едно е сигурно от фактическа гледна точка - присъствието му в парламента ще създаде доста неудобства на мафията и ще я принуди да не се чувства пълен господар на България.
21 Май 2005 05:02
ОК, оле-ле, прав си за Сидеров - това си е мое лично впечатление и не би трябвало да му лепя етикета току-така. Но - така мисля, така съм го писал.

За бирата - нямаш проблем за "атаката". Твърдо ловя бас, че е вън - 2-3 процента мах, пряко сили. Пак лично мнение де...
За Костов - баса ни с каруцаря беше, че Костов няма да е пред Доган. Да те включа и теб, щом си казал. Ама понеже сам си го поиска - нека да е за Костов - втора политическа сила (както ти твърдиш), става ли. Малък хендикап.
Хич не долюбвам НДСВ, обаче с властовите ресурси, които имат, масовата пропаганда, скоро подписаното споразумение за ЕС, развързаната торба с обещания и благини преди изборите - те ще са вторите след БСП. А да видим кой е по-голяма врачка.
21 Май 2005 05:21
Iezuit,
Става - ДСБ втората политическа сила в парламента.
*
А НДСВ се опитва да прилага трикове и яко да се ръси, но такава партия просто няма.
Тя умишлено не бе създадена (за да не пречи на далаверата на режисьорите с дори минимален обществен контрол от членска маса). Сега вече е късно.
Освен това и БСП и Костов (СДС) и ДПС, дори ССД имат огромна маса от лично (биографично) свързани с тях благодарни им лица.
При НДСВ това число (включително с чешмичките) я има 1000 човека, я няма. Същевремено излъганите и разочаровани са милиони.
НДСВ не е нищо повече от политическо лоби на няколко човека, без реална електорална тежест.
21 Май 2005 07:12
Какъв купон! Майка плаче, гранфон свири.
21 Май 2005 07:20
детска градина или зоопарк?
21 Май 2005 08:52
По-добре СИДЕРОВ, отколкото ПАСИдеров.
Хубаво е в новия парламнт да има поне една парламентарна група, която да представя и противоположната гледна точка. Все от някъде трябва да се започне за да се нормализира държавата. Това "единомислие" и "единодействие" на парламентарно представенте сили по съдбовни за България въпроси, като американските бази и продажбата на земя на чужденци или спотайването им по крупните приватизационни афери, вместо да призоват симпатизантите си към масови протести показва, че вкисването (мисля че се наричаше млечно кисела ферментация) на туршийте от реколта 2001 г. е тотално. В парламента трябва да влязат и хора, които сега поради нормалното си мнение някои наричат "ненормални". Стела Банкова била откачена, а Тошо Пейков - нормален! Егати държавата!
21 Май 2005 08:56
детска градина с звънче от пред
21 Май 2005 09:04
Всеки политик точно като Исус Христос посочва че идва "не да Му бъде слугувано, а да служи..." на народа.
Това го превръща в земен Бог около който трябва да се съберем да изразим нашата любов , отдавайки Му нашето преклонение и разбира се да приемем неговото благословение и вдъхновение.
Всяко наше събиране в тълпа се провъзгласява като специален акт на духовно обогатяване и разбира се превъзходство. Тарикатите знаят, че това е начинът да се обогатяват- днес и сега.
Криминализираното приятелство по интереси създава дълготрайни връзки между членовете на партийната секта а самата партия е храма на тази кланова обвързаност.
Силата на келепира е спойката между ЧЛЕНОВЕТЕ И ОРГАНИТЕ на така примитивно организираното стадо около партийният пастир –кръстника на идеята и идеологията за пълненето на търбуха и дисагите.
Тази животинска и нагонова Библията е генератора на вярата .
В нея се вярва защото е пътя и истина за докопването до кокала и до разпределението на пържолите.
Кучешката вяра преоткрива вечните истини за авантата и далаверата.
Безупречна схема. Обора е готов.Овцете са натикани в него.Пастира повежда стадото на паша-за да се опоскат канадските ливади.Е понякога някоя много блееща я превръщат в курбан.Но нали и копоите и прислужниците трябва да се хранят.

А колко по различно щеше да бъде и ако всичко това накрая завършваше вместо с разливане на шампанско с разпятие на кръста.
Какво шампанско щеше да лее народа.
21 Май 2005 09:07
Следя тук интересната макар и безплодна по мое мнение дискусия.Дори и Сидеров да вкара 3-4 човека в парламента какво от това??Ще получат някаква трибуна за словоизлияния, трибуна която по авторитет и масоводостъпност стои много по-ниско от телевизия "Скат" където Сидеров води своята рубрика.Имам предвид че вече никой не се интересува от това какво става в парламента освен ако не се сбият например а и тогава хората повече ще се интересуват кой кого е бил а не за какво са се били.Политическата мафия е на път окончателно да се обедини защото никоя част от нея не може да вземе пълно мнозинство т.е. да цуца сама.До това са стигнали и в америка където Лучиано създава организираната престъпност т.е. не е необходимо мафиотите да се трепят помежду си а да си разпределят зоните.Пари има за всички.Е по-малко но пък по здравословно.
21 Май 2005 09:46
Кат гледам пикчера!? в червената кочина баия дърти нерези се угояват там, краино време е да минат през "родопа".
21 Май 2005 10:34
Е6, ми вземи прочети конституцията, минималната парламентарна група е 10 човека = 4% от 240 парчета депутати.

Всеки съзнателен човек би гласувал за "Движение Напред България".
Номер 2 в бюлетината.
Да разсеем червено-синята мъгла!
21 Май 2005 10:35
"Атака" е Front national по български. Само не знам дали Сидеров има Таланта на Le Pen. А и ксенофобията няма толкова солидна база (друго си е 1 млн магребинци)
21 Май 2005 11:11
mooner ти пък прочети мен.Не съм казал че Сидеров чак ще прави група а че може да вкара 3-4 човека в парламента.И като сте толкова въодушевени кажете какво предлага Сидеров щото не мисля да чета предизборната програма на всички.Имам си и друга работа.
21 Май 2005 11:17
Магребиния е намерила място в сърцето и душата на доста форумци .
Подобно на досадни въшки и те се мъчат да се скатаят във във вечния мрак на социалните потури.И понеже там им е топло и има условия за рахатлък се чудят какъв паразитен интелект да демонстрират-като по въшкарски преобръщат нещата.
Междувременно и в Магребиния е избрана прогресивната държавна форма на демокрацията. И там към правителствените дела се устремява рояк от политици като котило от слепи прасенца към цицките на свинемайката. Тъй като често се сменят, те допринасят по тоя начин освен за собственото си и за всеобщото благоденствие.
Подобно е положението и с конституцията и законите, които почиват на древни традиции. Те, от своя страна, се опират на два стълба, на които се крепят нравите и обичаите от дълбока древност до днес, а именно: на безметежността на душата и на бакшиша.
Бакшишът обаче е просто рушвет, или, ако предпочитате - подкуп или плà тата на Юда. Но същевременно той е смазка за машинарията на живота, ключ към сърцето на ближния и към небесните двери също така.
Та уважаеми Dominus къде е Front national по български.Въшката в кои потури се намира.
Там ли е къде я посочваш.

Редактирано от - хунвейбин на 21/5/2005 г/ 11:30:14

21 Май 2005 12:24
Здравеите :-)
(от неколко дни не се бях качвал на "горната земя" :-)
...
А, така...а, така.. така си требе.. бои по звънецо... бзззз...
..Гледах снимката и се сетих за детството. Тогава, имаше една такава игра:
Събирахме се лапетията от махлата на прашния двор и един от назе се обръщаше с гръб към другите. Някои от другите му зашиваше яката един зад врато, дърпаше се бързо наназаде и всички се праехме на невинни и викахме: "Бзззз". А тоя с червенио врат требваше да познае кои го е бъзззнал. Ако познаеше кои го е бъзнал, тои идваше при нас, а познатия заставаше с гръб към нас и така се забавлявахме до тъмно. Играта се наричаше "Бъз".

21 Май 2005 12:51
Да върнем България на българите!
Национален съюз АТАКА - Волен Сидеров



-България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.
- Данъците и доходите в България трябва да бъдат съобразени с възможностите и нуждите на българското население, а не с изискванията на МВФ и Световната Банка.
-Здравето, социалната сигурност, образованието, духовният и материалният просперитет на българската нация са приоритет номер едно за държавната власт. Те стоят над влизането в политически, военни или други международни съюзи.
-Приватизационните сделки подлежат на ревизия.
- Генерален прочит на бюджетната схема и преразпределението на бюджета в полза на българските граждани, а не на управленската върхушка. Съкращаване на администрацията.
-Програма за преодоляване на демографския срив сред българите.
-Референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията.
-Провеждане на операция „Чисти ръце”. Разследване на криминално забогателите и всички сделки с участие на политици, както и сделките по външния дълг.
-Конфискуване на незаконно придобитото имущество и създаване на фонд за безплатно медицинско обслужване с конфискуваното. Правна формула на понятието “национално предателство”. Съд за национални предатели.
21 Май 2005 13:10
Същинска прогимназия! Край на учебната година. На 17.6 ще раздават свидетелствата. Който е слушкал Директора и Класния, може да продъжи ... нататък. Всички са щастливи и доволни от себе си. Защото са там за ... себе си. А би трябвало ние да сме доволни от тях. Ех... мечти!
21 Май 2005 13:18
Човек без дефект нема.
Аз лично предпочитам леко параноик отколкото много крадлив.
А ти?
21 Май 2005 13:21
Дано народа да има повод за веселие и след изборите. Опасноста от червено комунистическо правителство е голяма, но вярвам, че имаме сили да обърнем вота. Не трябва да допускаме това да стане факт, защото тогава Европа ще ни обърне гръб, тъй като комунистите вече многократно заявиха негативизма си към Обединена Европа. БСП не желае да станем пълноправен член на Евросъюза, което е достатъчна причина да НЕ гласуваме за тях, а и вярвам, че никой не иска да станем свидетели на Виденов ІІ - Станишев Руснака.
Долу БСП
21 Май 2005 13:25
ZAVINAGI CSKAR,
"АТАКА" е КОАЛИЦИЯ! А НЕ е "Ледерска Партия" от вида на НДСВ/на "Царя"/ или ДСБ/на Ив.Костов/, или ДПС /на Ахмед Доган/ !!! В Коалиция "Атака" влизат и други формации и личности, а Колиционното им Споразумение съдаржа много ДЕМОКПАТИЧНИ ГАРАНЦИИ, че Коалицията НЯМА да е "Лична Собственост" на който и да е от лидерите на партиите и организациите в Коалицията!
Така че, "Атака" НЕ е само Волен Сидеров и НЕ само от Волен Сидеров зависи какво ще може да сътвори Коалиция "Атака"- за разлика от цитираните по-горе Лидерски Партии!!! В "Атака" виждам много други СТОЙНОСТНИ българи! А и Принципите и Програмата, които "Атака" обяви, си СТРУВАТ!!!
21 Май 2005 13:27
ja jaVIII,
ти изглежда си залепнал назад във времето като ония филми, де човек проспи десетилетия и току се весне 2000 г, криещ се в землянка от немците.
21 Май 2005 13:32
Депресирана кокошка се самоуби

21 Май 2005 13:34
Депресирана кокошка се самоуби

http://dnes.bg/article.php?id=7352
21 Май 2005 13:54
Уникалното е, че български медии май вече не останаха. Само се списват на български и то не винаги добър.
21 Май 2005 14:00
В основаването на коалицията "Атака" участват Огнян Сапарев и Петър Берон. Всичко нататък е ясно.
+
Ако искате да научите нова хипотеза - коя азбука всъщност са създали преди 1150 години Кирил и Методий и за кой народ, прочетете статията във вестник "24 часа" от 24 май.
21 Май 2005 14:00
Това за кокошката показва, че има и по-луди от нас
21 Май 2005 14:06
Stranger, това е единственото училище за разбойници в Европа. Тия тиквиизкласиха – задава се нояиот випуск.
21 Май 2005 14:28
Абе Сидеров добре, ама другите "АТАКУВАЩИ" нещо не се видят
21 Май 2005 14:35
Архимане, ти освен от Кастанеда и Блаватска, очевидно отбираш и от политика.
21 Май 2005 15:05
Вестник "Нова Зора" вече има нов адрес: http://www.novazora.net! Политически кръг "Зора" е съучредител на НО "АТАКА".
21 Май 2005 15:08
До 12 май 2005 г.
17904 българи
положиха подписите си
в подкрепа на коалиция "Атака"

Нови организации, подкрепящи "Атака":

* Независим национален съюз на офицерите в България
* Национално движение "Бойна дружба"
* Движение "Единство"
* Казанлъшко опълчение
* Независим съюз на пенсионерите
* Независим съюз на бесарабските българи
* Независимо сдружение "Родолюбиви врачани"
* Клуб "Гласувай" - Свиленград
* "Сдружението прави силата" - Бургас

Коалиция "Атака" е регистрирана за изборите на 25 юни с решение N 80/11.05.05 на Централната избирателна комисия
21 Май 2005 15:12
Кайли,
цитираш избирателно. Това, което на мен ми хареса в програмата на "Атака" не го видях цитирано :
"Премахване на всички административни и законодателни пречки пред предприемачите. Без лицензионни режими. Политика на активно и поносимо за всеки предприемач кредитиране.

А ето и пълния текст Натиснете тук
21 Май 2005 15:19
Цитирам причините.
Ти си падаш по следствията. И ги издигаш в ранг на главна пропаганда.
А точно премахването на всички лицензионни режими е реално неосъществимо, аз съм реалист, ти си ентусиаст.
Не желая повече да споря с теб по тоя точно въпрос, спести ми спора, ако обичаш.
21 Май 2005 15:27
АТАКА е стратегия. Освен тези парламентарни избори, АТАКА има за цел да положи основа на народно движение, което да стане незаобиколим фактор в политиката на България.
Движението се опира не на изтърканите и компрометирани политикани, а на интелигентни, предприемчиви и граждански будни българи-патриоти, които не искат децата им да бягат при първа възможност от родината си. Хора на интелектуалния и физически труд, на съзиданието, хора на бизнеса, хора, доказали се в своите професии.
21 Май 2005 15:29
Кви причини, кви следствия те блъскат. Говорим за програмни цели.
21 Май 2005 15:33
Баси инициативния комитет ! Тия ли са преуспелите и инициативни българи дето ще спасяват родината
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД