:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за понеделник

ДРАМА

Едно пътуване до хоризонта

В новия български филм случайна среща събира младеж, току-що излязъл от казармата и момче, избягало от дом за сираци. Двама души търсят, всеки по свой начин, човешка топлина и обич.

Режисьор е Антон Радославов. В ролите са Валери Йорданов, Жанет Иванова, Юлиян Василев, Ириней Константинов и др. България, 2005 г.

КАНАЛ 1, 22.45

ТРИЛЪР

Инстинкт за убиване

Филмът е създаден по романа на Лиза Гарднър "Перфектният съпруг". Детектив Джеймс Бекет става сериен убиец, при това жертвите му умират по много мъчителен начин. Но полицията не може да го залови заради неговата находчивост и опит. Бекет успява да натопи друг за убийствата, използвайки улики от местопрестъпленията. Съпругата му Тес е в опасност, но само тя решава да го спре...

Режисьор е Густаво Граф-Марино. В ролите са Марк Дакаскос, Мелиса Крайдър, Тим Абел, Джеймс Грийн Джил Джейкобсън и др. САЩ.

КАНАЛ 1, 23.15

КОМЕДИЯ, ПРЕМИЕРА

Календарни момичета

Когато съпругът на Ани Кларк умира от левкемия, нейната най-добра приятелка Крис Харпър й предлага чудат начин да съберат пари за болницата, в която са се грижили за него. Защо да не създадат календар, за който те двете и други техни приятелки да се снимат в ежедневните си дейности - правене на сладко, грижи за цветята, плетене. Само че, за да бъде по-интересно, защо да не бъдат голи на снимките...

Режисьор е Найджъл Коул. Участват Хелън Мирън, Джули Уолтърс, Джон Олдъртън, Линда Басет, Анет Кросби, Филип Гленистър, Сиаран Хайндс, Силия Имри, Джералдин Джеймс, Пенелъпи Уилтън, Джордж Костигън и др. Великобритания, 2003 г.

HBO, 20.00

ДРАМА

Обикновени хора

Сюжетът се върти около квартален ресторант в Бруклин на име "Раскинс" - собственост на евреи, но с афро-американска клиентела. След години вярна служба, собственикът Айра решава да продаде заведението на корпорация като част от урбанистичното обновяване на града...

Режисьор е Джим Маккей. Участват Джордан Гелбър, Бриджит Баркан, Стивън Маккинли Хендерсън и др. САЩ, 2004 г.

HBO, 21.50

ЕКШЪН, ПРЕМИЕРА

Срутването

Авария в минна галерия става причина за голямо срутване. Застражен е животът на четирима работници, между които баща и син. Започва жестока борба за оцеляване. Ръководителят на обекта ще мобилизира целите си знания, интелигентност и комбинативност, за да се пребори с времето и да спаси работниците си от смъртната опасност.

Режисьор е Рекс Пиано. Участват Мими Роджърс, Тед Шейкълфорд, Пол Гитинс и др. Нова Зеландия, 2003 г.

ДИЕМА+, 22.20

ЕКШЪН

Савате

През 1865 г. млад френски офицер заминава за Америка, за да търси убиеца на своя най-добър приятел. Неволно той се озовава в епицентъра на конфликт между бедни селянини и богати земевладелеци. Шарлемонт решава да помогне на фермерите да запазят земята си като им покаже някои умения от френското бойно изкуство "Savate".

Режисьор е Айзък Флорентайн. Участват Оливие Грюне, Джеймс Бролин и др. САЩ, 1994 г.

ДИЕМА 2, 23.00
1334
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД