:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 520
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изгоненият Минчо Христов ще съди Сидеров

Изгоненият от ПГ на "Атака" Минчо Христов ще съди Волен Сидеров за клевета, ако намери правни основания за това. Причина са изказванията на Сидеров за близостта между Владимир Кузов и Христов. "Още миналия петък бях помолен да напусна ПГ", обясни Христов. Според него основната причина е несъгласието му с авторитарния правилник на групата и настояването му Сидеров да спази обещанието си да дари парите от държавната субсидия на "Атака" на раково болните. Христов не напуснал доброволно, защото искал да чуе мотивите срещу него.

"Атака" се превърна в крайно дясна партия и не отговаря на възгледите ми", допълни той. Засега Христов няма да се присъедини към нова ПГ. Изпъдените от "Атака" и ОДС вече са общо 9, за съставяне на нова група са необходими 10 депутати.
18
2376
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
18
 Видими 
04 Февруари 2006 00:19
Редакцията, наистина сте големи сладури
Да сте живи и здрави да множите симпатизантите на Атака!
Едно голямо Благодаря! от кака ви Костадинка
п.с. След следващите парламентарни избори ще има награди за "най-голям" принос - мисля нямате конкуренция
04 Февруари 2006 00:57
НЕсъгласие с вече приет по демократичен начин/ с гласуване и Мнозинство/ Правилник на ПГ е едно СЕРИОЗНО основание за всеки сериозен депутат да напусне ДОБРОВОЛНО своята ПГ!!! Така правят по Белия Свят!!!
В.Сидеров НЕ е казвал, че при всяко положение ще дари за лекарства на онкоболни държавната субсидия за Партия "Атака"! Казал е, че ще постъпи така с тези пари в случай , че МУ БЪДЕ НАЛОЖЕНО да даде тези пари на четирите основатели на вече НЕсъществуващата Коалиция "Атака" !!!
Държавната субсидия е ЦЕЛЕВА и НЕ може да бъде изразходвана за цели /като Дарение, напимер/, които НЕ са посочени в Закона за политическите партии!!! КАЗАХ!
......................................... ......
ЗАКОН ЗА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ
В сила от 01.04.2005 г.
Обн. ДВ. бр.28 от 1 Април 2005 г., изм. доп. ДВ бр. 102/2005 г.
...
Чл. 21. Дейността на политическите партии се финансира от собствени приходи и от държавна субсидия
...
Чл. 25. (1) Държавната субсидия се отпуска ежегодно от централния бюджет за финансиране на политически партии или коалиции, които притежават законна регистрация и имат парламентарна група или достатъчен брой народни представители, за да образуват такава.
...
Чл. 29. Политическите партии разходват средствата си за подготовка и участие в избори, за осигуряване работата на партийните структури, за организационни разходи по провеждане на мероприятия и за други присъщи за дейността на партията разходи.
......................................... ......
Даряването другиго НЕ е "присъща" дейност на една партия!!! Ако една партия дари някому пари/те/ от държавната субсидия, които е получила, то дарението е нищожно и партията трябва да върне на държавата сума в размера на дарената! КАЗАХ!

Редактирано от - paragraph39 на 04/2/2006 г/ 01:01:47

04 Февруари 2006 04:02
Aко беше истински мъж Минчо Христов щеше да постъпи по мъжки и да се разбере по мъжки с Волен Сидеров!!!Но Минчо Христов си е долен педераст и постъпва по педераски начин и отива да търси адвокат изпуска пари пред Адвокат и навеждайки се със задните си части пита извинете тези пари не са ли ваши!!!И ако този Минчо Христов не е обратен по рождение!!!
04 Февруари 2006 11:09
в тоя вестник все по големи глупости пишат....а феновете на атака се множат...и така трябва да бъде..
сидеров го бил изгонил..ами ще го изгони..и аз да биах и аз щях да направя така.силна партия се става само със силен лидер.не може жсеки да се прави на велик...
не знам дали, както казва костадинка атака ще вземе 40%, но според мен ще са над 20. не сам гласувал от 15 год. но....вече ще отида...тази измислена даржавица трябва да се подреди...
04 Февруари 2006 11:29
Така е. Всичко, което казвате, ще стане. Слепите ще проходят, сакатите ще прогледнат, негласувалите 15 години ще прогласуват.
Написаното от философи и поети ще се сбъдне. На 40% минимум.
Само се успокойте, дишайте дълбоко и не забравяйте краката.
Да бъдат завити.
И ако е възможно - измити.
04 Февруари 2006 12:57
Йори, благодарим за доброто настроение!
04 Февруари 2006 13:00
Йори
04 Февруари 2006 14:03
Още да останат и десет човека, пак ще ги подкрепям.Щото така се прави!Като не си с партията-вън!
04 Февруари 2006 15:38
..a вие, мизерници, наблягайте на устната хигиена
04 Февруари 2006 16:59
До Костадинка Иванова много ти се иска да има избори ама ще чакаш до 2009
04 Февруари 2006 17:43
Параграфе,
Пита ли Пиздеров за Бояна филм?
Ако той не ти каже, звънни в американската амбасада, там знаят.
04 Февруари 2006 18:08
Сър, извинявай за нескромността, но ти не си ли от котилото на Михайлов-антитанкиста? Ако - да, моите съболезнования за Бояна.
04 Февруари 2006 18:54
Браун,
Не съм. Не мога да уважавам хора като Пиздеров, който вдигна голям шум за приватизацията на Бояна филм - че е престъпна , че е за малко пари, неща все верни. Направи подписка, събра 50 подписа, внесе я в парламента и когато отвъд океана се намесиха, най позорно я изтегли от деловодството, което в моите очи го превръща в най обикновен американски лакей.
И след това как да му вярвам че е антинатовец и патриот?
Най-обикновен прошляк. Неговите просташки изяви при погребението на тия две нещастни деца няма да измият позора от лицето му.
04 Февруари 2006 19:00
Съре, отговора на въпросите ти се съдържат н друг въпрос "А колко от проектозаконите на "Атака" стигнаха до пленарна зала?". Отговор - нито един.
04 Февруари 2006 19:06
И правилно. Тези хора са психопати, повечето от тях са ченгета, има и кредитни милионери, контролирани са отвъд океана и поради това опасни за обществото и трябва да бъдат държани под контрол.
Те са не по-малко опасни от червената олигархия.
05 Февруари 2006 03:30
След като сефтоса парламента с педофил, "Атака" е на път да го обзаведе и с луд, ако се вярва на изявленията на бившия депутат от групата на Волен Сидеров Станчо Тодоров.
В Шумен той обяви на всеослушание пред делегатите на областната конференция на съюз "Защита", че сред народните представители от "Атака" има човек с психически отклонения. За него съществували и документи, че е лекуван в лудница.
"Името на този човек ще бъде разкрито скоро, може би още през следващите дни и седмици", прогнозира Тодоров пред "Монитор". Той обаче категорично отказа да назове лудия.
За депутат с психически отклонения в "Атака" потвърди и независимият Петър Манолов, който също беше в редиците на Сидеров. "Всички в групата знаят за болестта му, но не е коректно аз да съобщавам това", каза пред "Монитор" той. Манолов все пак повдигна малко завесата и издаде, че лудият е депутат от Северна България.
Справка в парламентарния справочник показа, че четирима са депутатите в "Атака", избрани от тази част на страната. Това са Илиян Вълев от Шуменския избирателен район, Десислав Чуколов от Русенски, варненският избраник Борислав Ноев и Стела Банкова, която е избрана от Плевен.
И четиримата обаче отрекоха да имат психични заболявания. [/img]
05 Февруари 2006 04:34
Йори, отлично - дълбокосмислено! ~ ~
05 Февруари 2006 14:28
Да, Звездашчо, септември ще бъде май... ще бъде... Ха Ха
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД