:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мюсюлмански анклави заплашват Балканите

Етническото разделение в Европа е стигнало връхна точка, твърди американски експерт
Снимка: Ройтерс
Многочислени представители на мюсюлманската общност в Швейцария протестират в Берн по време на конфликта с карикатурите на пророка Мохамед миналия месец.
Напрежението между мюсюлмани и християни в Европа расте и е възможно в скоро време да се образуват мюсюлмански анклави, предаде "Дойче веле". Радиото цитира американския специалист по исляма Робърт Спенсър, шеф на неправителствената организация "Джихад уоч", която следи проявите на мюсюлмански екстремизъм и фундаментализъм по света. Според експерта напрежението между мюсюлмани и християни се засилва заради увеличаващото се население, което изповядва исляма. Най-застрашени са някои балкански страни като Албания, Босна и Херцеговина и Македония, където последователите на Корана са съответно 70, 60 и 30 процента от населението, отбелязва Спенсър. Той смята, че етническото разделение на Стария континент е нараснало почти до критична точка.

Според цитираните от американския експерт статистики големи групи компактно мюсюлманско население има в България, Франция и Русия. Във Франция мюсюлманите са 10 на сто от населението, в България - 12 на сто, а в Русия достига до 19 процента.

Най-тревожни обаче са тенденциите за обособяване на етнически чисти райони около големите градове в Европа. "Такива мюсюлмански обръчи опасват френската столица Париж", твърди анализаторът от организацията "Джихад уоч".

"Единственият изход от създалата се ситуация е конфликтното разкъсване на европейската територия на мюсюлмански и немюсюлмански анклави" смята Робърт Спенсър, но допълва, че тогава Европа ще бъде поставена в ситуацията на Израел и проблемите и с палестинската автономия.

В тв предаване външният министър на Албания Бесник Мустафай каза във вторник, че Тирана не може да гарантира запазването на границите, ако Косово бъде етнически разделено. Той обясни, че в такъв случай може да бъде променена не само границата между Албания и Косово, но и тази със съседна Македония.

По отношение на Косово Европейският парламент прие резолюция, в която се подчертава, че областта може да получи независимост от Сърбия само ако даде гаранции, че ще остане мултиетническо общество, където всички ще могат да живеят, работят и да се придвижват свободно. Резолюцията потвърждава стратегически документ за разширяването на ЕС, съобщи вчера "Вечерне новости". В един от текстовете на документа се казва, че окончателното решение за статута трябва да бъде съпроводено от много подробен списък на условията, които трябва да бъдат изпълнени, "за да не се дестабилизира регионът", писа вестникът.
35
3592
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
35
 Видими 
16 Март 2006 23:41
Връхната точка предстои. Създаването на мюсюлмански анклави в Европа става в резултат на явни и подмолни действия на САЩ. По поръчка на йодеите САЩ се опитват да превърнат света в съвременен разноезичен Вавилон, в който народите са изпокарани до кръв и взаимно си изсмукват силите за радост на йодеите.
17 Март 2006 00:07
Мюсюлмански анклави заплашват Балканите и СЪЮЗА нерушим.

Това от кога го разправям, още преди американците да основат Джихад Уоч ама кой те СЛУША

Разни Фичовци ми дрънкат за сърбомани и православие.
Сърбите са наши конкуренти, ама те са преградата която като се срине, ще настъпи нашият час.

Албано - Македонската Федерация със столица гр. Скопие я пиша бегала.
30 % мюсулмани - 70 % макета.
Мюсулманите с по поне 4 деца . ( 3х4 = 12 )
Макетата с по едно. ( 7 х 1 = 7 )
Значи след 1 поколение мюсулманите в Македония ще са поне 12 към 7 или около 65 %.

***
НЕ съм отчел важен факт - Мюсулманите в Скопско са По - МЛАДИ , а както знаем, старите хора НЕ раждат , раждат МЛАДИТЕ.

Преди седмица посетих голям хубав книжен мангащзин със сериозни книги.
Има 2 главни теми-
1 ) Нарастването на Мощта на Китай
2 ) Балканизацията ( Ислямизацията ) на Съюза


***
Като си спомня, че един форумец, се радваше на новите Мюсулмански министри в Скопие ,
не знам да се смея на акъла му или да плача.


***
Когато Боговете искат да накажат някого ( човек, страна , РАСА ? ) му отнемат МОЗЪКА.
17 Март 2006 00:25
Европа ще бъде поставена в ситуацията на Израел и проблемите и с палестинската автономия.

да не би да се има впредвид, че мосюлманите в Европа ще получат мощно финансиране от мосюлманите извън европа и ще заселят територията изтласквайки европейците в бежански лагери?..
Май-май нещо се е объркал...
17 Март 2006 00:28
балдъза, Душко
Тази история за мултинационална култура се оказва Лъжа и измама! Прокараха я САЩ и техните агенти в Европа - англичаните! Но ако не бъде спряно ислямизирането от държавите на Обединена Европа и Европейският парламент, много скоро ще ни изколят в старият континент, както турци не са ни клали! Справки - християнската общност в Ирак (преди войната около 5.5 милиона- сега 1.5 милиона)!
Пресен пример е Косово (от 240.000 християни - сега 30.000) и те оцеляват с помощта на войските от силите на НАТО!!!
17 Март 2006 00:34
BroodWar, чети хубаво! Хич не се е объркал!
А парички от петродоларите ще се намерят!
Много от арабите рефинансираха в строителни компании, жилища, ценни книжа и пр., а скоро в Англия ще отвори врати и първата Арабска международна банка(чакат лиценз)!
17 Март 2006 02:36
Моля?! Много sorry, СЕГА, ама ако не е от глупост (което не е съвсем за изключване) от толкова ли остра понужда ги драскулите подобни гъзолизици. Експерти по исляма, ако има (извън мюсюлманския свят), то те са в Европа. Американската експертиза в тая област видяхме докъде ги докара, макар че - още не сме видяли всичко.
До преди 11 септ Роберт Спенсер пише по въпросите на католицизма за разни религиозни периодики, след това изведнаж се пръква ислямолог, всъщност поръчков "експерт" в антиислямизма - подобно на железния "миротворец" Даниел Пайпс.
За нула време Спенсер произвежда два бестселъра , в които "доказва", че исляма и мюсюлманските държави са в заговор да унищожат западната цивилизация и изобщо всичко ценно. Както и седем монографии по тази проблематика за Фондацията за свободен конгрес (в отсъствие на ККК, по-дясно, кажи-речи, май няма), в която е спомагателен член. Пропускат да ни информират, че РС има още един, още по-бояк "неправителствен" сайт, Dhimmi Watch, където следи... терористическата дейност на исляма. Спенсър спокойно се вписва в идейната линия на Чарлз Джонсън, Пат Робинсън и Джери Фолуел... Редовен гост е на неща като FrontPage magazine, Right Wing News, FoxNews, The 700 Club...
И ето сега е спечелил благосклонното внимание на СЕГА - да не ни обявявате пък гастрол!
Любопитно, какво съвпадение - точно тая нощ някой бе хакнал за около час статията за Спенсър в Wikipedia-та и вместо нея бе оставил:
Robert Bruce Spencer fucks his momma and tries to desecrate Islam. That is why he owns a bastards degree in hating and is currently helping that Bitch Pat Robertson
17 Март 2006 03:38
Бат Вальо,
За Косово съвсем я оплеска - християните не са 30 000, а много повече. От сърбите са останали цредно ок. 100 000 (от 80 000 до 110 000: в Косовска Митровица и др. северни общини; в централно Косово и ок. Гниляне). Освен това ок. 10 % от косоварите са католици.
17 Март 2006 03:38
балдъза, Погледни в речника, нема дума "йодеи" . Сигурно имаш предвид "юдеи". Подготви се преди да пишеш.
След като Европа години наред финансираше палестинската цигания напук на евреите, нищо чудно евреите да им върнат жеста.
17 Март 2006 05:11

Проблема на западната цивилизация в последните 60 години идва от тоталното отрицание на човешката природа, залегнала в политическото устройство на западния свят. В основата на сегашното политическото устройство на запада стои демокрацията, признаването на индивидуалните права, феминизма, мултикултурализма, свободния избор. Всичко това отрича основата на човешката природа и представлява една задънена дарвинова улица("darwinian dark alley". Хората, както всички останли живи създания не съществуват заради себе си, не живеят заради самият живот, а за да разпространият генотипа си.
Тъй като генотипа на хората от едно племе/народ/нация е подобен и се върти с различни отклонения около една средна норма идва и преимуществото от взаимна защита, защото хората с подобен генотип сражавайки се рамо до рамо защитават общия си генотип. Така социалната струкура, която всяка нация приема може да се разглежда като несъзнателна репродуктивна стратегия с цел запазване и разпространение на обуславящия я генотип.
Както споменах в началото основната идея на човешкото съществуване е възможно най-голямо възпроиводство на генотипа. Западната цивилизация в сегашния си вид застава точно на пътя на подобно поведение. С даване на равни права на жените, толериране на безбрачието, космополитизма, хомосексуалността и най-вече стигматизацията на патриархалното семейство и ценности, запада си осигурява ниска раждаемост. Много лесно може да се проследи връзката между упадака на патриархалните ценности, премахването на фактическото безправие на жената , феминизация на общесвото със спад в раждаемостта и експанзионизма на запада. За предаването на генотипа природата се е погрижила нещата, които са помагали на нашите предци да оцелеят и да се размножат в миналото да са ни приятни. Затова секса носи огромно удоволсвие, захарта е сладка и прочие. В това отношение западната цивилизация максимизира удоволстието, а не крайният резултат. Хората в Европа и Америка имат много сексуални контакти и партньори, но резултата не са много деца за разлика от мюсюлманите, където жената е практиески безправна, а семействата са големи. По този начин социалната структура избрана от западните общества е особено самоубийствена. От една страна мюсюлманите имат повече деца от коренното население на съответните страни, които допълнително подпомагат това население чрез социални помощи. Емиграцията от арабския свят към западна европа освобаждава лебенсраум в арабските страни и на мястото на заминалите се появяват нови мисюлмани и така общия брой на арабите нараства. Докато в демократичните западни страни мисюлманите граждани имат същите права като коренното население заради демократичната система и постепенно изместват коренното население от държавните постове, докато в един момент осъмват в една ислямистка държава с преобладаващо мисюлманско население. Този процес е изключително изразен в Македония и се случи в Косово, където Албанците спечелиха войната в леглата. Този процес ще се повтори в България с циганите, а в Европа с арабите. Във Франция около една трета от новородените са от потомство на имигранти, във Великобритания процента е подобен, а към това се прибавя и около 30% от новородените на острова са с един родител, в България се тиражират цифри, според които над 60% от новородените не са с български произход. Така постепенно равните права на жените и възможността те да работят на равно с мъжете осигурява изчезването в дългосрочен план на западния генотип, а него си отива и социалната структура, която е създал. Е в Америка земята ще наследят латиносите, негрите и религиозните фундаменталисти. Амнийците например ми идват на ум. Изгеждаха ми като най щастливите хора, които срещнах в цяла Америка.
17 Март 2006 05:21
The Return of Patriarchy

By Phillip Longman
March/April 2006

Across the globe, people are choosing to have fewer children or none at all. Governments are desperate to halt the trend, but their influence seems to stop at the bedroom door. Are some societies destined to become extinct? Hardly. It’s more likely that conservatives will inherit the Earth. Like it or not, a growing proportion of the next generation will be born into families who believe that father knows best.



“If we could survive without a wife, citizens of Rome, all of us would do without that nuisance.” So proclaimed the Roman general, statesman, and censor Quintus Caecilius Metellus Macedonicus, in 131 B.C. Still, he went on to plead, falling birthrates required that Roman men fulfill their duty to reproduce, no matter how irritating Roman women might have become. “Since nature has so decreed that we cannot manage comfortably with them, nor live in any way without them, we must plan for our lasting preservation rather than for our temporary pleasure.”

*****

Натиснете тук, за да се запознаете с Правилата на форума

Редактирано от - bot на 17/3/2006 г/ 10:36:40

17 Март 2006 05:31
Е започнахте да ревете. Късно е вече. Учете ислама и слагайте фесовете и налъмите. Курана е задължителен....
17 Март 2006 06:38
СНН. Водеща новина -03.17.2016

Върховния имам на Парижкия Султанат обяви, че прекъсва религиозни отношения с Дервиша на Лондон и издаде фетва, порицаваща Великия Везир на Обединения Мюсюлмански Халифат на Англия и Северна Ирландия. Повод за крайната мярка, подкрепена от Италианско-Либийската Джамахирия, е неразбирателство по религиозни въпроси, касаещи светоста на осмия син на третия имам Али.
17 Март 2006 09:07
Проблемът е, че европейската култура е толерантна към другите, докато ислямът не е. Там все аллах им казва какво да правят и това превръща тълпите в опасно оръжие. А дойде ли шериата, мозъкът се промива отвсякъде. Голяма чума е ислямът, лошото е, че няма как да се изкорени по мирен път.
17 Март 2006 10:01
Тези от САЩ и ЕС що не искат консултански за трудните, изчерпателни и много полезни за нас съвети. На всичкото отгоре Виликите сили балканизираха Балканите и са виновни за оставянето на терористичните мюсулмански енклави на Балканите.
Мозъчният им тръс започнал на краставичари краставици да продава.
17 Март 2006 10:06
*****

Редактирано от - bot на 17/3/2006 г/ 10:37:18

17 Март 2006 10:13
Абе може да кажат, че съм тъп, но тва е работа на хамериканците, те са планирани още по бай Тошово време!
17 Март 2006 10:33
Самата снимка горе е доста красноречива: щом и в Швейцария, с нейната рестриктивна имиграционна политика, може да се напълни цял площад с мусулмани, които най-спокойно си правят религиозните церемонии - какво повече да говорим...
17 Март 2006 11:35
Абе нека да не обобщаваме в огромен мащаб колко бил нетолерантен исляма, при положение, че в няколко ислямски страни християните нямат проблеми с останалат част от своите сънародници мюсюлмани. Има различни държави и различен тип отношения между двете основни религиозни групи. Може вторите да не одобряват напълно християнските ценности (каквито вече май няма и които в същността си доста са се доближавали до мюсюлманските, спомнете си морала на истинския християнин - живеещ без разврат и връзи преди брака, отдаден и на другите, не само на себе си, спазващ постите, посещаващ религиозния храм, отправящ молитви към Създателя), но това не значи, че всички представители на втората група мразят и търсят да унищожат всички представители на първата. Доказателство за това са многобройните бракове между мюсюлмани и християнки в страни като Ливан, Сирия, Египет. Че има фундаменталисти, има, но това далеч не е доказателство, че всички мюсюлмани са фундаменталисти и желаят унищожението на християнската култура. Още повече, че имат сходни вярвания и обща космология. А това, че християните вече вярват по-малко в основата на своето изповедание е съвсем друг въпрос. Пък и проблемът с прираста на Европа е казан много по-точно от друг форумец преди мен.
17 Март 2006 11:41
Швейцария е рестриктивна към емигранти, но не и към бежанци. А след Косово албанските бежанци са много.
17 Март 2006 11:50
мишелин, ако не си разбрал: тук не става дума за това коя религия е по-хубава, а за нарастващия брой на мусулманите в Европа. Те отдавна не са някакво екзотично малцинство, като будистите да речем, а само в границите на ЕС са 14 000 000!! Тенденцията засега е да се увеличават. Ако това продължи, един ден цяла Европа ще бъде като Косово: пълна с мусулмани, които ще имат политически искания, обосновани с броя им.
17 Март 2006 11:59
Rectifier, щом според теб става дума за мусулмански бежанци от Косово, защо не го товарят на влаковете и обратно от където са дошли? Войната там свърши отдавна и няма никой, който да заплашва живота им. Или Швейцария има голяма нужда от тях?
17 Март 2006 12:11
През ХІХ век на Балканите християните са били в демографска експанзия. Сега трябва да вдигаме шлюзовете докото не се изяснят нещата. И най- важното е да не се допуска създаването на големи градски центрове с мюсюлманско население - това е важен фактор който съществуваше в Югославия.
17 Март 2006 12:12
Да, знам за какво става въпрос, но и за това си има причини. Казах, че друг форумец е обяснил добре според мен какви са причините за тази разлика в прираста на Европа. Но има и още една причина: онзи ден имах бизнес среща с един французин, наистина работохолик човек, та той каза така: Франция ще загине, французите не щат да работят, искат 36 часова работна седмица и т.н.

Та и по тая причина и поради схващането си са привилегированост голяма част от европейските държави наемат емирганти за черната работа в продължение на дълги години, които емигранти трябва все пак да се намират на европейска територия, пък трябва и да ядат и да живеят, нали?
А първия си пост пуснах, за да изкажа мнение относно т. нар. омраза на мюсюлманите към християните. Като че ли и обратния вариант го няма, но карай. Абе сложна работа, я да не се изказвам неподоготвен.
17 Март 2006 12:22
В годините преди Дейтън албанците искаха да далим Македония и да имаме обща граница, но постепенно се отказаха. Границата щеше да минава по река Галичица и щеше да има размяна на население._________________________ Разбраха, че след 25 години няма да има нужда да делим. Почти половината време изтече вече.
17 Март 2006 12:34
Няма да я делят, а ще я подменят. Външният им министър работи Косово да остане цяло, приказките му са малко шантаж в новоалбански стил, другото е въпрос на време.
17 Март 2006 12:54
мишелин, остави темите за работното време, това е съвсем друга материя. Преди време, и то не много отдавна, се е работело 6 дни в седмицата. С въвеждането на 5-дневна работна седмица някой като твоя французин сигурно пак е прогнозирал загиването на Франция, Германия и т.н.

"Оня пост" по-горе обяснява слабия прираст на европейците с новите ценностни системи, визирайки между другото еманципацията като причина за ниската раждаемост. Трябвало да се върнем към патриархалните ценности, т.е. жената да си стои в къщи и да ражда, ей на как добре се справят арабите и имат 5-6 деца, защо да не се поучим от челния арабски опит един вид. Глупости на търкалета.

Трябва да се променят законите, и то така, че бон-виванските семейства които си гледат кефа и не искат да имат деца, да получат сметката за действията си. В Германия вече се предлага да им бъдат намалени наполовина пенсиите - и това е само една стъпка. Ама някои си не можели да имат деца по здравословни причини - ОК, това по принцип не променя факта, че те не харчат пари да отгеждат деца. Да си спестяват парите или да осиновяват, тяхна си работа.

А това с наемането на имигранти за "черна" работа е било през 60-те години на 20 век. Тогава в Европа работа имало под път и над път, нямало обаче достатъчно хора да я вършат. И се почва: Франция си внася хора от Северна Африка, Германия - от Турция. После, през '68-69 година идват на власт левичарски правителства, които дават неограничено право на престой на турците в Германия, вместо да им кажат "Danke schö n, und tschü s!" - и сега им сърбаме попарата.

Да се уточним наново: тук не става дума за омраза към мусулманите. Аз нямам a priori нещо против тях. Не съм съгласен обаче те да представляват един все по-голям дял от Европейското население.
17 Март 2006 13:10
Мисля, че постингът визираше причините, довели до това, и несъмнено патриархалното семейство е част от тези причини, колкото и да ни е неприятно, а не даваше решения. Нямам нищо против да се намери решение, което да повиши западноевропейската раждаемост, но ти вярваш ли , че един среден европеец дори със заплахата от намаляване на пенсията си ще се осмели да си роди 4 и повече деца (тъй като семейства с три деца се срещат все пак)?
17 Март 2006 13:14
Явно личи, че има индивиди в този Форум, които никога не са били в чужбина и особено в "Земя Отвъд Океана" или в почти-"съседни" Швейцария, Франция, Белгия, Холандия, Испания, Португалия и някой други - от Нешенгенска Европа.
Върху всички пакети и кутии "Марлборо" има една фраза: "Veni, Vidi, Vici" (I came, I caw, I conquered / "Дойдох, Видях, Победих" изреченa от Гай Юлий Цезар и считанa за най-късото послание с епохално значение, (за Римската Империя!)
Българинът е генетичен многознайко! В нашия случай, всички онези дето приказват от България и гледат Европейския порнографски канал на CNN (Cable News Network), нямащ нищо общо с онази Задокеанска ТВ "CNN" (Headquarters located in Atlanta, Ga) ще останат с впечатления за настоящата реалност в Европа, доста по-различни от онова, което очите виждат на место.
Организацията "Джихад Уоч" (" 'Наблюдатели' на Джихад" не е "Атака" и поне малко би трябвало да й се вярва, защото американците не финансират организации, като онази на планетата Мелмък от ТВ сериала "АЛФ", а дават парите си там където трябва и когато потрябва!
Положението, особено във Франция е доста неприятно, поради "меката длан" на френските политици и ще доведе до неприятни последици, ако статуквото не избие в правилна посока! В САЩ такива своеволия не могат да се случат - знаете защо!

17 Март 2006 13:50
май нема да е зле да има 1-2 американски бази у България , все пак
17 Март 2006 14:13
Кви заплахи, кви 5 лв? Обичаните навсякъде по света муслимани се радват на голяма любов от страна на европейците защото са станали доста на брой и това е мечтан урожай за всяка държава. Благодарение на мъдрата американска политика къде чрез парички къде с друго, всички нездравомислещи европейци са стигнали до извода че по-добро от това здраве му кажи. Тези чистички, възпитани и съобразяващи се със законите на всяка държава муслимани са повече от джак пот за щастливците!
/И сега ако бъда изтрит значи трябва да изкарам някакъв курс/


Сега няма за какво :-) В предишните си постинги крещяхте (постоянно включен CAPS LOCK) . Има го записано в Правилата. Отделете 5 минути да ги прочетете - не са сложни и няма да ви трябват никакви курсове допълнително за да общувате нормално в интернет (не само в този форум) .

Редактирано от - bot на 17/3/2006 г/ 18:27:51

17 Март 2006 16:13
Имаше едно пророчество за страховит сблъсък между Бялата и Синята чалма....
17 Март 2006 18:20
Добре бе специалисти , а кажете решението , адекватно за двадесет и първи век За арабите в Ирак и Б.И ясно Щатите са ги подпукали по стотина на ден , не , че е решаващо , но е нещо Но тук в Европа как го виждате По сталински с депортация не става По израелски пак е трудно има правозащитни организации , пак не може Накрая да попитам дори ние българите да интегрираме циганите , а европа мосюлманите те пак рано или късно ще станат повече и какво , както в римската империя Брей какъв анализ му ударих, без още са съм ударил поне едно , то май за това не се получи
17 Март 2006 18:54
>>><<<
Malthus,
за голямо съжаление си прав. Всъшност, за пръв път виждам някой да изказва мисли, които дълго ме е мързяло да формулирам, макар че често съ пускал по един два лъча в това направление....Така че, дръж фронта. Кой каквото и да разправя, нещата стоят 100% по описания от теб начин. На всичко отгоре, аз православният агностик, имах оче в 1986 г. сън...(запомнил съм го доста добре и досега) който показваше нещо като трета световна война между сжета и исляма и нещата ставаха 2016 г., т.е. 30 г. след съня ми.
Дано не съм някакъв пророк, а гнусен черногледец. Мисля, че сънищата са все пак проекция, в по-свободна форма, на мислени или чувствани неща. ..Е, тогава значи подсъзнателно съм ги мислел и чувствал така. А сънят ме споходи в Швеция на 3 май 1986..дни след катастрофата в Чернобил и мислите ми бяха (поне така си спомням) заети с Чернобил (Швеция беше силно експонирана тогава) , ама на! -трета световна с муслемите....
17 Март 2006 19:52
Всичко започна на 29 май 1453 г, когато животинските пълчища на Мехмет Заовевателя разрушиха, потъпкаха и обезчестиха свещения град на християните Константинопол.Последният християнски император Константин Палеолог се би до край, бе посечен от животинските пълчища, но не предаде вярата си , не предаде християнството!Турция е най-големият враг на източно-православните държави и рано или късно турците пак ще избиват християни, въпросът е ще им подадем ли ние ръка или ще ги оставим да гният в калта на своята простотия?! Длъжни сме да последваме примера на последния христииянски император Константин Палеолог!
17 Март 2006 19:57
Malthus!
Всичките твои мисли, които отдавна се въртят и в моята глава, колкото пъти ги изкжа на глас някъде ме обвиняват че съм сексист и женомразец, а истината е една - еманципацията ще унищожи нашия свят!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД